jao .. jst sm imela danes 18. uro .. in sva šla še v Izolo pogledat enosmerne, v Kopru sm jih itak obdelala že zdavnaj .. Samo da se danes inštruktor ni pripeljal s Fordom, ampak s Peugeojem: "zdej bova nekaj časa tega vozla" je reku in da je itak vse isto, ampak meni ni blo. Prej sem 17 ur vozla diesla, zdej pa benzinca .. pedala so se mi zdela ful mehka, sploh nisem imela občutka kolko sem pritisnila .. ene dvakrat nism pritisnila sklopke do konca, pa sm mislila da sm jo in za gas sploh nism imela občutka
pa nonstop delam ene in iste glupe napake - preveč na hitro spuščam sklopko in pol mi avto cuka .. vem da mojga inštruktorja to ful jezi in da ga čisto zživciram s tem in z naglim ustavljanjem ..
in potem ko sva prišla nazaj v Koper mi je spet dvakrat cuknu avto, ker sem prehitro spustila sklopko in mi začne pridigat in medtem ko sm ga poslušala sm pozabla da mi je reku da greva tjapatja in sm namesto levo zavila desno .. in mi reče: "sm reku da greva proti tja, ma dobro - vozi kamor češ!" čez 100m je blo naslednje krožišče in on tiho, mi ne reče nič na kateri izvoz naj grem .. jst pa že cela napsihirana in sm rekla samo če se lahko nekje ustavim prosim .. sva se ustavla pred enimi garažami .. jst sm se začela najprej trest, potem me je začelo dušit, inštruktor mi je nekaj razlagal in na koncu nism mogla več .. in sm začela jokat

jao jst .. dobro da imam tko razumevajočega inštruktorja .. sm mu pač lepo povedala kar me že ves čas teži, da doma preveč pritiskajo name zradi tega izpita (kdaj ga mislim nardit in da ga sploh ne bom nardila) in da je že tko vse narobe, da bolj kot se trudim da bi bla tolko dobra kot od mene pričakujejo, več napak delam in je vse skupaj velik pritisk zame .. no, me je lepo pomiril, da znam vozit, imam tehniko, mi manjka še čisto malček snovi do konca (samo še tista pika na i, je reku), ampak naj se potrudim bit sproščena in ne delat teh glupih napak, ki jih delam res po nepotrebnem, pa bom kmalu pripravljena na glavno vožnjo .. in še to mi je reku, da fantje v povprečju prej nardijo izpit kot punce, pa vozim jst boljše kot nekaj fantov ki jih on uči in imajo isto število ur kot jst (če odštejemo to sklopko in ustavljanje) .. mi je kar vrnu veselje do vožnje, ker zadnjih par ur sm bla res .. sploh nism več vrjela vase, da zmorem in da bom kdarkoli nardila ta izpit
v četrtek ko imam naslednjo uro se mu moram še enkrat opravičit za ta moj izpad danes, ampak imam problemov čez glavo in mi je bla danes kaplja čez rob .. še vsakič ko se razjezi zradi teh mojih napak mi reče potem zakaj zdej tako grdo gledam in sm jezna na njega in jst rečem da sploh nism jezna .. pa ubistvu sm, samo da ne na njega ampak nase ker delam vedno iste glupe napake ..

Let's swim to the moon .....