Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Ups, 2x :oops:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Sestavljanka napisal/-a:
Višji davek na cigarete ni zaradi tega, ker bi bilo to škodljivo in ker smo tako dobri, da bomo to razvado poskušali omejiti zaradi dobrote, ampak ker je škodljivo, kadilci prej zbolijo in ne vem zakaj bi jaz plačevala zdravljenje nekoga, ki si je sam kriv da je zbolel (zaradi cigaret) kot pa jaz, ki se tem dejavnikom izogibam.

Tole ne bo čisto držalo, ker je razlogov več-
Cigareti so luksuzno blago, kar pomeni, da zaradi višje davčne stopnje ni nihče ekstencialno ogrožen. Iz povsem etičnih razlogov kruh naprimer ne more biti tako obdavčen kot cigareti, alkohol ali avtomobili višjega cenovnega razreda.
Poleg tega gre pa za dobrino, ki ima izredno neelastično povpraševanje, kar pomeni, da zaradi višanja cene prodaja praktično ne upada, zato je višja obdavčitev uspešna. Če bi se tako davčno stopnjo uvedlo pri dobrini, ki se jo da s čim nadomestit (da bi recimo kar naenkrat davčna stopnja krompirja bila 50%), bi jo folk nehal kupovat.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

jullia_, ti si slučajno brala kakšno ekonomsko knjigo? :D
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ne, imela sem pa manjši "crush" na profesorja za finance, zato je bila moja prisotnost pri predavanjih 100% in končna ocena 9 :D
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love.<3 »

za to kr je julia_ povedala pa res ne rabš brat ekonomske knige alpa bit študent ekonomije. sj je ja logično. to smo se mi v sš pr ekonomiji učil.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

love.<3 napisal/-a:za to kr je julia_ povedala pa res ne rabš brat ekonomske knige alpa bit študent ekonomije. sj je ja logično. to smo se mi v sš pr ekonomiji učil.

Če si tako hudo pametna, potem bi lahko že sama napisala enako pred jullio_. Tega nisi storila, zato se nehaj frajerišit.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Princeska**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Princeska** »

Zame je debela ženska, če ima " nakolobarčkane noge" in roke. Jaz recimo sem se pred 3 leti sebi zdela debela 161,5/68 kg( nisem še bila nakolobarčkana)...in sedaj ko sem shujšala nisem niti malo bolj samozavestna ( 161,5/49). Sedaj se sama sebi zdim presuha :? in doživljam napade s stari polnejših kolegic ...Tako da pri meni samozavest pomoje ni pogojena z kilažo.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

miteq napisal/-a:
love.<3 napisal/-a:za to kr je julia_ povedala pa res ne rabš brat ekonomske knige alpa bit študent ekonomije. sj je ja logično. to smo se mi v sš pr ekonomiji učil.

Če si tako hudo pametna, potem bi lahko že sama napisala enako pred jullio_. Tega nisi storila, zato se nehaj frajerišit.

Word :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Princeska** napisal/-a:Zame je debela ženska, če ima " nakolobarčkane noge" in roke. Jaz recimo sem se pred 3 leti sebi zdela debela 161,5/68 kg( nisem še bila nakolobarčkana)...in sedaj ko sem shujšala nisem niti malo bolj samozavestna ( 161,5/49). Sedaj se sama sebi zdim presuha :? in doživljam napade s stari polnejših kolegic ...Tako da pri meni samozavest pomoje ni pogojena z kilažo.
Ne, ampak z mnenjem okolice. :?
Sori za OT, ampak tole me je pa zmotilo..raj se ukvarjaj s svojo samozavestjo, ne pa s kilažo.
Princeska**
Sramežljivka
Sramežljivka

purple_rain napisal/-a:
Princeska** napisal/-a:Zame je debela ženska, če ima " nakolobarčkane noge" in roke. Jaz recimo sem se pred 3 leti sebi zdela debela 161,5/68 kg( nisem še bila nakolobarčkana)...in sedaj ko sem shujšala nisem niti malo bolj samozavestna ( 161,5/49). Sedaj se sama sebi zdim presuha :? in doživljam napade s stari polnejših kolegic ...Tako da pri meni samozavest pomoje ni pogojena z kilažo.
Ne, ampak z mnenjem okolice. :?
Sori za OT, ampak tole me je pa zmotilo..raj se ukvarjaj s svojo samozavestjo, ne pa s kilažo.

ja saj js se zavedam, da je moj problem samozavest ne kilaža..ampak sm potrebovala nkaj časa za to, da sem to spoznala.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

^^ sej nisi edina k misli, da če zgubiš na teži si tkoj bolj samozavestna.. js sm tudi misnla da če shujšaš pridobiš na samozavestni.. ma to ni niti najmanj res, ker je vse v glavi
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
fashionable
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a fashionable »

razmazena_maca napisal/-a:
Bejbika23 napisal/-a:Je beyoncee debela?
sicer je lepa, ampak ja, je debela zame.

Torej, če tole združim je zate ženska, ki ima obline debela?!

Kera izjava! ;)
"The best color in the whole world, is the one that looks good, on you!" - coco chanel
Princeska**
Sramežljivka
Sramežljivka

fashionable napisal/-a:

Kera izjava! ;)

Men je Beyonce popolna :D
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

Princeska** napisal/-a:
fashionable napisal/-a:

Kera izjava! ;)

Men je Beyonce popolna :D

beyonce je TRENUTNO za prste polizat. sploh v single ladies spotu - kapa dol.
AMPAK če pa pogledaš stare slike(ker je tudi ta citirana izjava relativno stara):
Slika
meni osebno se na sliki iz leta 2007 ne zdi niti malo suha. obline so sicer načeloma lepe, ja. ampak pod obline špeh na trebuhu zame ne spada, pač pa zaobljena ritka in lepe prsi.
fashion.freak
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fashion.freak »

Mnja, saj sama pravi da ma probleme s težo.
In ja, za mene je tudi debela, v mejah normale seveda, mi je pa všeč kot tista prava ženska, ker ima obline.
Drugače pa je za mene ideal ženske manekenska postava.

Kaj je za mene debela ženska: verjetno tam nekej nad 65kg. Pa dobro, če je velika pa ma pač bolj boke pa stegna še gre, ker se vse nekak porazdeli al kak naj rečem. "Grdo" mi je pa za videt neko miniaturno pa tako okroglo čisto. Pač kot neka žogica.

(moja mnenje, nebi rada žalila)
Odgovori