Spike meni nikoli ni bil hot, je pa bil tak fajn evil, skoraj tak kak Eric, kar ga je naredlo zanimivega.
Angel mi je bil HOT v Buffy, ko je pa dobo svojo spin-off serijo pa mi je nekah minlo do njega in do serije. Pa tud v Bones mi nea pali več. Nasploh mi pali samo v Buffy kolko opažam.
Blood Ties tudi meni nikoli ni potegno + cast mi je bil totalno off. Nad Moonlight sem bla kr navdušena (Mick/Alex je yummy), kljub temu, da so vampirji podnevi tud lahko okrog skakali. Prečekirala bom Vampire Diaries, kjer vampirji sicer tud podnevi okrog skačejo, samo Ian Somerhalder noter igra in to evil vampirja. Mam filing, da bom

, vsakič, ko bo se on pojavo hehe. I mean, just look at him
here (at 0:23) hehe. Priceless.
Drugače bi pa moja TOP5 lestvica hot male vampirjev zgledela nekah tak...
1. Eric -
Alexander Skarsgård - True Blood
2. Edward -
Rob Pattinson - Twilight (I know, he sparkles in na čase je tud malo preveč emo, but he's still very pleasant to the eye hehe)
3. Mick St. John -
Alex O'Loughlin - Moonlight
4. Damon -
Ian Somerhalder - Vampire Diaries
5. Angel -
David Boreanaz - Buffy in Lestat -
Stuart Townsend - Queen of the Damned (Ko ga na sliki vidiš res nea zgleda bog ve kaj, samo v filmu mi je bil pa za pojest.)
Posebno mesto si pa zasluži Hannibal King, ki sicer v filmu (Blade 3) ni bil VEČ vampir, but he still was smokin' hawt!
Na hot famle vampire lestvico bi pa zagotovo prišle Selena (Underworld), Jessica (True Blood), Danica (Blade 3), .... Druge se pa trenutno tak na pamet nea spomnim.