Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _TheCosmoGirl_ »

Enako, 6 kg sm dobila k sm Diane35 jemala, zdej k mam paYarino sem pa spet na istem kot pred jemanjem Diane35. Pa same pozitivne ucinke ima Yarina name. Sploh pri seksu.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

O, zanimivo! Še nisem slišala za te Yaz. :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

ja ampak ve vse govorite o nekih Diane25 in Diane 35.. na mojih piše samo Diane. brez nekih cifer.. a to je isto? :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Ja, Yaz so v SLO v "obtoku" šele kako leto. Predvsem pa naj bi zmanjševale PMS, ki je bil pri meni tudi največji problem. Sicer jih jem šele 1 mesec, ampak moram rečt, da se fuuuul pozna. Prej na Logestu sem bila cel teden tečna in skoraj depresivna, sedaj pa sploh nisem zasledila spremembe v počutju. Povečala se je tudi želja po seksu in vlažnost. Sem pa zato opazila mozoljček ali dva (prej jih ni bilo nič), ampak to mi je še najmanjši problem. Upam pa, da bodo vplivale tudi na zmanjšanje telesne teže, ker naj ne bi zadrževale vode v telesu.

M sem potem tudi dobila 4. dan belih tabletk (kao pavze) in je v bistvu isto kot prej. Moram pa zdaj pogruntat kako spremenit dan začetka jemanja, da ne bom vsakič M ravno ob petkih dobila.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Menzo si jst spremenim tako, da preskočim premor al pa pojem manj tabletk, ne vseh ane.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

mi zna katera povedat, če so tabletke Diane35 enako kot Diane?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

pa v teh 3 dneh placebo tabletk dobite prekinitveno krvavitev?
kr jaz jemljem yasminelle in začnem krvaveti šele nekje 4. ali 5. dan po prenehanju jemanja... :?
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Ravno to je bila prejšnji mesec moja dilema :) Placebo tabletke so 4 in menstruacijo sem dobila ravno zadnji dan, tako da sem jo v bistvu imela potem še v začetku jemanja nove tablice. Se je pa tudi zamaknila za 3 dni glede na prej, ko sem jemala Logest, ker so pač 3 aktivne tabletke več in mi to sedaj ful narobe hodi, ker je ravno za vikend. Bom morala prestaviti dan začetka jemanja, pa bo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
u12sk01
Sramežljivka
Sramežljivka

Logest

Neprebrana objava Napisal/-a u12sk01 »

A je mela kera probleme med jemanjem KT Logest oziroma tudi po prenehanju? Js jih uporabljam že skoraj 3 leta, pa zaenkrat nimam težav (tok tok ob mizo an). Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem :)
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

rachka_ napisal/-a:mi zna katera povedat, če so tabletke Diane35 enako kot Diane?

Mislim da te je samo malo zbegala zamenjava embalaže, ker je prej na veliko pisalo Diane35.... zdaj pa piše samo Diane in na malo spodaj pod imenom piše 0,035mg
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Leja88
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Logest

Neprebrana objava Napisal/-a Leja88 »

u12sk01 napisal/-a:A je mela kera probleme med jemanjem KT Logest oziroma tudi po prenehanju? Js jih uporabljam že skoraj 3 leta, pa zaenkrat nimam težav (tok tok ob mizo an). Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem :)

jaz jemam tablete Logest že 4 leta, več :D pa nisem imela nobenih problemov, niti vidnih stranskih učinkov. sem zadovoljna. nisem jih pa (še) prenehala jest :P
Bodi to kar si
Petrcaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Petrcaa »

zdravo!

pred 14 dnevi sem pričela jemati tabletke yaz na prvi dan menstruacije, zdaj imam še kar menstruacijo. ali je to normalno, ker se telo navaja na tablete ali bi mora obiskati ginekologa?
raztresenka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a raztresenka »

^^Pri meni je bilo isto, prvi mesec ko se jemala tabletke sem imela cel mesec krvavitve, naslednji mesec je bilo pa vredu in ni bilo več težav. Počakaj na prvo menstruacijo in če se bojo po menstruaciji še pojavljale krvavitve obišči ginekologa. Zaenkrat pa mislim da se mora telo samo privadit...
Uporabniški avatar
¨nina¨
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Logest

Neprebrana objava Napisal/-a ¨nina¨ »

u12sk01 napisal/-a:A je mela kera probleme med jemanjem KT Logest oziroma tudi po prenehanju? Js jih uporabljam že skoraj 3 leta, pa zaenkrat nimam težav (tok tok ob mizo an). Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem :)

jaz sem imela grozne probleme s temi KT. kar naprej glivična vnetja, grozne migrene, nobene vlažnosti med seksom, ... tako, da sem jih nehala jemat. ne vem pa, kako bi prenašala druge KT, ker sem popolnoma prenehala. mi je ginekologinja rekla, da jih zarad migren ne smem več. edine, ki jih lahko so te nove cezaret, vendar mi sistem pri teh ni všeč. zaenkrat se počutim odlično brez hormonov in posledično tudi brez migren in glivic :)
Petrcaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Petrcaa »

raztresenka napisal/-a:^^Pri meni je bilo isto, prvi mesec ko se jemala tabletke sem imela cel mesec krvavitve, naslednji mesec je bilo pa vredu in ni bilo več težav. Počakaj na prvo menstruacijo in če se bojo po menstruaciji še pojavljale krvavitve obišči ginekologa. Zaenkrat pa mislim da se mora telo samo privadit...

aham oukey...kr me je mau strah č j kei narobe:S...sei sm prej tut ginekologa poklicala pa mi je rekla d prve tri mesce se telo prvaja na tablete č pa pu ta drugi škatlc nau uredu um mogla pa dol pridt na ultrazvok ...upam d mi nau treba
Zaklenjeno