ne pustijo nama skupej spat

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
roxeanne
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a roxeanne »

meni je mami že takoj pr prvemu fantu povedala da ne odobrava spanja skupi. pa ne da bi imela karkoli proti fantu, ampak takšno je njeno načelo. pr mojmu sm pa vse skup spala 2x, pa še takrat je biu ogenj v strehi... sicer preprečit mi ne more več da ne bi prespala pr njemu, ampak rajši pridem domov kot da pol še par dni poslušam.
me pa niti dosti ne moti, ker sva med tednom skupi (kjer študirava). ko bova doštudirala, greva pa na svoje.
sam tolk da boste tiste pri katerih je samoumevno da spita skupi bl cenle to! :wink:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Pa tolk da se ve, da nismo izjeme glede teh prepovedi spanja, hehe ;)
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Uf, si sploh ne predstavlam. :?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

mah sej je tut treba mal razumet starse, sploh ce zivite v stanovanjih. pa recimo da niso tak tip cloveka, in sploh da jim se fant vsec ni! verjetno ni nic kaj prijetno to srecevanje po hodnikih, gledat nekoga tretjega k uporablja vse druzinske zadeve...
mi mamo sicer veliko hiso, in je sestrin fant zlo dosti pri nas cez vikende, in sem se ga hoces noces mogla navadit - ampak zdej nimam vec tok zasebnosti v lastni hisi! s sestro mama namrec svoje nadstropje in prej sm lahko tam po mili volji u spodnjih hlacah hodila, zdej pa nekak ne morem vec. sej mi ni noben problem, fant ni cist nc vsiljiv, ampak pac sprememba je.
js pa k fantu sploh sla ne bi spat ce bi oni ziveli v stanovanju. so vsi ful prijazni, ampak si ne predstavljam zjutraj srecevat tasce in tasta pri jutranjih opravilih, v pizamah, hodit mimo ko se zvecer kaj pogovarjajo...
majo hiso in ma fant cist locen del hise, tako da jih greva k njim sam pozdravit :zustimm:

sem ucasih drugace razmisljala...ampak ne vem no. majhna stanovanja znajo bit problem, medtem ko se mi v veliki hisi vec to sploh ne zdi. js mam recimo svoj vhod in fantu sploh videt ni treba starsev (Ce bi recimo ob kakih cudnih urah prsla) pa svojo kopalnico...v stanovanju pa skor mors cez neke skupne prostore, hodnike...

odvisno kok je kdo zadrzan pr takih odnosih. js nameravam s tasco in tastom ohranit izkljucno vljudnostni, prijazen odnos, redne obiske...pa nobene pretirane domacnosti in prijateljevanja :D
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Men je tud čudno,da starši,pri vajinih letih,postavljajo takšne zahteve,kot bi bla,rosna najstnika...
Uporabniški avatar
roxeanne
Sramežljivka
Sramežljivka

*Lara* napisal/-a:Pa tolk da se ve, da nismo izjeme glede teh prepovedi spanja, hehe ;)

jst jih kar dosti poznam pri katerih ne odobravajo. pa ne pri -20 ampak pri krepko čez 20 letih in ne živijo/živimo v stanovanjih. sm bla kar mal presenečena ko sm tuki na forumu brala kako vse spijo (kmal živijo) pri fantih in oni pri njih.

se pa čist stinjam s celim postom od red_rose!

red_rose napisal/-a: js nameravam s tasco in tastom ohranit izkljucno vljudnostni, prijazen odnos, redne obiske...pa nobene pretirane domacnosti in prijateljevanja :D

isto jst. in lahko se s taščo razumeve, sva prijatelce, ampak vse na distanci in z rešpektom- je le mama mojga fanta!
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

ja tkole je, js študiram v LJ, živim pa doma v kranju pri starših, on je v MB...no ubistvu , ne da ga sploh ne moti! Ne moti ga tolk, ampak še zmer...men gre ful na živce k se ne upre mt. Ker štekam moje tastare k nama sploh ne pustijo in so to kuj lepo povedal že pr mojem prvem resnem fantu in sm rekla ok, nj bopo njuno...njegova mt si je pa kr od enkrat premisnla. Pa ne vem, a se sam men zdi a ni tko, da laži razumeš da pr punci doma komplicirajo pa nočjo pomislt d njihova punčka fanta dam prpele pa sexa... Na vikend ne morva vsakič, ker je 50 km stran...+ da od fanta mamica hoče svojga sinčka vidt takrt k dam pride...groza!
Uporabniški avatar
roxeanne
Sramežljivka
Sramežljivka

pa je kaka možnost da bi se ti prepisala v MB oz. on v LJ? da bi bla vsaj med tednom skupi?
Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *somewhere over the rainbow*

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi123 »

i know how u feel...hudica, vcasih se mi zdi da nekateri starsi niso bli nikol mladi, niso nikol tko kot mi razmisljal.
Ut ameris, ama...

“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

Tole je en način, kako starši otrokom vbijejo v glavo, da hiša le ni njihova. Da sicer imajo podporo staršev, dokler študirajo, ampak da se je eventuelno treba osamosvojit.

Če hočeš, da ima otrok interes iti na svoje, mu pač ne moreš pustiti, da se v domu od staršev obnaša, kot da ga je on zgradil. Hiša pripada staršem, dokler v njej živiš, veljajo njihova pravila, ko greš na svoje, bodo pa tam veljala tvoja.

Tako je tudi prav, in je veliko bolje od situacij, kjer ljudje vztrajajo s svojimi mamicami v nedogled, ker jim je tako pač udobno.
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nass »

^^ Ne bi rekla... Niti moji niti starši mojega fanta ne vidijo problema, da spiva drug pri drugem kadarkoli (njegovi še vprašajo, kje sem in kdaj pridem, moji pa isto zanj). Vseeno pa se bom, ko bom odštudirala in imela službo, odselila, ker samostojnost ni le to, da lahko kdorkoli spi pri tebi.

Kakorkoli, se strinjam z red_rose, da verjetno ne gre za to, da se delajo, da sta otroka temveč za to, da jim ni prijetno gledat 'tujcev' doma in da se ne počutijo sproščeno. Predvidevam, da to njegove mame ni motilo, s časoma pa je ugotovila, da si vendarle želi svoj dom zase in da jo to moti. Morda si tudi misli, da zakaj mora ona delit svoje stanovanje, če ga tvoji starši ne. Zakaj je fant ne vpraša, kaj jo tako moti? Morda pa lahko kako rešite?

Bojim se, da boš pač mogla stisnit zobe in potrpet. Vsake toliko gresta pač na vikend, drgače pa se vidita čez dan. Verjamem pa, da je smotano, ko sta tako daleč narazen.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Re: ne pustijo nama skupej spat

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

*kayka* napisal/-a:pr men doma so takoj jasno povedal da ne pustijo da skupej spiva pr nas kadar sta onadva doma, ker mata rada zutrej mir in zasebnost

Tega pa ne štekam :?: Kako mir in zasebnost saj ne spite skupaj v isti spalnici. Razen, če razgrajata po celi hiši kot nora, kar pa spet dvomim.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

midva nimava takih problemov ker vstajava takrat ko so vsi že dolgo v službi :rofl:
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Jaz nisem nikoli imela teh problemov pri nobenem od fantov. Moja starša nista nikoli komplicirala, drugi tudi ne. Moram priznati, da so bili vsi takšni, da so bili celo veseli, ko sem bila pri njih in so me vedno povabili naj čimprej spet pridem, ali pa če ne bi ostala še kak dan pri njih :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: ne pustijo nama skupej spat

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

kalanhoja napisal/-a:
*kayka* napisal/-a:pr men doma so takoj jasno povedal da ne pustijo da skupej spiva pr nas kadar sta onadva doma, ker mata rada zutrej mir in zasebnost

Tega pa ne štekam :?: Kako mir in zasebnost saj ne spite skupaj v isti spalnici. Razen, če razgrajata po celi hiši kot nora, kar pa spet dvomim.

Pri mojem bivšem imajo precej majhno stanovanje in če smo bili vsi štirje tam (midva in njegovi starši), smo se nonstop srečevali na hodniku, v kopalnici, kuhinji,... saj verjetno ne čepiš nonstop samo v njegovi sobi, če ne drugega, moraš it lulat :)
In res ne vem, zakaj je nekaterim tako težko razumet, da je dejstvo, da se po novem po stanovanju sprehaja še nekdo poleg družinskih članov, velika sprememba za vse, ki tam živijo. Sploh ni kar samoumevno, da bodo vsi starši to z navdušenjem sprejeli.

Sicer je pa danes za mano precej neprespana noč, ker nama je bilo s fantom vroče, prostora je bilo premalo, pa še pol noči je okrog blodil, ker je bilo piva preveč, tako da mi trenutno skupno spanje sploh ne predstavlja kakšnega posebnega užitka. :)
Odgovori