True Blood

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Res lepo od tebe, MissBitch, da pišeš o devetih knjigah TB, v temi o SERIJI, ki je za zdaj imela le dve sezoni po prvih dveh knjigah. Če si tok vestno prebrala celo temo, bi mogla vedt da nas večina ne bere knjig prav zarad tega, ker hočemo nepokvarjeno izkušnjo serije. Tiste, ki se pa pogovarjajo o knjigi, pa to pišejo z belo.

Če si pa sama prebrala kaj se zgodi v seriji par dni po tem, ko je ven prišla epizoda, si si pa čist sama kriva! Kaj si mislila, da te bomo čakal, da bo konc tvojih izpitov al karkoli že in ne debatirale o finalu? Zakaj že?

No, dobr da vem, da tvojih postov v tej temi ne bom več brala. Mislm kera kokoš, no :roll:
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

Joooooj,mi je tako zelo zelo zal, ce sem kateri prekinila izkusnjo nadaljevanke... Saj brez skrbi punce,ne bosta se se tak hitr dokoncno skurbala! Najprej bo treba se par volkodlakov in drugih zvalc postimati,tak da ni panike... Ne se sekirat zarad tega,ker bosta skup...bo se trajalo do tega... :)

Am sonck, tako zelo me zanima,kako sm tebi pokvarila izkusnjo,ce sem samo omenila da obstaja 9 knjig...

sicer pa, ves, bela ni ravno med mojimi najljubsimi barvami in ne vidim potrebe zakaj bi jo jaz uporabljala ce je drugi ne...

ah punce,uzivajte v cakanju na nove dele... :) vam pridem se kaj povedat na vsake tok casa..../:)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
Jagodkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jagodkaa »

a se mora res v vsaki tem nekdo skregat in gojit neko zamero?
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Zato, ker se pač mora vedno nekdo najt, ki misli, da je najbolj pametn tu. :)
Če si ne dajo rečt, si pač ne dajo.. Več ko kimat z glavo, pa mogoče še to -> http://www.fallen-legion.eu/news/data/upimages/DoubleFacePalm.jpg ti pol tak nea preostane :P

@lorelaj
Hehe ja sem slišala, da je četrta knjiga heaven for E/S fane.
Upam, da se mi ne bo ravno zaradi tega preveč skozi tretjo mudilo. No ja, ampak če praviš, da so tud v tretji ql E/S scene, potem tak ne bo tak hudo. :D
.: Living is easy with eyes closed :.
Bella*Honey
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bella*Honey »

Hej, tudi jaz sem TB fanica :) Zdej sm pogledala 8 del 2. sezone in morm rečt, da mi je Bill postal toooook annoying, da ga komej gledam :? Eric je pa...HOT as hell !!! Res komej čakam E/S scene, ker ne vem, če bom lahko zdržala s tem Billom ...na začetku mi je bil ql, sam zdej... :roll:
Bella*Honey
Sramežljivka
Sramežljivka

Kdaj pa pride 3. sezona??? :)
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Tam nekje junija, verjetno.

Men prav manjka TB zdej ko ga ni več :( Nimam kej gledat ob pondelkih :D
Use your head and follow your heart.
Bella*Honey
Sramežljivka
Sramežljivka

Kaaaaaaj? Junija??? :eek: :( Daaaamn, that's such a long time. Ahhh, mal prej sm pogledala zadnji del in sm še kr v efektu. Jao, ma ok, sej bo :) Kaj pa, a se knjige da dobiti v SLO? Vsaj prvi del? Nevem kako bom zdržala brez TB-ja..brez ERICA (i think i love him?). Ok, sej verjetno nism edina, s skupnimi močmi bomo že nekak hihi.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

V bistvu še ni rečeno kdaj se bo začela, samo glede na to da se je 2. začela junija, predvidevam da bo 3. tudi nekaj takega :) Glede knjig pa poglej na Emko, imajo vseh 9 knjig, samo da prve štiri in 9. trenutno niso dobavljive :?
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Hm... eno vprašanje. Malo koketiram s tole nanizanko (mam tak dost druga za gledat sicer, ampak no, nanizank ni nikol preveč :twisted: ), pa še nisem uspela opredelit.... Je True Blood za prave oldskull vampire freaks (ki smo začeli z Belo Lugosi in Christopherjem Lee-jem, ne moremo mimo Garyja Oldmana, špilamo Vampire The Masquarade, beremo Rice-ovo, obožujemo Woodsa bolj kot Sarah Michelle Gellar) ali za moderne-Twilightish-vampire-freaks? :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Meni osebno je šlo precej na smeh med branjem Twilighta, medtem ko pa obožujem to nanizanko. Definitivno ni tipična, niti klišejska, občasno nas scenaristi razpizdijo, ampak je precej kul, še posebi zarad močne igralske zasedbe ;)

Sama bi bolj tisto tanovo "Vampire diaries" dala pod Twilight, medtem ko True blood bolj satirično prikaže današnjo družbo, seveda s pomočjo takšnih in drugačnih tragikomičnih ali komitragičnih zapletov. HBO je itak anti-twilight-hilary duff varianta :D
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Se strinjam s sončkom, TB ni niti malo podoben Twilight-u, vsaj po mojem mnenju (edino da se punca zaljubi v vampirja :D). TB je res vreden ogleda, če so ti le všeč vampirji; najde se vse - od horrorja in humorja do seksa :) Če si boš ogledala pa potem poročaj, če ti je všeč :)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Hvala vama :D Sam to sem rabila vedet, da ni kakšen ščiš kot Tvajlajt :D
Se oglasim ko pogledam :)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

V 2 tednih sem pogledala obe sezoni, i love it!!! Komaj čakam 3. sezono...

Team Eric, seveda :D
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

Glede twilight vs. True blood zadeve; videla, oziroma prebrala sm oboje, zdj twilight saga je bolj najstniska,romanticna zadeva,ki skozi celo zgodbo fura edward bella relationship, edin izstopajoc lik z dost svojo zgodbo je poleg njiju se jacob.sem sicer zlo fan twilighta,ampak je narejena bolj na prvo zogo zaljubljenosti med vampirckom ki ni tipicen oldschool vampir in med najstnico ki ni tipicna najstnica s seveda zelo srecnim koncem... Ni nekega hujsega horrorja, prav tako ne posebnih komicnih momentov,mogoce edino par solzic vmes,ce si zlo custvena oseba... Ce on ne bi bil vampir bi bil to obicen ljubezenski roman,dolg kakih 100 strani,ce se mene vprasa...
S tem, ko pa je true blood oziroma dead until dark, kot je naslov prvemu delu vseeno bolj dodelana zadeva, z veliko bolj razvitimi in zanimivimi liki,ki niso samo sami sebi v namen ampak dejansko imajo svojo zgodbo,ki ne obstaja le zato,da podpira ljubezensko zgodbo glavnih dveh likov...za moje pojme veliko boljsi humor, vec horrorja, v nadaljevanki vec erotike...ker erotika in twilight lih ne gre skupaj...sicer se vedno ne moremo govoriti o nekih oldschool vampirjih,ampak so pa definitivno blizje njim kot pa v twilightu...je pa tudi ce odstejemo vampircke,shapeshifterje in vse ostale nenavadne kreature ki skacejo po ugodbi sama zadeva dost zanimiva ze zaradi karakterno zelo dodelanih likov.veliko bolj dodelanih kot v twilightu...v glavnem poizkusi,po mojem te true blood ne bo razocaral...da ne govorimo o res dobre slogu pisateljice, roman se bere fenomenalno ter pa o za moje pojme zlo dobri glasbi in uvodnii spici v nadaljevanki.pa tudi igralci so veliko boljsi kot v twilightu,ceprav sta za moje pojme in bella in sookie v filmih totalno zgreseni...
Ce hoces mal oldschool vampijev na sodoben nacin pa probaj prebrati zgodovinarko...jaz sem bila navdusena... :)

za dekle, ki je sprasevalo glede knjig, v konzorciju jih majo vseh devet,no vsaj prejsnji teden so jih meli,na angleskem oddelku na okenski polici...naslov prvega dela je dead unitil dark,dalje pa se bos ze znasla.ena stane okoli devet evrov.ce obstajajo prevedene v slovenscino na zalost nimam pojma,ker me to pravzaprav niti ne briga...

uzivajte v branju, gledanju...pa upajmo,da bo cimprej tretja sezona, ce ne se boma pa do tacas zabavala z dexterjem, al pa za vampirsko volkodlakaste frikice poizkusite beeing human...s tem,da so teli tok napredni,da so vkljucili se svojega lastnega duhca...in to cist posebnega,modernega dugca v uggicah...me likes...

lahko noc punce
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Odgovori