Prodajanje telesa

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

kalanhoja napisal/-a:Ženska sploh ni študirana. Moža ne brcne v rit, ker je od njega finančno odvisna. Direktorica firme je samo na papirju.

Čakaj, da zdaj pogruntam, kakšno zvezo ima to s tem, da prostitucija ni OK.

Prostitucija ni OK, ker... ker... ker...

Ker če poveš, da si bila prostitutka, te ne bodo zaposlili v eni firmi, kjer mož lastnik vara ženo direktorico s privlačnimi uslužbenkami; in kjer te itak tudi sicer ne bi zaposlili, če si preveč privlačna?

:zustimm: :roll:
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

Alwaleed napisal/-a:
matjazd napisal/-a:g00FY_ga jaz sem zate prepričan, da nekaj od slednjega drži:
ali si sama služila na ta način
ali si bila spolno izkoriščena
ali nisi preveč privlačna
ali pa se ti sex gnusi in bi fantu takoj dovolila, da si vzame prostitutko namesto tebe

Kaj pa če bi tisti, ki ne razumete, razloge za svoje nedojemanje raje iskali v sebi, kot pa v tistih, ki vse razumejo?

Če ne razumeš potem ne komentiraj.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

matjazd napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:Kaj pa če bi tisti, ki ne razumete, razloge za svoje nedojemanje raje iskali v sebi, kot pa v tistih, ki vse razumejo?
Če ne razumeš potem ne komentiraj.

Točno tako, Matjaž. Točno tako.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Res bedno, da si more ženska tako služit denar.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

kaj pa pravite na ženske, ki gole pozirajo umetnikom, da jih naslikajo...verjetno so manj plačane kot prostitutke, barske plesalke, itd...???
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Tudi bedno. A vseeno bolj sprejemljivo, ker gre za fotografijo in ne šlatanje po telesu.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

nivea9 napisal/-a:A vseeno bolj sprejemljivo, ker gre za fotografijo in ne šlatanje po telesu.

Manj sprejemljivo. Manj denarja, več trpljenja. Držanje iste poze več ur skupaj. Mraz. Bolečine. Krčne žile.

Če si prostitutka pametno izbira stranke, je z njimi ne boli, se ji ne gabi, in je ne zebe.

Ena, je pripravljena prenesti več trpljenja pri poziranju, za bistveno manjše plačilo, po mojem mnenju manj spoštuje svoje telo, kot pa če bi s kom seksala za plačilo, potem ko je dal gor kondom in se stuširal.

Če gre za spoštovanje telesa, potem menda ne boš gol nekaj ur skupaj v enem mrzlem prostoru, kjer si nakoplješ prehlad, mogoče celo kronične bolečine in krčne žile? Kakšno samospoštovanje je pa to?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^sploh pa če se te umetnik dotika, da te spravi v taprav položaj... :D
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

Ah daj no. A tako malo veš o spolnih boleznih?

Itak si je pa to zgodbo, kot mnogo drugih tukaj, eden ali ena izmislil-a.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ana27 napisal/-a:Ah daj no. A tako malo veš o spolnih boleznih?

Nasprotno, Ana. Ali ti tako malo veš o njih?

Virus HIV z dosledno uporabo kondoma zaustaviš.

Za gonorejo, sifilis in klamidijo se hodiš redno testirat. V primeru, da kaj od tega fašeš, poješ eno tabletko in to je to. Manj imaš težav, kot če bi staknila gripo.

Proti hepatitisu A in B se cepiš.

Hepatitis C se s spolnostjo praktično ne širi, vkolikor pa se, ga zaustaviš s kondomi, kot virus HIV.

Variante HPV, ki ogrožajo maternični vrat, s kondomi zaustaviš.

Variante HPV, ki povzročajo bradavice, verjetno že imaš ali jih dobiš - tako kot vsi, ki v življenju zamenjajo skromno število spolnih partnerjev. Večina ljudi nima simptomov, torej držiš pesti, da si en od njih.

Če si vaginalno že okužena s herpesom HSV-1 - kar najstniki pretežno so od oralnega seksa - potem genitalnega herpesa (HSV-2) ne dobiš. Če ga že dobiš, potem pa držiš pesti, da si en od tistih, ki ne dobijo simptomov (2/3 primerov). Če si v manjšini, ki dobiva izbruhe, so ti z vsakim letom milejši in redkejši.

Sem kaj izpustil? :?

Vse te stvari se splošni populaciji zdijo bav bav, ker jih je nekdo, ojoj, staknil od seksa! Herpes na ustnici, ki si ga prvič staknil v vrtcu pri pitju iz kozarca, to je pa samoumevno in noben big deal. Gripa, ki te lahko fenta, pa tudi nič takega. (Razen če si jo staknil od seksa?!?!)
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Aja, pa še to.

V ameriški zvezni državi Nevadi je prostitucija legalizirana. Ne le dekriminalizirana, temveč je obvezna uporaba kondomov, in prostitutke hodijo vsak teden na testiranja. Vsaka nadebudna prostitutka lahko najame delovni prostor v tonamenskem bordelu - take sobice so relativno poceni - in prične z dejavnostjo.

Po mojih informacijah v zadnjih več kot 20 letih, odkar imajo to tako organizirano, niti ena od legalnih prostitutk še ni dobila virusa HIV. Za razliko od ilegalnih, ki se zgornjih pravil ne držijo.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

Alwaleed napisal/-a:
ana27 napisal/-a:Ah daj no. A tako malo veš o spolnih boleznih?

Nasprotno, Ana. Ali ti tako malo veš o njih?

Virus HIV z dosledno uporabo kondoma zaustaviš.

Za gonorejo, sifilis in klamidijo se hodiš redno testirat. V primeru, da kaj od tega fašeš, poješ eno tabletko in to je to. Manj imaš težav, kot če bi staknila gripo.

Proti hepatitisu A in B se cepiš.

Hepatitis C se s spolnostjo praktično ne širi, vkolikor pa se, ga zaustaviš s kondomi, kot virus HIV.

Variante HPV, ki ogrožajo maternični vrat, s kondomi zaustaviš.

Variante HPV, ki povzročajo bradavice, verjetno že imaš ali jih dobiš - tako kot vsi, ki v življenju zamenjajo skromno število spolnih partnerjev. Večina ljudi nima simptomov, torej držiš pesti, da si en od njih.

Če si vaginalno že okužena s herpesom HSV-1 - kar najstniki pretežno so od oralnega seksa - potem genitalnega herpesa (HSV-2) ne dobiš. Če ga že dobiš, potem pa držiš pesti, da si en od tistih, ki ne dobijo simptomov (2/3 primerov). Če si v manjšini, ki dobiva izbruhe, so ti z vsakim letom milejši in redkejši.

Sem kaj izpustil? :?

Vse te stvari se splošni populaciji zdijo bav bav, ker jih je nekdo, ojoj, staknil od seksa! Herpes na ustnici, ki si ga prvič staknil v vrtcu pri pitju iz kozarca, to je pa samoumevno in noben big deal. Gripa, ki te lahko fenta, pa tudi nič takega. (Razen če si jo staknil od seksa?!?!)

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 14:35, skupaj popravljeno 1 krat.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

^^ hahahaha. če bi bil človek radoveden samo na tistem področju, kjer to življenjsko nujno potrebuje, bi bli vsi precej debilni :D hvalabogu, da se zanimaš še za kaj drugega. jaz sem svoj čas iskala ful informacij o splavu, ker me je vedno zanimalo kako ti z enimi šlaufi posrkajo zarodek ven :D pa nisem nikoli bla na splavu, niti tega ne mislim it. pa vseeno zaradi tistega brskanja vem zdaj ogromno podrobnosti o tem.

pa tudi če si ful spolno aktiven, ne vidim nič slabega, če se informiraš o spolnih bolezni?! halo?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jaz sem se pa včeraj naučila vseh 50 ameriških držav, pa zato še ni treba predvidevat, da v kratkem potujem čez Lužo :)

Ampak je pa zanimivo, kako lahko nekdo človeka zasmehuje na podlagi njegovega znanja. To je verjetno najvišja stopnja zaplankanosti, ko se ti že povsem objektivno poznavanje nekih dejstev zdi nemoralno.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

:wave:
Zadnjič spremenil *Abby**, dne 26. Jun. 2013 9:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori