Visoke pete

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Kako si "naštimate" prstke v peeptoesih, da ne zdrsijo naprej in da ne izgledajo pohabljeni? :D
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

meni ne drsijo in ne zgledajo pohabljeni. očitno za to poskribim tako, da si kupim pravo številko čevljev. in da si jih ne kupim, če moja noga ne zgleda v njih lepo.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Dans sem si v New Yorkerju kupla črne lakaste petke za 15€. So ful hude. Sam za tak denar bojo verjetn zdržale kako leto..
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

mene pa petke čakajo kasneje, ko bom malo starejša :P

drugače so mi ful lepi čevlji s peto, ampak žal ne znam hoditi v njih, ne vem, kdaj se bom naučila.
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaHauteCouture »

Js tud petke.. skoraj vedno :D
Uporabniški avatar
smiley_ka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a smiley_ka »

ja js tud obožujem visoke petke čeprav sm visoka okol 175cm...včasih mi mal čudno k so punce z mano mal manjše...ampak se ne sekiram velik, počutim se velik bolše v visokih...manjših pet od 8cm sploh ne gledam k mi niso tko všeč...tak da večinoma mam 10cm :))
aia pa noge me ne bolijo tko zelo, mal več se gibaš da nisi skoz na enem mestu pa sploh ne čutiš :))
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

Tuki še ena, ki obožuje pete. Sicer sem visoka 175cm, a jih nosim brez problema. Ponavadi okrog 10cm, imam pa tudi višje. Se pa ne sekiram, če drugi zgledajo manjši kot jaz. :)
Blondie7
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Blondie7 »

Nora na pete!!!!! :D Imam (samo) 166cm tak da mi pete še kako prav pridejo v sobi z večjimi ljudmi. Drugače pa mislim da pod 180cm sploh ne zgleda "gigantsko" če vidim žensko, ki zna hodit v petah. edino če ženska nima ravne drže oz. je sključena, pol zgleda čudno...
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

^^ meni tudi grdo zgleda če ženska nosi pete in ima sključeno držo. Ali pa če v petkah hodi kot kobila. Jaz rada nosim petke, ampak dokler nisem znala hodit z njimi, sem za v javnost nosila balerinke. Ker grda hoja pokvari vso lepoto čevljev :D

sicer pa imam 168 cm in se tudi v petkah ne počutim previsoka, ker je večina mojih frendic podobne velikosti, moj fant pa je itak ful višji od mene in ga v nobenih petkah ne "prerastem"
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Men je full lepo,če ženska nosi petke,sploh pa naredijo noge full sexy pa daljše...Sama jih rada obujem sam k me kmal začnejo boleti noge sploh pa če moram peš iz službe domov hhehe...Drugače mam pa raj kake balerinke ali pa superge :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

glede na to, da sem bolj športen tip, visoke petke obujem na kaki birmi itd. pred leti sem jih kar redno obula.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

obožujem petke. Samo morajo biti vsaj 8 cm..

Ogabni so mi čevlji, ki imajo tanko 2 cm petko.. fuuuuj :x
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Men so sicer visoke petke ful lepe ampak jaz imam pa že v štumfih 180 cm tko, da se v prav v visoke petke ne spravim mogoče tko res par cm, drgač sm večinoma večja kt 90% ljudi okrog.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Meni je pa grozno videt v petkah punce (ali celo starejše ženske), ki ne znajo hodit v njih in imam občutek, da se bodo vsak čas zlomile, sploh če so že tako ali tako visoke. :? :D Potem bolje, da ne obuje petk kot pa da se matra v njih. No, jaz ne nosim pogosto petk, ampak za žurat skoraj vedno.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

js pa ful ne maram da gremo tko vn, pa da moja sestra 13cm petke gor (že tko je skor 20 cm večja od mene) in tud če dam js gor ( nimam 13 cm petk :) ) se počutm k je drekc zravn :oops: drgač jih pa OBOŽUJEM!!!!! :D
Odgovori