Izpit za avto
-
- Sramežljivka
- sarchika09
- Komunikatorka
No, predizpit je za mano in uspešno opravljen
. Res ni noben bav bav, na koncu sem že skoraj pozabla, da komisist za mano sedi in me ocenjuje
. Mi je pa na koncu rekel, da naj mal bolj gledam tud po ogledalih in to, pa včasih, ko je kaj bolj na ozko, da naj magari v prvi peljem mimo, namesto v drugi, pa lepo počasi. Zdaj se morem pa še na glavno vožnjo prijavit...joj, upam, da bo šlo v prvo čez, brez glupih napak 

AUWIIIII nardila prvo pomoc
pol pa še predobr to zapila in zabluzla do zjutri ufffff
sam kva sm nora, da sm cakala zarad PP tok časa, ker se mi ni dal it prjaut lol, najprej smo loh ful plonkal pa se pogovarjal, pol so rekl da sm use prou rešila,pridm not,me vpraša kaj bi nardila nezavestnemu,ki ne diha, pač poveš, sploh ni blo treba pokazat (a strašil so nas, da je treba točno tko in vse kar morš rečt,in da zmer treba pihat, sploh ne?)..še umes ko sm govorila odgovor, sta se una2 pogovarjala med sabo, da sm kr rekla, a nadaljujem al ne LOL..je biu že listek spisan, da sm nardila
that's it.

sam kva sm nora, da sm cakala zarad PP tok časa, ker se mi ni dal it prjaut lol, najprej smo loh ful plonkal pa se pogovarjal, pol so rekl da sm use prou rešila,pridm not,me vpraša kaj bi nardila nezavestnemu,ki ne diha, pač poveš, sploh ni blo treba pokazat (a strašil so nas, da je treba točno tko in vse kar morš rečt,in da zmer treba pihat, sploh ne?)..še umes ko sm govorila odgovor, sta se una2 pogovarjala med sabo, da sm kr rekla, a nadaljujem al ne LOL..je biu že listek spisan, da sm nardila

ja pr nas je blo tut bolj tk tk
ti si se pa ful bala a? =)
js sm pa dans 2. vozla in sva ze obdelala krizisca, semaforje, prestave do 4., ze sama prestavlam pac ko je treba, speljujem u 2. ...in je reku instruktor da ma ful guzve, in to same zacetnike, in da glede na to da men ful dobr gre, bova ful dost vozla da bom mela ze u dveh al pa treh tednih izpit - oz. cakala na izpit
da se me cim prej znebi, da bo mel vec casa za druge... tako da bom 14 dni vozla vsak dan po dve, tri ure... jeeeeeeej !!!
ful sm navdusena pa ful dobr instruktor je.
se mi zdi da me bo res fajn naucil
vedno sm bla prepricana da bom slaba voznica, pa da ne bom marala vozit...nah, zdej pa vidim da je prav lustno

js sm pa dans 2. vozla in sva ze obdelala krizisca, semaforje, prestave do 4., ze sama prestavlam pac ko je treba, speljujem u 2. ...in je reku instruktor da ma ful guzve, in to same zacetnike, in da glede na to da men ful dobr gre, bova ful dost vozla da bom mela ze u dveh al pa treh tednih izpit - oz. cakala na izpit

vedno sm bla prepricana da bom slaba voznica, pa da ne bom marala vozit...nah, zdej pa vidim da je prav lustno

ooo blagor, jz sm pa vozila max 2x na tedn k je biu ful zaposlen, itk sm ze prej obvladala sklopko,speljevanje,boracanje,parkiranje in use - thnx to my lubii bubiii- in sm prsparala kr neki ur, zdej me je pa ta PP ustavla za pol leta loool skos je neki blo,sej je šezmer,pa sm rekla, qrc, hočm met izpit do 8ga novembra k mam bday WAAA dvojno veselje, dvojno pijano
D
tko da ju3 spet vozm, bom mela 25to uro ze, pol drustven drug tedn, cez dobr tedn se ksn CPP,pol pa ze glavna, tko da morm čiiimprej, me je spet prjel ker obozujm vozt, pa se dbest instruktor
woohaaa

tko da ju3 spet vozm, bom mela 25to uro ze, pol drustven drug tedn, cez dobr tedn se ksn CPP,pol pa ze glavna, tko da morm čiiimprej, me je spet prjel ker obozujm vozt, pa se dbest instruktor

- ~Papillon~
- Debatorica
chiqqa napisal/-a:ooo blagor, jz sm pa vozila max 2x na tedn k je biu ful zaposlen, itk sm ze prej obvladala sklopko,speljevanje,boracanje,parkiranje in use - thnx to my lubii bubiii- in sm prsparala kr neki ur, zdej me je pa ta PP ustavla za pol leta loool skos je neki blo,sej je šezmer,pa sm rekla, qrc, hočm met izpit do 8ga novembra k mam bday WAAA dvojno veselje, dvojno pijanoD
tko da ju3 spet vozm, bom mela 25to uro ze, pol drustven drug tedn, cez dobr tedn se ksn CPP,pol pa ze glavna, tko da morm čiiimprej, me je spet prjel ker obozujm vozt, pa se dbest instruktorwoohaaa
kuko pa lahk vozš brez CPPja?
kr to je pa ja ena nuja da te sploh na cesto pustijo.
edin če mislš občinske?
-
- Kofetarica
- Kontakt:
nardila pp
končno ...tok sm bla živčna ker je ful folka pred mano padl sam pol k sm bla na vrsti sm vse znala u nulo ..piece of cake
zdej pa sam še občinski pa društveni ...
ok red_rose ti maš pa res srečo...tolk hitr boš končala???
men se že ne vem kolk vleče ta vožnja in skos isto, nikamor se ne premaknem take glupe napake delam 

zdej pa sam še občinski pa društveni ...
ok red_rose ti maš pa res srečo...tolk hitr boš končala???