ne pustijo nama skupej spat

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

ne pustijo nama skupej spat

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

problem je tak: s fantom sva skupej 3 leta, stara sva 21 in 22 let, pr men doma so takoj jasno povedal da ne pustijo da skupej spiva pr nas kadar sta onadva doma, ker mata rada zutrej mir in zasebnost, ok, sva sprejela...takrt njegova mt prou svečano rekla, da pr njih sva vedno dobrodošla, d ona naju pa že nau preganjala! in vse ok, lepo in prav do lan nekje konc leta k se je spomnla da njej to ni všeč da js pr njih tok spim, (vidva se vsak drugi vikend in spala sva skupej 2 noči!) ok, sva omejila... med počitncam ko fant pride iz MB v KR pa bi le lahko bla mal več skupaj...ampak ne! skupej spiva samo kadar ona dela ponoč, kar se nama velikrat tud ne sezide, ker včas on dela zvecer pa pol kuj zutrej, vcas js.... in se ne splača. Pa sj med počitncam še gre, ker so moji tastari velik časa na vikendu in sva lahko pr nas, ampak me je pa prou strah zj k se fax začne spet, ker si ne predstavlam da bom lahko v tistih dveh dneh in pol kar ga vidm na dva tedna enkrat spala z njim :eek: aja pa njega to sploh ne moti! :evil: ne vem kaj nj nardim!? res da je letos zadnji letnik, ampak teh 10 mescou se je vlekl že takrt k sva bla lah skos skp :? res ne vem... :cry:
*oranžna*

Neprebrana objava Napisal/-a *oranžna* »

kje pa študiraš ti in kje on?
kje živiš ti v času faxa, doma? on tudi?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: ne pustijo nama skupej spat

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

*kayka* napisal/-a:Pa sj med počitncam še gre, ker so moji tastari velik časa na vikendu in sva lahko pr nas,

zakaj pa ne bi bila na vikendu? seveda ko bodo tvoji doma?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

zakaj njega to ne moti?
a torej vidva sploh kaj sexata?
a se ti s svojimi starši ne bi mogla zmenit vsaj za kompromis 2 krat na teden?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

ja en folk pač uživa da drugim greni lajf...zateženci pač...
upri se pa povej njegovim svoje pol pa čaki odziv..al jih bo streznlo pa bojo ratal kul al boš pa dobila prepoved približevanja bajti (stanovanju,...)...
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Mene bolj to moti, da njega to ne moti. :D Če bi imel kaj jajc bi se pri svojih letih malo postavil zase(in zate). Navsezadnje pa spita v njegovi sobi, ne v dnevni ali kuhinji? Vglavnem zdi se mi da je problem on. Če že gledamo stereotip hčere pri vas doma(recimo, da pač tip ne spi veliko pri hčerki), vsaj pri njemu, ki je moški nebi smelo biti s tem problemov.
It was forever..but it didnt last long..
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Dadyka15 napisal/-a:ja en folk pač uživa da drugim greni lajf...zateženci pač...
upri se pa povej njegovim svoje pol pa čaki odziv..al jih bo streznlo pa bojo ratal kul al boš pa dobila prepoved približevanja bajti (stanovanju,...)...

Tega NE počni. Če ima kdo se pravico upret je to tvoj fant in NJIHOV SIN. Ti si nihče, da se boš pritoževala zakaj nesmeš spati v njihovi hiši. Če bo on dosegel da lahko pa te bodo vseeno grdo gledali, se boš pa pač ali sprijaznila s tem, da moraš potrpeti kake grde poglede ali neboš hodila k njim. Samo nikakor se ne spravljaj v spore z njimi glede tega.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

zakaj pa ko sta na faksu ne mora drug pri drugem spat (al zivita doma)?

jah nic, bo treba na svoje :P
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Re: ne pustijo nama skupej spat

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

a se gre tukaj za skupaj spat (v isti sobi/postelji) ali se gre za sexat... ker če ti pri 21 in 22 letih starši ne dovolijo da tvoj fant prespi pri TEBI potem pa tudi ne vem... Jaz imam podobno situacijo, moj je tudi iz mb in jaz z gorenjske, in se tudi vidiva za vikend, ampak moji so prav veseli ko pride, ga majo radi in nič ne kompliirajo, da nebi smel pri meni spat... pač sexa se malo tišje ampak nima veze... to se mi zdi totalno butasto... saj nisi več majhna punčka stara 14 let, ki ima prvič fanta... obup...Malo se upri ti svojim staršem, on pa njegovim... lepo povej, da se nimajo za vtikat v tvojo intimno življenje...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Vem, da je trapasto sam pač je njihova hiša in, če imajo take prebliske imajo pravico do njih.

Ne vem no po moje sta zmer dve plati zgodbe, zakaj se je pa zdj "tašča" premislila? Najbrz mora imeti en razlog za to...
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

gadna scena drgac te pa popolnoma razumem ker tut moji starši ne pustijo da tip pr men spi k so oni doma... hvala bogu sm vsaj jez skos zazelena pri njih doma...
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

tudi moji niso pustili..vse do 23. leta, ko sem se itak odselila..jaz enostavno nisem našla neke možnosti, da jih prisilim :? je bilo pa res mučno..
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Jst pa nikol nisem mela s tem problemov hvala bogu....On je lahko pr men spau,jst pr njemu itd.Sam da se pa on zase ne zna postavt in mu to sede je pa glupo....Kr neki res...Nevem na tvojem mestu bi se pobunila,se z njim pogovorila kako on misl naprej ipd :?
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Tud moja mat ne skače od veselja, če rečem da bo moj pr men prespal. Enkrat me je zlo nadrla (upam da moj tega ni slišal, ko je bil na wc-ju) Mi ni jasn...Pri bivšem sva dost skup spala..in on pr men...od kar mam novega, je takoj rekla, da nema spanja... Tako da...nisi edina.
Pr njemu pa tud skoraj nikol ne spiva...tam je pa spet ta problem, ker sem njegova prva punca-resna...in pomojm tud njegovi niso navajeni tega..niti on...niti ne vidm pretirane želje po tem iz njegove strani... Tok da se več al mn samo videvava, brez spanja....
Uporabniški avatar
foxy.lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a foxy.lady »

zateženi starši...
na svoje, ni kej ;)
Odgovori