Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a nastasja »

p!ka napisal/-a:Fak, sam si pa upa. Verjamem, da je bla tvoja mama jezna.

se zdaj zgleda, da se počasi umirja, ker vidi da nič ne more, da bova midva ostala skupaj pa lahko ona dela kaj hoče.
samo res na začetku je bla pa ful zlata, če sem bla tam pri njih dlje časa mi je obleke oprala pa vse, pa to sama rada ji jaz nisem nič rekla.

morem pa še povedat, da sta me od bivšega starša ful rada, samo mi to ni nič pomagalo,ker je bil on totalen idiot :evil:
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Mi2 se FULL dobr razumeva....nikol se ne vmešava v najino vezo s fantom in je res super,vsak dan ko delava zjutri naju čaka doma toplo kosilo...Skupaj gremo na pizzo,na kosilo,pijačo,...Res je super!!! :D Rada jo mam zelo :cool:
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Tud js sm vesela, da sm spoznala taksno tasco, kot sem jo.. Res je ful vredi oseba..z njo se lahka pogovarjam o vsem.. skratka, zaenkrat se prov fajn razumemo,in upam, da bo tak ostal tudi v nadaljne... :wink:
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Moja je obupna. Še dobro, da greva zdaj na svoje, ker drugač bi se mi strgalo - z njo se ne da pogovarjati, pa stalno se vtikuje v najine zadeve in je pri tem dostikrat tudi zelo žaljiva (do njega, mene ali obeh). Da ne omenjam, kako je 'opravila' s problemom, da se ne razumemo preveč: rekla je, da ona je mene že sprejela, da jaz nje nisem in da je to to. Pač kao, ona nič kriva, v meni je problem. Jaz sem pa morala bit tiho in se smehljat zraven, ker sem vedela, da fantu to dosti pomeni. Se pa bojim trenutka, ko bova morala s fantom stvar razčistit, saj bova to prej ali slej morala narediti, če bova hotela normalen odnos. On namreč vztraja pri tem, da sem preveč kritična do njegove mame in da se premalo trudim.
Every rose has its thorn
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

^^
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Sep. 2010 11:54, skupaj popravljeno 1 krat.
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *LittleBug* »

Ne moja je obupna ob njej se počutm velika 1mm.Non stop me sprašuje eno in isto.Ne morem je vidt res, sm že povedala fantu lepo, da sva različne, da ne bova funkcionirale nikol pa ne razume.Ona je mami njegova k noče nč slabga...Res tokrat razmišlam o njej ne morem je.Pa tok sm si želela normalno :(
Uporabniški avatar
Schmetterling
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Schmetterling »

Js mam pa s svojo (bodočo) taščo še kar v redu odnos... res je, da se ne vidmo dost pogosto (mogoče 1x na mesec alpa še to ne). Mamo bolj odnos na distanci, ampak mi ni še nikol rekla žal besede. Sicer ni glih moj tip človeka, je dost 'flegmatik', tko da se pogovarjamo pač bolj take površinske in priložnostne zadeve. Nč ne teži, ne sprašuje, ni preveč firbčna itd... Pač kadar sm pr njih spregovorimo par besed, kej me vpraša, ... ma sej je čist prjazna no.
Sicer bi si želela, da bi se res razumele pa to, mele vsaj mal bolj konkreten odnos, ampak... glede na to, da mate nekatere res grozne tašče, sm zdej ugotovila, da je moja situacija kar kul.

Za vse tiste, k pa mate res probleme, pa vam želim, da se stanje čimprej izboljša :)
Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lili01 »

Jaz imam strašno starokopitno taščo.Ajoj.moti jo,da se mažem,barvam lase,da si kej novega za oblečt kupim.Vse jo moti.Ko si moj kupi kaj za oblečt,mu reče:"Lih tak si kot ona."Treba je sam šparat in doma skoz delat.Pa nima kmetije,pa tudi stanovanja nima zelo pospravljenega,ampak skoz neki dela...
Že najino prvo srečanje mi je dalo vedet,da nisem zaželena.S fantom sva bila takrat samo prijatelja,pa sem prišla k njemu na čaj.Ko sem šla,je ona lih po stopnicah prišla in se začela dret,kdo sem jaz,kaj je zdej to...Čist sem bila šokirana.No,ko sem prvič tam prespala,je kar lepo prišla v spalnico zjutraj-hotela je ključe od fantovega avta,ker je tast nekam šel in je rabil ogromen avto. :roll:
Študentsko delam v gostinstvu in velikokrat pridem pozno domov(ne živim z njimi,samo velikokrat prespim tam).Ona mi pa že ob 7.00 zjutraj zrezke tolče...sam da me zbudi- pol me še vpraša,če mislim celo življenje prespat.Ona namreč hodi spat že ob 20.00,zjutraj pa rogovili.Dere se po celi hiši in kliče mojega fanta,kot da je konec sveta.Ok,sej je njena hiša,ampak malo kulture prosim.S tastom pa sploh nimam odnosa-je tiho in gleda tv.
Problem je,da sem od doma navajena,da me razvajajo,bivša tašča je bila tud ful prijazna,vedno mi je skuhala kavico,sva kakšno rekle...Tuki pa v dveh letih in pol niti ene kavice(razen pri kosilu za kakšen roj. dan,če nas je veliko),nobenega prijaznega klepeta-nič.Nima se smisla trudit.Če kaj pridiga samo poslušam in si mislim svoje.Nimam kej,tko je.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Zakaj pa potem tam spiš, če veš, da zjutraj ne bo miru? Pa bodita pri tebi.
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objava Napisal/-a mimikad »

Mene pa je moja danes tak razjezila, da se še zdej tresem od jeze. :cry:
Pa niti vidla jo nisem, ampak ji uspe na daljavo. :evil:
Presneta baba hoče imet vse pod nadzorom, ampak mene nebo mela. Naj si kr drugo žrtvo najde.

Najhuje pa je ker sem se z mojim sprla zaradi nje.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

mi2 z bodočo taščo se tud kul razumeva. vidimo se sicer mogoče 2-3x na mesec čez vikend, ko grema na kak obisk pa kofe al pa piknik čez poletje...pogovarjava se čisto kul, se zaklepetava če je pač taka tema..ni pa nikoli bila vsiljiva al pa da bi kaj komandirala. čist tak odnos ima, kot si želim-ne vmešava se v najino življenje in najine stvari, tako kot tudi moja mami ne.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jaz pa vem, da se nebi nikoli vsiljevala nekam, če nebi bila dobrodošla. Če bi videla, da me tast/tašča ne sprejmeta takšno kot sem, bi se umaknila... :nixweiss:
100% sem prepričana, da nebi hodila spat nekam, kjer me ne marajo gledat. sej obstajajo še druge opcije ter kraji za druženje, in drugi načini preživljanja skupnega časa s partnerjem. Zakaj rinete, če ne gre?

Mogoče kompliciram, ampak jaz res ne prenašam občutka nezaželjenosti; pa ni važno za kaj se gre.

Moj ne živi več doma, kadar pa greva tja na obisk, je njegov fotr vedno ful prijazen do mene. Nimava pa nobenih osebnih pogovorov; sam pač osnovne, vsakdanje stvari.
Zadnjič spremenil fun, dne 09. Sep. 2009 21:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

men so njegovi starsi se vedno suuuper :razz: mama je ful vesela ker zdej js ''skrbim'' za njenga sincka :D haha =) njegovmu atiju se pa ful fajn zdi da sem na studiju ki je iz iste stroke kot je on oz. njegovo podjetje, in ker mam ful visoko povprecje in vidi da mi gre, me bo zacel celo stipendirat in cez par let bo (hopefully) on moj sef :P upam sam, da se bomo takrat se vedno lepo razumeli :D
ful so pristna, topla in ljubeca druzina, krasne odnose majo in ful lepo sta vzgojila svoja dva otroka. ma res popolna druzina :D
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

Moja tašča je tud vredu ženska, še kr moderna za svoja 60. leta. :D Tud če pride včasih do nesoglasij jih zmeri lepo rešmo (s pomočjo Mojga, ki se pa itak zmeri postavi na mojo stran), ker imava tak prijateljski odnos. Sem pa z njo v stiku skor vsak dan, sej praktično že žvim pri njih. Kako je imet tasta pa žal ne bom nikoli vedla.
Bi pa poudarla, da se da z njo bivat trenutno zdej, potem ko bova z mojim imela familjo pa ni šans da smo skp v stanovanju.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:P
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Sep. 2010 11:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori