nezaščiten spolni odnos

Zadovolj(e)n/a v postelji.
zvezdica-
Sramežljivka
Sramežljivka

nezaščiten spolni odnos

Neprebrana objava Napisal/-a zvezdica- »

s fantom nama je počiu kondom. uzela sem tabletko norlevo. baje da je 95%. strah me je da bo šlo kej narobe. :( stara sm 17 let in NOČEM otroka!
'cause it's a hard life, with love in the world.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

ja, in? kaj zdej hoces?
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

Prepusti se božji volji. Več ne moreš narediti, samo pazi, da norleva ne izbruhaš prvih par ur po zaužitju in da naslednjo tabletko vzameš pravočasno.

Mislim, da je zadeva precej zanesljiva, zato optimistično naprej. Prihodnjič pa pazljivo s kondomi ali pa si omislita drugo kontracepcijo!
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

potem sploh ne sexaj :D

nvm, upam da ti ne bo slabo...jz sm po 2 zaužiti rundi zmer bruhala po točno 20 minutah..3x sm uzela ta aftr...pa je blo use ok..je pa res, d aje ful v psihi, jz sm dobila večje joške, kr noge so mi zaotekle-kao k da si noseč, kr mela sm očutk krvi v usith..pa take :/ dokler se me hvala bogu niso nek usmill in sm dobila KT as soon as possible.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

Če saxaš moraš vedno biti pripravljena tudi na to, da se lahko zgodi, da zanosiš. Nič ni res čist 100% in pripravljeni moramo biti sprejeti posledice.

Jaz upam, da če si vzela tabletko, da bo vse vredu. Ampak tega ti tukaj ne moremo povedati.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: nezaščiten spolni odnos

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

zvezdica- napisal/-a:s fantom nama je počiu kondom. uzela sem tabletko norlevo. baje da je 95%. strah me je da bo šlo kej narobe. :( stara sm 17 let in NOČEM otroka!

Ja zdej nimaš druge izbire kot da počakaš, da dobiš tetko s krvavca...
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

meni se sicer še ni zgodilo, da bi nama počil kondom ali da bi kaj šlo narobe, me pa zanima, kje in kako dobiš to "after" tabletko? a morš h ginekologu ali jo lahko kupiš v lekarni?
I am not an enigma, just a contradiction!
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

prinzessin napisal/-a:meni se sicer še ni zgodilo, da bi nama počil kondom ali da bi kaj šlo narobe, me pa zanima, kje in kako dobiš to "after" tabletko? a morš h ginekologu ali jo lahko kupiš v lekarni?

Kupiš v lekarni brez recepta.
zvezdica-
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zvezdica- »

prinzessin napisal/-a:meni se sicer še ni zgodilo, da bi nama počil kondom ali da bi kaj šlo narobe, me pa zanima, kje in kako dobiš to "after" tabletko? a morš h ginekologu ali jo lahko kupiš v lekarni?

u lekarni daš zdravstveno izkaznico in dobiš brez problema. stane pa nekej mjn ku 10 €.
'cause it's a hard life, with love in the world.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

To after tabletko sm jst zastonj dobila pr zdravnici :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a undercover »

tut js sm čula d se to u lekarni dobi pač.za na recept pa mi je rekla frenda da ni mogla.ne vem. :?
_BiNcA_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _BiNcA_ »

heeii

mam eno vprašanje....punce a je možn čr sva stipom sexala-s kondomom in po vrhuncu....ene 20-30min po tem...sva mau še brez kondoma-ne do konca....če je možn d sperma še ostane na penisu...in da kljub temu še zme rlahko zanosim?
plis za odgovor
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Če se ni šel umit, je sperma pač ostala tam, kjer je. Razen, če sta še oralo vmes prakticirala, to potem zmanjša možnosti.
Koliko časa semenčice preživijo na zraku, sem pa že pozabila, ampak itak se ne bi na to zanašala.
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

Pri vsakem nezaščitenem spolnem odnosu je možnost za zanositev, zato se prooosim ne hecaj s tem. Res je, da je v tvojem primeru možnost za zanositev res miniminimalna, pa vseeno. Midva s tipom sva to prakticirala samo enkrat in sem se potem še en mesec sekirala, če bom dobila menstro ali ne in takrat sem si prisegla, da dokler ne bom pripravljena na otroka ne bom prakticirala takšnih stvari!
Tako da od zdaj naprej po pameti ali pa teci k ginekologinji in naj ti predpiše tabletke, če te kondom moti in bi rada poskusila še brez;)
Zaklenjeno