Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Princeska**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Princeska** »

Js sm pa danes naredila občinske teste...juupiii :D:D
jagoda802
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda802 »

jst pa od danes nisem več mladi voznik :)
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

No, predizpit je za mano in uspešno opravljen :D. Res ni noben bav bav, na koncu sem že skoraj pozabla, da komisist za mano sedi in me ocenjuje :D. Mi je pa na koncu rekel, da naj mal bolj gledam tud po ogledalih in to, pa včasih, ko je kaj bolj na ozko, da naj magari v prvi peljem mimo, namesto v drugi, pa lepo počasi. Zdaj se morem pa še na glavno vožnjo prijavit...joj, upam, da bo šlo v prvo čez, brez glupih napak :cool:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

AUWIIIII nardila prvo pomoc :D pol pa še predobr to zapila in zabluzla do zjutri ufffff

sam kva sm nora, da sm cakala zarad PP tok časa, ker se mi ni dal it prjaut lol, najprej smo loh ful plonkal pa se pogovarjal, pol so rekl da sm use prou rešila,pridm not,me vpraša kaj bi nardila nezavestnemu,ki ne diha, pač poveš, sploh ni blo treba pokazat (a strašil so nas, da je treba točno tko in vse kar morš rečt,in da zmer treba pihat, sploh ne?)..še umes ko sm govorila odgovor, sta se una2 pogovarjala med sabo, da sm kr rekla, a nadaljujem al ne LOL..je biu že listek spisan, da sm nardila :D that's it.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ja pr nas je blo tut bolj tk tk :D ti si se pa ful bala a? =)

js sm pa dans 2. vozla in sva ze obdelala krizisca, semaforje, prestave do 4., ze sama prestavlam pac ko je treba, speljujem u 2. ...in je reku instruktor da ma ful guzve, in to same zacetnike, in da glede na to da men ful dobr gre, bova ful dost vozla da bom mela ze u dveh al pa treh tednih izpit - oz. cakala na izpit :verweis: da se me cim prej znebi, da bo mel vec casa za druge... tako da bom 14 dni vozla vsak dan po dve, tri ure... jeeeeeeej !!! :D :scherzkeks: ful sm navdusena pa ful dobr instruktor je. :) se mi zdi da me bo res fajn naucil :P

vedno sm bla prepricana da bom slaba voznica, pa da ne bom marala vozit...nah, zdej pa vidim da je prav lustno :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

ooo blagor, jz sm pa vozila max 2x na tedn k je biu ful zaposlen, itk sm ze prej obvladala sklopko,speljevanje,boracanje,parkiranje in use - thnx to my lubii bubiii- in sm prsparala kr neki ur, zdej me je pa ta PP ustavla za pol leta loool skos je neki blo,sej je šezmer,pa sm rekla, qrc, hočm met izpit do 8ga novembra k mam bday WAAA dvojno veselje, dvojno pijano :DD
tko da ju3 spet vozm, bom mela 25to uro ze, pol drustven drug tedn, cez dobr tedn se ksn CPP,pol pa ze glavna, tko da morm čiiimprej, me je spet prjel ker obozujm vozt, pa se dbest instruktor :D woohaaa
jagoda802
Komunikatorka
Komunikatorka

ve kdo kaj pomeni pod omejitvami na vozniškem šifra 01.01.

tnx
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

jst mam napisano 01.06. in to pomeni da slabo vidim oz. nosim očala/leče..
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Js imam tut 01.01 in nosim očala. :)
jagoda802
Komunikatorka
Komunikatorka

še neki-če maš 01.01 to pomen pol da voziš z očali al lahk tud z lečami, je to kaj važn?
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love.<3 »

chiqqa napisal/-a:ooo blagor, jz sm pa vozila max 2x na tedn k je biu ful zaposlen, itk sm ze prej obvladala sklopko,speljevanje,boracanje,parkiranje in use - thnx to my lubii bubiii- in sm prsparala kr neki ur, zdej me je pa ta PP ustavla za pol leta loool skos je neki blo,sej je šezmer,pa sm rekla, qrc, hočm met izpit do 8ga novembra k mam bday WAAA dvojno veselje, dvojno pijano :DD
tko da ju3 spet vozm, bom mela 25to uro ze, pol drustven drug tedn, cez dobr tedn se ksn CPP,pol pa ze glavna, tko da morm čiiimprej, me je spet prjel ker obozujm vozt, pa se dbest instruktor :D woohaaa

kuko pa lahk vozš brez CPPja?
kr to je pa ja ena nuja da te sploh na cesto pustijo.
edin če mislš občinske?
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Jaz sm se pa dons prjavla za CPP občinski :D Juhej.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

^u ja to mene čaka, a to se loh prjavm brez da me inštruktor..a kje na netu piše kdaj so roki,k jz bi zdle tkoj!
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a eva. »

nardila društveni izpit! :) :cool:
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

nardila pp :P končno ...tok sm bla živčna ker je ful folka pred mano padl sam pol k sm bla na vrsti sm vse znala u nulo ..piece of cake :D
zdej pa sam še občinski pa društveni ...

ok red_rose ti maš pa res srečo...tolk hitr boš končala??? :eek: men se že ne vem kolk vleče ta vožnja in skos isto, nikamor se ne premaknem take glupe napake delam :oops:
Zaklenjeno