Kaj je za vas debela ženska?
- positive vibration
- Cosmofrik
Sestavljanka napisal/-a:
Višji davek na cigarete ni zaradi tega, ker bi bilo to škodljivo in ker smo tako dobri, da bomo to razvado poskušali omejiti zaradi dobrote, ampak ker je škodljivo, kadilci prej zbolijo in ne vem zakaj bi jaz plačevala zdravljenje nekoga, ki si je sam kriv da je zbolel (zaradi cigaret) kot pa jaz, ki se tem dejavnikom izogibam.
Tole ne bo čisto držalo, ker je razlogov več-
Cigareti so luksuzno blago, kar pomeni, da zaradi višje davčne stopnje ni nihče ekstencialno ogrožen. Iz povsem etičnih razlogov kruh naprimer ne more biti tako obdavčen kot cigareti, alkohol ali avtomobili višjega cenovnega razreda.
Poleg tega gre pa za dobrino, ki ima izredno neelastično povpraševanje, kar pomeni, da zaradi višanja cene prodaja praktično ne upada, zato je višja obdavčitev uspešna. Če bi se tako davčno stopnjo uvedlo pri dobrini, ki se jo da s čim nadomestit (da bi recimo kar naenkrat davčna stopnja krompirja bila 50%), bi jo folk nehal kupovat.
love.<3 napisal/-a:za to kr je julia_ povedala pa res ne rabš brat ekonomske knige alpa bit študent ekonomije. sj je ja logično. to smo se mi v sš pr ekonomiji učil.
Če si tako hudo pametna, potem bi lahko že sama napisala enako pred jullio_. Tega nisi storila, zato se nehaj frajerišit.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
- Sramežljivka
Zame je debela ženska, če ima " nakolobarčkane noge" in roke. Jaz recimo sem se pred 3 leti sebi zdela debela 161,5/68 kg( nisem še bila nakolobarčkana)...in sedaj ko sem shujšala nisem niti malo bolj samozavestna ( 161,5/49). Sedaj se sama sebi zdim presuha
in doživljam napade s stari polnejših kolegic ...Tako da pri meni samozavest pomoje ni pogojena z kilažo.

miteq napisal/-a:love.<3 napisal/-a:za to kr je julia_ povedala pa res ne rabš brat ekonomske knige alpa bit študent ekonomije. sj je ja logično. to smo se mi v sš pr ekonomiji učil.
Če si tako hudo pametna, potem bi lahko že sama napisala enako pred jullio_. Tega nisi storila, zato se nehaj frajerišit.
Word

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Ne, ampak z mnenjem okolice.Princeska** napisal/-a:Zame je debela ženska, če ima " nakolobarčkane noge" in roke. Jaz recimo sem se pred 3 leti sebi zdela debela 161,5/68 kg( nisem še bila nakolobarčkana)...in sedaj ko sem shujšala nisem niti malo bolj samozavestna ( 161,5/49). Sedaj se sama sebi zdim presuhain doživljam napade s stari polnejših kolegic ...Tako da pri meni samozavest pomoje ni pogojena z kilažo.

Sori za OT, ampak tole me je pa zmotilo..raj se ukvarjaj s svojo samozavestjo, ne pa s kilažo.
-
- Sramežljivka
purple_rain napisal/-a:Ne, ampak z mnenjem okolice.Princeska** napisal/-a:Zame je debela ženska, če ima " nakolobarčkane noge" in roke. Jaz recimo sem se pred 3 leti sebi zdela debela 161,5/68 kg( nisem še bila nakolobarčkana)...in sedaj ko sem shujšala nisem niti malo bolj samozavestna ( 161,5/49). Sedaj se sama sebi zdim presuhain doživljam napade s stari polnejših kolegic ...Tako da pri meni samozavest pomoje ni pogojena z kilažo.
Sori za OT, ampak tole me je pa zmotilo..raj se ukvarjaj s svojo samozavestjo, ne pa s kilažo.
ja saj js se zavedam, da je moj problem samozavest ne kilaža..ampak sm potrebovala nkaj časa za to, da sem to spoznala.
-
- Sramežljivka
- Kraj: Kranj
-
- Sramežljivka
- razmazena_maca
- Debatorica
Princeska** napisal/-a:fashionable napisal/-a:razmazena_maca napisal/-a:sicer je lepa, ampak ja, je debela zame.Bejbika23 napisal/-a:Je beyoncee debela?
Torej, če tole združim je zate ženska, ki ima obline debela?!
Kera izjava!
Men je Beyonce popolna
beyonce je TRENUTNO za prste polizat. sploh v single ladies spotu - kapa dol.
AMPAK če pa pogledaš stare slike(ker je tudi ta citirana izjava relativno stara):

meni osebno se na sliki iz leta 2007 ne zdi niti malo suha. obline so sicer načeloma lepe, ja. ampak pod obline špeh na trebuhu zame ne spada, pač pa zaobljena ritka in lepe prsi.
-
- Komunikatorka
Mnja, saj sama pravi da ma probleme s težo.
In ja, za mene je tudi debela, v mejah normale seveda, mi je pa všeč kot tista prava ženska, ker ima obline.
Drugače pa je za mene ideal ženske manekenska postava.
Kaj je za mene debela ženska: verjetno tam nekej nad 65kg. Pa dobro, če je velika pa ma pač bolj boke pa stegna še gre, ker se vse nekak porazdeli al kak naj rečem. "Grdo" mi je pa za videt neko miniaturno pa tako okroglo čisto. Pač kot neka žogica.
(moja mnenje, nebi rada žalila)
In ja, za mene je tudi debela, v mejah normale seveda, mi je pa všeč kot tista prava ženska, ker ima obline.
Drugače pa je za mene ideal ženske manekenska postava.
Kaj je za mene debela ženska: verjetno tam nekej nad 65kg. Pa dobro, če je velika pa ma pač bolj boke pa stegna še gre, ker se vse nekak porazdeli al kak naj rečem. "Grdo" mi je pa za videt neko miniaturno pa tako okroglo čisto. Pač kot neka žogica.
(moja mnenje, nebi rada žalila)