Js fuuuuulkrat govorim u spanju... Po besedah moje sestre, ki je bila budna, ko sm take zganjala, in me gledala:
Ko je pri meni vladala Dragonball-manija, sem 1x u spanju začela oponašat Gokuta, govorila sem nek čudn jezik, kar naenkrat sem dvignila roke pred sabo (pravokotno nad sabo) on začela boksati u zrak, potem sem se dvignila in boksala pred sabo... In cel čas govorila tisti čuden jezik, za katerega se je še moja sestra čudila, kje sem ga staknila
Druga fora (ki mi pade trenutno na pamet) pa je bila, ko me je 1x nosila luna in sem šla u kopalnico do WC školje... In tam sem potegovala vodo, počakala, dokler se kotliček spet ne napolni, in spet potegnila... In tako naprej, dokler ni prišla mama u kopalnico in me poslala spat.

, ne vem kaj mu je takrat.
. To mi je moj povedu ko sem se zbudla zjutri.
. Sem pa nekako bolj dejavna z dejanji v spanju (a že obstaja tema?). Nazadnje je bilo najbolj kruto - lahko bi me ubilo. Sanjala sem, zelo v živo, da se peljem z avto direktno proti eni hiši. S polno brzino. V tistem, ko sem se zavedala (v spanju), sem skočila pokonci (namesto zaviranja je bilo to, kot da bom s tem dejanjem preprečila nesrečo - isto, kot bi zavirala), z vso silo v temi poskušala potegnat iz vtičnice kabel od ure in lučke. Isto, ko se zavedaš, da zaviraš in bo počilo, sem imela občutek, da moram pohiteti s potegom. Drugače se bom zaletela v hišo. Ko mi je uspelo (res sem potegnila kabel iz vtičnice), sem se pa zbudila. Čutila sem olajšanje. V vratu sem si tipala pulz. Če bi si ga merila, bi bil čez 120. Res mi je srce noro razbijalo. Potem pa je bila umetnost v budnem stanju nazaj spravit kabel v vtičnico (postelja ovira dostop). Res grozno. Sploh, ko sem se zavedala, da bi me lahko elektrika ubila. A jaz sem to naredila v spanju.

in mi gre že pošten na živce ker0 me usakič zbudi in pol se mi čud zakaj zgledam zju3 tolk neprespana