punkie_ napisal/-a:drgač pravjo da če maš tak filing, da te scat, si blizu orgazma. samo ne v primeru, če te zares scat
Ja, jest sm tud to sliašala. Kadar jest čutm, da me lulat, je najprej mal čuden občutek, pol pa vse to začne res pasat.
Seveda te res ne sme tiščat lulat, drugač pa zna bit neprijetno ja
punkie_ napisal/-a:drgač pravjo da če maš tak filing, da te scat, si blizu orgazma. samo ne v primeru, če te zares scat
ja ponavadi je tak filing pred orgazmom (ker pač 'nabija' v prednjo steno, ki je na meji z mehurjem , še posebej, če najde tisto G točko ).
sicer pa se nekak čuti, če je to tiščanje prav od lulanja ali pa od bližanja orgazmu. če je tisto prvo... ojoj.
Odvisno od dneva (kako sem razpoložena) in od položaja. Zdaj sem odkrila v katerem položaju mi najbolj paše, če želim na trdo. Takrat tudi imam občutek, da me lulat tišči.
_lala_ napisal/-a:mene zanima ... če vam fant ful močno nabija med sexom imate kdaj občutek da vas tišči lulat potem pa ugotovite da vas sploh ne? HwALLa
uu, moja tema meni se je to ful ačsa nazai dogajalo, u pozi da sm mela noge na njegovih ramenih al pa od ozadi In jst sm tud že slišala da je kao pred orgazmom.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*