nezaščiten spolni odnos
nezaščiten spolni odnos
s fantom nama je počiu kondom. uzela sem tabletko norlevo. baje da je 95%. strah me je da bo šlo kej narobe.
stara sm 17 let in NOČEM otroka!

'cause it's a hard life, with love in the world.
potem sploh ne sexaj
nvm, upam da ti ne bo slabo...jz sm po 2 zaužiti rundi zmer bruhala po točno 20 minutah..3x sm uzela ta aftr...pa je blo use ok..je pa res, d aje ful v psihi, jz sm dobila večje joške, kr noge so mi zaotekle-kao k da si noseč, kr mela sm očutk krvi v usith..pa take
dokler se me hvala bogu niso nek usmill in sm dobila KT as soon as possible.

nvm, upam da ti ne bo slabo...jz sm po 2 zaužiti rundi zmer bruhala po točno 20 minutah..3x sm uzela ta aftr...pa je blo use ok..je pa res, d aje ful v psihi, jz sm dobila večje joške, kr noge so mi zaotekle-kao k da si noseč, kr mela sm očutk krvi v usith..pa take

-
- Debatorica
Re: nezaščiten spolni odnos
zvezdica- napisal/-a:s fantom nama je počiu kondom. uzela sem tabletko norlevo. baje da je 95%. strah me je da bo šlo kej narobe.stara sm 17 let in NOČEM otroka!
Ja zdej nimaš druge izbire kot da počakaš, da dobiš tetko s krvavca...
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
prinzessin napisal/-a:meni se sicer še ni zgodilo, da bi nama počil kondom ali da bi kaj šlo narobe, me pa zanima, kje in kako dobiš to "after" tabletko? a morš h ginekologu ali jo lahko kupiš v lekarni?
u lekarni daš zdravstveno izkaznico in dobiš brez problema. stane pa nekej mjn ku 10 €.
'cause it's a hard life, with love in the world.
- undercover
- Komunikatorka
- *pikapoka*
- Debatorica
Pri vsakem nezaščitenem spolnem odnosu je možnost za zanositev, zato se prooosim ne hecaj s tem. Res je, da je v tvojem primeru možnost za zanositev res miniminimalna, pa vseeno. Midva s tipom sva to prakticirala samo enkrat in sem se potem še en mesec sekirala, če bom dobila menstro ali ne in takrat sem si prisegla, da dokler ne bom pripravljena na otroka ne bom prakticirala takšnih stvari!
Tako da od zdaj naprej po pameti ali pa teci k ginekologinji in naj ti predpiše tabletke, če te kondom moti in bi rada poskusila še brez;)
Tako da od zdaj naprej po pameti ali pa teci k ginekologinji in naj ti predpiše tabletke, če te kondom moti in bi rada poskusila še brez;)