men so tud bli tko k evvi zmeri bolj ušeč tipi hard to get.. ker neki kar bi lahk hitr dobila, ni tako zanimivo kot en, ki se morš dejansko mal za njega potrudit, da ga osvojiš ..
drgač pa bednih pristopov je miljon, mene ful recimo odvrne že to, da je tip ful slinast pa ful skače skos okol mene.. vrjetno oni mislijo, da meni to ušeč ker je tako pozorn, ampak je veeeelik minus to..
drugače pa zadnč mi en reče: "uuu mačka, sam sm doma, a prideš z mano?" (ja halooo šla bom s tabo, pa prvič te vidim)
al pa nasploh, če je tip ful pijan ko ma takrat kao fuuul samozavesti..
al pa bedna mi je tud bla, da je en pršu do mene in reku: "TI BOŠ MOJA!"
pa bli smo 1x na partyju in pride en in me vpraša: "živjo, a ti je dougčas?" (ja plesala sm in pila, zelooo mi je dolgčas.. haha niti delovala nism tko, ker sm bla z mojimi puncami)
drugače se meni tudi ne zdi napačen pristop, ko ti nekdo reče če boš kaj spila.. saj konec koncev se lahko tako spoznata, če mi kdo pač ni všeč mu rečem nazaj: ne hvala

al pa tudi če sm kje zuni in ga žuram, če me kdo vpraša če grem na cigaret z njim, pol grem.. sej se ne moreš sredi dancefloora pogovarjat, razen če maš megafon.. sam tu je spet trik, nikol ne veš kero cigareto on misli.. ka pa veš kaj on misli, ko reče: a bi šla malo pušit
bi mogli napisat že skor knjigico, kako pristopiti do punce