Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

love.<3 napisal/-a:drugač pa je ta izpit res drg ja. pa pol maš še društvene je ene 17€ spet pa glavna je tut neki tazga + izpit za avto (kartico) morš plača k je pa tut 17€..

Se strinjam, da je izpit drag, ampak če pogledaš malo drugače, to je naložba za celo življenje; še celo življenje boš lahko vozila avto in ti bo to, da imaš izpit, vedno prav prišlo.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

morda katera ve, če se ure za vožnjo res pr relaxu podražijo iz 25e na 35... pa zdravniški iz 70 na 140 evrov... :?
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

*hox* napisal/-a:
renatka_ napisal/-a:Ponavadi se kr odvezana vozim, razen če kdo drug fura (da ne bi kakšna kolegica npr. plačali kazni zarad mene :)).

To se pa ne bo zgodilo. :D Js npr. privezana vozim, ti sediš zravn odvezana, ustavi naju policaj in napiše kazen za pas na tvoje ime. :P

A res? To pa nism vedla. :) Vem da se je včasih (že leta nazaj) vse pisalo vozniku.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

zdravniški 140€?? prej pa 70? si mogoče mislila CPP? ker zdravniški je 30 - 40€ maxmialno, 140 ni šans ... pa za eno uro vožnje se mi zdi tudi 35€ dosti preveč, že 25 je ful .. kaka avto šola je to? kaj vozite BMW-je al kaj? :lol:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

kinna napisal/-a:morda katera ve, če se ure za vožnjo res pr relaxu podražijo iz 25e na 35... pa zdravniški iz 70 na 140 evrov... :?

js sm pri relaxu, vpisala sem se pred enim tednom in je ura 21€.

CPP tecaj + test: 50€

Prva pomoc: 80€

Ura voznje: 21€

Ostalo je pa itak povsod isto. (zdravniski, izpit...)
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

js sm čula, da se konc septembra vse skupaj podraži... no upam da se nebo :wink:
hvala...
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a LovelyM »

Ojej, mal berem tole temo in se spominjam, da k sm jz delala vozniški izpit nekje 3 leta nazaj je blo vse pol ceneje. Zdej si ga verjetno sploh ne bi mogla privoščit. Grozno.
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

^^ ko je moj brat delal izpit (kakšne 7 let nazaj), je bla ura vožnje okol 1500, mogoče 2000 bivših tolarjev.

Jaz pa devam zdaj za uro vožnje 18,5 €, ko sem pa prvič vzela paket 25 ur, je bla pa ena ura 17,5 €. Za prvo pomoč sem dala okrog 53€ (pa to smo mi mogl že v 3. letniku naredit), CPP je bil okol 33€ (smo ga tudi mogl že v šoli naredit), zdravniški pregled 30€, občinski 28€...sem še kaj pozabla...mislim, da ne :D
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

^^ 18,5 € sploh ni dosti. Js sm dajala 2 leti naza 25 € :?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

Ja, 18,5€ je res še kr poceni v primerjavi z drugimi avtošolami (smo imeli v 3.letniku kao tečaj CPP in je prišel šef ene avtošole in ful govoril kak so oni najcenejši v Celju, majo pa uro vožnje 20 al 21€...najcenejši my ass :D).
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love.<3 »

ko ste pocen drugje.. sošolka je dala za zdravniškega 50€.. sicer nevem kaj so ji dal zlat list ampak ok.
pa ja sj je naložba za ceu žiulene, sam maš pol še za auto skrbet in to. sam sj itak je zj že zlo težko bit brez izpita za auto pa auta.
saj hvala bogu da mam to možnost da lahk delam izpit za avto.
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

jst sm za zdrauniški dala 40 € za cpp 40€ za pp 70€ to je tečaj in pol še izpit...ura vožnje pa stane 21€ ...pa še občinski 28€ in to je to
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

jao .. jst sm imela danes 18. uro .. in sva šla še v Izolo pogledat enosmerne, v Kopru sm jih itak obdelala že zdavnaj .. Samo da se danes inštruktor ni pripeljal s Fordom, ampak s Peugeojem: "zdej bova nekaj časa tega vozla" je reku in da je itak vse isto, ampak meni ni blo. Prej sem 17 ur vozla diesla, zdej pa benzinca .. pedala so se mi zdela ful mehka, sploh nisem imela občutka kolko sem pritisnila .. ene dvakrat nism pritisnila sklopke do konca, pa sm mislila da sm jo in za gas sploh nism imela občutka :?
pa nonstop delam ene in iste glupe napake - preveč na hitro spuščam sklopko in pol mi avto cuka .. vem da mojga inštruktorja to ful jezi in da ga čisto zživciram s tem in z naglim ustavljanjem ..
in potem ko sva prišla nazaj v Koper mi je spet dvakrat cuknu avto, ker sem prehitro spustila sklopko in mi začne pridigat in medtem ko sm ga poslušala sm pozabla da mi je reku da greva tjapatja in sm namesto levo zavila desno .. in mi reče: "sm reku da greva proti tja, ma dobro - vozi kamor češ!" čez 100m je blo naslednje krožišče in on tiho, mi ne reče nič na kateri izvoz naj grem .. jst pa že cela napsihirana in sm rekla samo če se lahko nekje ustavim prosim .. sva se ustavla pred enimi garažami .. jst sm se začela najprej trest, potem me je začelo dušit, inštruktor mi je nekaj razlagal in na koncu nism mogla več .. in sm začela jokat :? jao jst .. dobro da imam tko razumevajočega inštruktorja .. sm mu pač lepo povedala kar me že ves čas teži, da doma preveč pritiskajo name zradi tega izpita (kdaj ga mislim nardit in da ga sploh ne bom nardila) in da je že tko vse narobe, da bolj kot se trudim da bi bla tolko dobra kot od mene pričakujejo, več napak delam in je vse skupaj velik pritisk zame .. no, me je lepo pomiril, da znam vozit, imam tehniko, mi manjka še čisto malček snovi do konca (samo še tista pika na i, je reku), ampak naj se potrudim bit sproščena in ne delat teh glupih napak, ki jih delam res po nepotrebnem, pa bom kmalu pripravljena na glavno vožnjo .. in še to mi je reku, da fantje v povprečju prej nardijo izpit kot punce, pa vozim jst boljše kot nekaj fantov ki jih on uči in imajo isto število ur kot jst (če odštejemo to sklopko in ustavljanje) .. mi je kar vrnu veselje do vožnje, ker zadnjih par ur sm bla res .. sploh nism več vrjela vase, da zmorem in da bom kdarkoli nardila ta izpit :roll:
v četrtek ko imam naslednjo uro se mu moram še enkrat opravičit za ta moj izpad danes, ampak imam problemov čez glavo in mi je bla danes kaplja čez rob .. še vsakič ko se razjezi zradi teh mojih napak mi reče potem zakaj zdej tako grdo gledam in sm jezna na njega in jst rečem da sploh nism jezna .. pa ubistvu sm, samo da ne na njega ampak nase ker delam vedno iste glupe napake .. :?
Let's swim to the moon .....
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

Libido čis te štekam :wink: jst tut vozm bencinarja in čeprov mam zdej že okol 30 ur mam še zmeri teževe s tem prekletim speljevanjem in sklopko....ama čist skos mi cuka k spelem pa k menjam prestave zato jih pa tut ne maram menjat pa mam skos u drugi :? sej se bom že naučila...ja ta gas zna bit res zajeban...vsaj men ...jst sploh nimam občutka in pol se avto skos dere k je treba spelat ampak un mi nč ne teži tko da koga briga...aja in veš kolkokrat se jst u eni uri zmotm u smeri...kadarkol mi reče zdej pa levo al pa desno jst kr po svoje nekam pol pa delava kroge okol blokov :lol:
k se moj inštruktor kej pizdi name jst postanem čist kao užaljena in pol je čis sladek :D tko da glede tega ne skrb ....boš vidla da bo šlo...men se včasih tut ne da ampak potem pomislim kako se bo lepo vsak vikend s frendi furat okol pa nobenga ne fehtaš za prevoz ...ja živim za ta dan ko bom nardila izpit!!!
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

js pa delam prvo pomoc in me je minlo delat izpit al pa se sploh kadarkol se vozit po cesti :roll:

fak no, ko sam razmisljam o tem kaj vse se ti lahk zgodi...bi najraj do konc zivljenja pes hodla okol :lol:
prav prisilila sm se u ta izpit, nobene motivacije...ahh, upam da mi bo postalo fajn ko bom vozla :D za razliko od nekaterih ga reees ne rabim...
Zaklenjeno