No, zdaj sem pa okoli 27. ure, plačanih jih imam 35, pa tudi inštruktor mi je ravno včeraj rekel, da se pa zdaj najina pustolovščina bliža koncu

sarchika09 napisal/-a:Meni je 90km/h po stranski ovinkasti cesti bol grozno zato, ker so pač ovinki...mogoče tudi občutek manjše kontrole nad vozilom; na avtocesti mi pa tistih 130km/h ni taka panika, ker je pač več ali manj ravno, tu in tam kakšen ovinek pa še ta ni neki ful ovinek ampak greš lepo počasi notr (jao sem zdaj to čudno napisala, upam da se razume kaj mislim).
sarchika09 napisal/-a: kjer se recimo najde kakšen posameznik, ki se celo relacijo pelje 60 (v naselju, izven naselja)-in moja mami nori zraven
red_rose napisal/-a:a se na zdravniskem da tut kri in urin? k mam glih M, pol ta tedn ne morm
Libido. napisal/-a:red_rose napisal/-a:a se na zdravniskem da tut kri in urin? k mam glih M, pol ta tedn ne morm
ne, nič od tega ni treba .. mene še stehtal in zmeril ni (sm mu mogla kar sama povedat podatke), vid so mi pregledali, hrbtenico, pa posluša te kako dihaš ... hmm, ne spomnim se sega ... uglavnem, nič takega
~NIA~ napisal/-a:chiqqa napisal/-a:..se mi je kr avto smilu, čeprou sploh nimaš tok filinga ker je močn 1.9 golf 5ka pa dizl![]()
ja če je dizl pol pa ja.. to ma full pospeška... zato so usi avti za reli dizli
red_rose napisal/-a:mi sploh nismo vadli pihanja, niti ozivljanja, niti poskusli nismo (psssst) - tako da tega pol valda tut na izpitu ni blo... nevem kk majo to, res...
in ne, nisem delala v lj