Horus napisal/-a:Matej, daj malo logicno pomisli, saj si tip.
Vem, da mora to nekdo pocet. Ce zelijo to poceti, pa naj. In ne. Delo prostitutke je ravno tako potrebno za vzdrzevanje zdrave pameti moskih, ki iz takega ali drugacnega razloga ne morejo dobiti partnerke. Sicer pa je prostitucija obstajala prej kot cistilstvo in glede na to, da se kljub prepovedim in kaznim in druzbenemu obsojanju skozi vsa ta stoletja (tisocletja) ni izgubila nekaj pove o njeni potrebnosti.
Nauci se brati. Rekel sem, da je BOLJ ponizujoce KOT in ne da JE ponizujoce. Nekateri dejansko z besedami izrazamo pomen in ga ne pustimo prosto tvoji (omejeni) interpretaciji.
Lepo, da mi to privoscis. Saj ves, kar drugim zelis pride k tebi. Karma pa to. Sicer pa spet narobe razmisljas. Ce bi bil prisiljen v cistilstvo iz existencialne krize bi pac cistil, to pa se ne pomeni, da bi mi postalo delo vsec. Ce bi ga zacel visje ceniti, bi ga zacel visje ceniti zaradi lastnega obrambnega mehanizma, ker bi si hotel nekako racionalizirati, da to pocnem, ne pa zato, ker bi se mi resnicno zdelo dobro delo.
Sem drugacnega mnenja. Danes imas denar, nalozis ga za ju3, ju3 se zmeraj imas denar. Sicer pa se strinjam. Nadute ljudi, kot tebe, ki sodis, kar bi druge moralo doleteti, marsikaj lahko doleti. Sicer pa ce malo pomislimo, kdo se ima za kaj vec?
Jaz, ki pravim, da cenim isto prostitutke in cistilke, ali ti, ki imas prostitutke za nekaj manj (izpeljano iz tega, da pravis, da imam jaz cistilke za nekaj manj in ker imam prostitutke in cistilke za isto stopnjo, lahko sklepamo, da so zate prostitutke nekaj manj).
LHC, Ali eden redkih pametnih tipov ali pa eden mnogih neumnih zensk

Depends on the observer xD
Imam čas zato ti bom lepo odgovoril na tvoj post, čeprav se mi zdi čist bv, ampak ok.
1. Prostitutk ne potrebuje nihče. Zaradi prostitutk je svet slabši in ne boljši. Poglej si samo, koliko žensk je zaradi tega ali onega razloga prisiljenih v to delo. Veliko ljudi te ženske izkorišča. Pravzaprav vem za človeka, ki te punce izkorišča(živi v moji bližini). Punce so iz V Evrope in jih na veliko izkorišča(sam ima čudovito hišo na čudoviti lokaciji), zato da lahko luzerji, ki niso sposobni dobit ženske, svojo spolno slo zadovoljijo tako, da plačajo te usluge z denarjem. Ti ljudje so luzerji(FAIL AT LIFE).
2. Karma, ok whatever. Ne verjamem v te stvari, ampak, če se boš ti zaradi tega boljše počutil, potem ok za tebe i guess.
V glavnem, jaz ne pravim, da bi tebi ta poklic moral biti všeč, ampak sem pa prepričanja, da bi ta poklic moral SPOŠTOVAT. Čistilke si zaslužijo enako mero spoštovanja, kot policist ali odvetnik.
3. Sicer sma že off topic glede denarja, ampak bom vseeno izrazil še moje mnenje. Lepo je sanjati o naložbah in teh stvareh ja. Te sanje pa se razblinijo v trenutku, ko pride gospodarska kriza, vojna, lakota, naravne ujme itd.. Danes živimo v nemirnem obdobju in denar lahko izpuhti v sekundi. Ti nisi nor in verjamem, da se zavedaš, kaj se je zgodilo ljudem, ki so radi nalagali v prihodnost leta '29.
Sicer pa meni se zdijo luzerji, ki plačajo za sex dosti bolj patetični, kot prostitutke same.