Jaz imam strašno starokopitno taščo.Ajoj.moti jo,da se mažem,barvam lase,da si kej novega za oblečt kupim.Vse jo moti.Ko si moj kupi kaj za oblečt,mu reče:"Lih tak si kot ona."Treba je sam šparat in doma skoz delat.Pa nima kmetije,pa tudi stanovanja nima zelo pospravljenega,ampak skoz neki dela...
Že najino prvo srečanje mi je dalo vedet,da nisem zaželena.S fantom sva bila takrat samo prijatelja,pa sem prišla k njemu na čaj.Ko sem šla,je ona lih po stopnicah prišla in se začela dret,kdo sem jaz,kaj je zdej to...Čist sem bila šokirana.No,ko sem prvič tam prespala,je kar lepo prišla v spalnico zjutraj-hotela je ključe od fantovega avta,ker je tast nekam šel in je rabil ogromen avto.
Študentsko delam v gostinstvu in velikokrat pridem pozno domov(ne živim z njimi,samo velikokrat prespim tam).Ona mi pa že ob 7.00 zjutraj zrezke tolče...sam da me zbudi- pol me še vpraša,če mislim celo življenje prespat.Ona namreč hodi spat že ob 20.00,zjutraj pa rogovili.Dere se po celi hiši in kliče mojega fanta,kot da je konec sveta.Ok,sej je njena hiša,ampak malo kulture prosim.S tastom pa sploh nimam odnosa-je tiho in gleda tv.
Problem je,da sem od doma navajena,da me razvajajo,bivša tašča je bila tud ful prijazna,vedno mi je skuhala kavico,sva kakšno rekle...Tuki pa v dveh letih in pol niti ene kavice(razen pri kosilu za kakšen roj. dan,če nas je veliko),nobenega prijaznega klepeta-nič.Nima se smisla trudit.Če kaj pridiga samo poslušam in si mislim svoje.Nimam kej,tko je.