True Blood

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Tale intervju z Ballom sem našla. Če nočete vedet, kdo je ugrabil Billa, ne prebrat zadnjega vprašanja :D Če je seveda sploh res :)
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Hehe itak da ni res. :)

Sem pa glih na polovici tretje knjige in me že zdaj zanima, kak bo Ball to spelal skozi, kaj vse bo spremenil, da bo Bill bil the hero in predvsem kdo bo igral Alcidea (me zanima, če bo Ball "dovolil," da se bota s (z belo -- book spoilers :!: ) Sookie šmekala nekaj.. glede na to, da je on avid S/B fan in mu že E/S nista pri srcu :P Mogoče bo pa reko (z belo) no to A/S! in bo zato rajši Ericu in E/S dal več screentimea? A girl can hope, right? :D

Dammit, napaka je bla it tretjo knjigo brat. Zdaj bom še težje čakala na 3. sezono... aaaa hehe.
.: Living is easy with eyes closed :.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

FreakChiq napisal/-a:Hehe itak da ni res. :)

Ja, se mi je zdel :)

Kaj pa je ta Alcide, vampir, človek? Jst še vedno upam na E/S scene :D Aja, pa a že kej veš kaj je Sookie, zdej ko bereš knjige? Če veš mi lahk z belo napišeš :D
Uporabniški avatar
Jagodkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jagodkaa »

po mojem tudi ni res, nobenega smisla nima. (z belo) noben človek ne bi mogel presenetiti vampirja, tako da mora biti nekdo iz nadnaravnega sveta.

joy23 alcide je (z belo) shape-shifter. ne spomnim se več točno, mislim pa, da obstajajo wereanimals, ki se lahko spremenijo v bilokatero žival in alcide je eden izmed njih. malo sem že pozabila, je že dolgo nazaj, odkar sem brala knjige. lahko ti tudi povem, kaj je sookie- (z belo) njen dedek je bil vilinec (ali morda pol vilinec in pol človek, nisem čisto prepričana), tako da ima tudi ona nekaj vilinske krvi.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

O, hvala :) A pol je res vila? Waaaaw :D
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

A-a Alcide ni (book spoiler) shapeshifter ampak volkodlak. :wink: In to a pure one, which means, he doesn't (book spoiler) change, kak je polna luna (tak kak se to zgodi s tistimi, ki so pol/pol (pol shapeshifter, pol volkodlak)), ampak kadar on to želi.

Ho ho, glih prebrala dve poglavji (9 in 10), ki sta tak E/S heavy, da sem cela v rožicah zdaj heheh. :oops: :D
Oh how I hope, da se bo Ball vsaj malo držal tega, kar je zapisano. Slika
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

Sm začela gledat pred kratkim in je res NORO! :oops: Zgodba, vampirji, sex, vse.. Yummy! :D
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Uporabniški avatar
Jagodkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jagodkaa »

prav imaš FreakChiq. jaz sem nekaj zamešala, ker mi ni najbolj jasna razlika med (z belo) wereanimals in shapeshifterji. mi jo lahko prosim razložiš, če morda veš?

tudi jaz upam, da se bo držal knjige. ravno to me je najbolj motilo v prvih dveh sezonah, da se je nanizanka tako močno razlikovala od knjig.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

FreakChiq napisal/-a:A-a Alcide ni (book spoiler) shapeshifter ampak volkodlak. :wink: In to a pure one, which means, he doesn't (book spoiler) change, kak je polna luna (tak kak se to zgodi s tistimi, ki so pol/pol (pol shapeshifter, pol volkodlak)), ampak kadar on to želi.

Aaaa, so so :D Ful dobr :)
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

@Ledenaa
Welcome to the club hehe. :wink:

@Jagodkaa
Kolko je meni znano se shapeshifterji lahko spremenijo v kero žival pač hočejo, čeprav večinoma se pa držijo samo ene, tiste, ki jim je najbližja (to nam je že Sam dosti krat pokazal/dokazal... Če hoče je lahko muha tudi, ampak najrajše se pa spremeni v onega psa.)
(Z belo) wereanimals, like werewolfs in weretigers, pa se lahko spremenijo samo v eno žival.. Pač tisto, po kateri so poimenovani -- werewolf v volka, weretiger v tigra, weredog v psa itd. :P

-----------
Aja BTW, to ste že zasledile, da je že znan prvi novi obraz, ki se bo pojavil v 3. sezoni? (Kinda old news že) Denis O’Hare bo namreč igral Russella Edgingtona (spoiler) a.k.a The King of Mississippi + trenutno iščejo nekoga, ki bo igral Talbota, (spoiler) kraljev boy toy. BTW, kaj so vsi vampire kings in queens gay al kaj? Heheh

Tiste, ki ste prebrale knjigo... Mate kako idejo, kdo bi lahko Alcidea igral? :)
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka

FreakChiq, hvala hvala. Morm 1 sezono do konca pogledat. :oops: Kok sezon sploh je? 2? :D
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

A potem še nisi vidla 9. dela druge sezone? Ho ho, kaj še tebe čaka wiii. Hehe. Še celo malo fauš sem ti :P
Se boš vidla... kak boš pogledla ta del (pa tud keri drugi, v katerem je Eric več kot 5min na ekranu hehe), you'll LOVE True Blood even more. Trust me. :ja:

Jap, dve sezoni sta, ja. In tud druga ma (samo) 12 delov.
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka

FreakChiq napisal/-a:A potem še nisi vidla 9. dela druge sezone? Ho ho, kaj še tebe čaka wiii. Hehe. Še celo malo fauš sem ti :P
Se boš vidla... kak boš pogledla ta del (pa tud keri drugi, v katerem je Eric več kot 5min na ekranu hehe), you'll LOVE True Blood even more. Trust me. :ja:

Jap, dve sezoni sta, ja. In tud druga ma (samo) 12 delov.

Jaa velik zamujam, vem. :D Ampak lepo počasi pa z užitkom haha. Uuu grem kar gledat 1. sezono da lahko hitro še 2. zlovdam. :oops: Sam jih je res mal, teh delov. A knjige se pa zelo razlikujejo? :eek:
Hvala za odgovore. :D
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Ledenaa napisal/-a:A knjige se pa zelo razlikujejo? :eek:

Prva se še nea tak hudo fejst...
Druga pa že konkretno, ja. Samo po eni strani je to zelo dobro, ker je tako ena zgodba, ki se v knjigi ni točno tak zgodila, postala še bolj pomembna in zanimiva (že skoraj epic if you ask me). Po drugi strani pa spet zelo slabo, ker je Ball (producent) eno drugo zgodbo kompletno zajebal. :P

I guess vsega pač ne moremo met ne hehe. Vedno se bo našlo nekaj, s čemer ne bomo zadovoljni. :)
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Ahaa knjige pa niso prevedene (sej me ne gane tako zelo ker znam angleško, sam vseeno)?
Hvala za odgovore! :D
Odgovori