lolika11 napisal/-a:Moj me sploh ne sprašuje, če mi pride... verjetno kr misli, da mi pride, ma kaj vem. Drugače mam isti filing kot da me lulat, pol k pa neha me pa čist nč ne tišči... res bi rada zvedla od tistih, ki jim skoraj vedno pride u kakšnem položaju sexajo
men cist vedno pride (ok, u 99% ) , z predigro al pa brez, in to med seksom brez drazenja s prsti - navaden, misijonarski polozaj OBVEZNO...in pa vcasih (redko) ce sm js zgori) fora je v tem da v misijonarcu ko je tip zgori se je treba zlo mocno skup stisnit s telesi in pol se tam dol drgne ob zenski organ za uzitke in pol se mooocno stiskat misice pa bo - usaj pr men je to recept za uspeh - z predigro al pa mal stimulacije prej pa tk al tk eksplodiram...
kako tip ne ve ce ti pride? moj to glasno slisi in cuti ko ga zgrabim
Jst isto počnem, ko mi pride... sj lohk, da ve sam nč ne reče. Sm že večkrat misla na to namignt, samo mu ne potegne. Drugač mi ful paše, sam pride mi pa ne.
mene tud vedno lulat prime po sexu....in kot so to že nekatere rekle..in kot sem že enkrat nekje slišala..je razlog za to lulanje ravno v tem, ker je pač mehur blizu in se ga dotika...
Zadnjič spremenil *Lara*, dne 23. Okt. 2008 17:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Nabijanje je . Tist na hard je noro. Ker me tako močno z vso strastjo nabija, zraven drsi z rokami po mojem telesom, je tik pred orgazmom, js jih doživljam zraven in..noro..brez besed, ker se sploh ne da opisat tega . Pomoje, če bi kdo prišel notr ne bi opazla
Black Kitty napisal/-a:Nabijanje je . Tist na hard je noro. Ker me tako močno z vso strastjo nabija, zraven drsi z rokami po mojem telesom, je tik pred orgazmom, js jih doživljam zraven in..noro..brez besed, ker se sploh ne da opisat tega . Pomoje, če bi kdo prišel notr ne bi opazla
Ponavad grem pred sexom na wc, med sexom pa ne
ijaaaaaaaaaaa, sploh še tisti intervali umes, pa da lepo z drugačnimi gibi nabija pa drgačnim tempom pa stopnjuje, po celm telesu z rokam, aaaaaaa kje je učerišni dan
ma ja itk .mam js tut tak občutek. sm že čula vlikrat da je to zto kr je tam bliz tiste točke mehur pa si na pravi poti če tak čutiš.če seveda pol popusti.
Včasih je tako, da imam tak občutek, kot da me wc .. in ja, po sexu ponavadi ne mine velik časa, da grem dejansko na wc
..in glede "nabijanja" .. v bistvu ful paše ampak orgazma pa s tem res ne morem doživet .. ponavadi tko kot že napisano v misijonarcu (ampak zlo tesno skupaj)-pa še to ne vedno al pa da sem jaz zgoraj -uspeh zagotovljen
ja pr men isto... full paše nabijanje od zadaj čeprov pršlo mi pa vrjetn ne bo nikol. Kar ne pomen da je kaj manjši užitek In ja, to deluje na mehur, uf... dejansko morm tud js na wc pol kmal...