Horus napisal/-a:...Jaz nimam problemov s spostovanjem poklicev. Ti ga imas. Jaz spostujem vse poklice enako. Zdravnika ne bom spostoval nic bolj kot zidarja ali prostitutko...
Horus napisal/-a:Mi je cisto vseeno ce poznas 10 takih ljudi. Dal sem ti hipoteticen primer.
Zakaj si ti prava oseba, da bi sodil, kateri poklici so spostovanja vredni in kateri ne? Zakaj si ti oseba, ki sodis, kateri moski so luzerji in kateri ne? Sam sebe si zabil s tem zakaj
Zakaj nekdo nima partnerja v tej debati nima nobene vloge.
LaHauteCouture napisal/-a:Horus napisal/-a:...Jaz nimam problemov s spostovanjem poklicev. Ti ga imas. Jaz spostujem vse poklice enako. Zdravnika ne bom spostoval nic bolj kot zidarja ali prostitutko...
Nisi mi odgovoril, kaj bi raje videl, da bi bila tvoja mama čistilka ali prostitutka?
Pa glede na tvoje pisanje.. torej bi bil na ponosen na svojo hčer, če bi se odločila, da bo prostitutka.. ? To bi spoštoval enako, kot če bi bila zdravnica, odvetnica, podjetnica..
In boljše bi se ti zdelo, da je prostitutka in zasluži 50€ na uro, kot pa da dela nekje za trakom za 3€ na uro.
In ne bi te motilo dejstvo, da bi jo porivali tudi tako stari moški, kot bi bil njen oče (v tem primeru ti) ali pa še starejši.
In tudi na te moške bi gledal s spoštovanjem..?
Stari dober želodec imaš..
Mene vsakič, ko kakšen tvoj post preberem, bolj na bruhanje sili..
LaHauteCouture napisal/-a:In ne bi te motilo dejstvo, da bi jo porivali tudi tako stari moški, kot bi bil njen oče (v tem primeru ti) ali pa še starejši.
In tudi na te moške bi gledal s spoštovanjem..?
Horus napisal/-a:cvetkaaa napisal/-a:Ne stori drugemu tistega, kar ne želiš, da kdo stori tebi.
In, če boš ti vedel ali ne vedel kaj počne tvoja hči bo dejanska situacija še zmeraj ista naj bo prostitutka ali čistilka. Upaj, da bo vsaj čistilka.
Pregovor je tule popolnoma mimo, saj prostitutki nicesar ne storis.
In ne, cistilke ne cenim nic bolj kot prostitutke.
jagoda-malina napisal/-a:Ne pa ni mimo glede na to kaj si prej napisal. Ne želiš, da bi bila tvoja hči prostitutka, torej drugim dekletom ne privošči tega.
In tudi če si boš zatiskal oči pred tem, da je tvoja hči prostitutka bo še vedno prostitutka. Upam, da kapiraš kaj si napisal.