Ajde, se 90210 nikoli ni bla in tud ne bo neka vrhunska serija s kompleksnimi zgodbami, odličnimi in globokimi dialogi, ...., ampak vseeno je še vsaj v 1. sezoni mela nekaj, kaj mi je blo všeč. Zdaj pa je totalni ološ.
1. Novi opening credits so boring as hell. Ampak ajde, to lahko še zmeraj FF-jaš.
2. Silver. Kul lik, s svojim stilom oblačenja, so spremenili v "Mean Girls" klon. Hvala bogu so ji te še vsaj njen sarkazem pustili.
3. Ethan. Še zdaj ne morem mimo tega dejstva, da ga ne bo več nazaj. In pol še zaradi takega bednega razloga.
4. Teddy. WTF?! Kdo za vraga ma casting prek?? Ne samo, da je antipatični tak, da že boli, še gube sem mu vidla. Gube, ki jih noben kvazi 17-letnik nima. In fact, no 17 year old looks like this, with or without wrinkles. Ajde se res, da noben v tej seriji nea zgleda, kot 17 let star froc, ampak vseeno bi lahko nekega drugega igralca našli za to vlogo. Nekega, ki ne bo letos dopolnil 31 let.

Edino kaj je blo ql za videt, sta bili tisti 2 sekundi, ko so Liama kazali, vse scene z Adrianno, pa čeprav niso ble nič exstra in sem pri nekaterih mogla še celo Teddyja ignorirat (ženska je tak simpatična, da ne gre, da je ne bi gledal hehe) in Annie in njena zgodba. Ja, še sama ne morem verjet, da sem zdaj to dejansko rekla, but I like self-destructive behaviour zgodbe. Čeprav ova, ko igra Annie, še zmeraj dela take čudne face, so te vsaj lažje za prenašat, ko one od Naomi.