Visoke pete
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
-
- Komunikatorka
ja js tud obožujem visoke petke čeprav sm visoka okol 175cm...včasih mi mal čudno k so punce z mano mal manjše...ampak se ne sekiram velik, počutim se velik bolše v visokih...manjših pet od 8cm sploh ne gledam k mi niso tko všeč...tak da večinoma mam 10cm
)
aia pa noge me ne bolijo tko zelo, mal več se gibaš da nisi skoz na enem mestu pa sploh ne čutiš
)

aia pa noge me ne bolijo tko zelo, mal več se gibaš da nisi skoz na enem mestu pa sploh ne čutiš

-
- Cosmofrik
^^ meni tudi grdo zgleda če ženska nosi pete in ima sključeno držo. Ali pa če v petkah hodi kot kobila. Jaz rada nosim petke, ampak dokler nisem znala hodit z njimi, sem za v javnost nosila balerinke. Ker grda hoja pokvari vso lepoto čevljev
sicer pa imam 168 cm in se tudi v petkah ne počutim previsoka, ker je večina mojih frendic podobne velikosti, moj fant pa je itak ful višji od mene in ga v nobenih petkah ne "prerastem"

sicer pa imam 168 cm in se tudi v petkah ne počutim previsoka, ker je večina mojih frendic podobne velikosti, moj fant pa je itak ful višji od mene in ga v nobenih petkah ne "prerastem"
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Men je full lepo,če ženska nosi petke,sploh pa naredijo noge full sexy pa daljše...Sama jih rada obujem sam k me kmal začnejo boleti noge sploh pa če moram peš iz službe domov hhehe...Drugače mam pa raj kake balerinke ali pa superge 

***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Cosmopsiho