če si vzela urgentno tabletko še pred 12ur, nisi bruhala v roku treh urah, bo skor ziher vse okej.. zna sicer bit da ti zamuja menstruacija par dni, ampk nč skrbet, so pa zlo zanesljive.. nama tud poču kondom, vzela v osmih urih, teden dni predn bi mogla met M me je vse bolelo trikrat več kot ponavad, sploh prsa, popoldanska slabost... mood swings.. pol me blo še strah itd. zamujala tri dni nato pa hvala bogu pritekl zdej pa nikol več ne pozabim tabletke in še btw - kondom zamenjaj po trideset min če tipu še ni pršl al ga pa namažta še z lubrikantom
Torej stvar je taka, da sem na začetku avgusta imela nezaščiten spolni odnos, dan za tem sem vzela tabletki Norlevo in nato sem čez 3 dni dobila menstruacijo, ki je kot ponavadi trajala 5 dni. Konec prvega tedna v septembru bi morala ponovno dobiti menstruacijo, vendar je še kar ni, tako, da mi dejansko zamuja že več kot dva tedna. Zanima me če so za to krive Norlevo saj so zelo močne in če je možno, da so mi tako zmedle ciklus? A bi me moglo kaj skrbeti ali je to normalno po zaužitju Norlevo?
*amber* napisal/-a:Zanima me če so za to krive Norlevo saj so zelo močne in če je možno, da so mi tako zmedle ciklus? A bi me moglo kaj skrbeti ali je to normalno po zaužitju Norlevo?
Ja, je možno, da so te tabletke zdej krive za malo zmeden ritem.
Jutranja tabletka
joj jao pa madona no če gre kj narobe pač laufaš po jutranjo tabletko u lekarno pa je..ne pa d usak teden razglablamo o tem če ste punce noseče al ne...
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
midva z mojim že nekaj let seksava brez kakršne koli zaščite in še nikoli nisem zanosila, ker pač paziva. Tudi če bi mu slučajno ušlo, bi pač šla po urgentne tabletke.
Samo, da sporočim, da sem danes dobila menstruacijo in sem bila res vesela, saj sem bila včeraj že tako panična, da sem delala test nosečnosti, ki pa je bil hvalabogu negativen
S fantom sva se učerej neki igrala in je imel izliv vame. Nisva imela kondoma in ne jemljem KT. Je bil pa učerej zadnji dan menstruacije. A mislte, da je možnost zanostive?
ravno zasnjič sem brala nekaj o neveljavnosti varnih in ne-varnih dni za zanostitev in ni bilo ravno pomirjajoče poročilo, tako da jaz nebi bila sigurna da to ni možno, če je zadnji dan menstuacije... jaz bi se na tvojem mestu zelooooo hitro posvetovala z ginekologinjo in nebi tu čakala na odgovore. Ni se za igrat s tem...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)