Med spanjem govori

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Hehe :D
Js fuuuuulkrat govorim u spanju... Po besedah moje sestre, ki je bila budna, ko sm take zganjala, in me gledala:
Ko je pri meni vladala Dragonball-manija, sem 1x u spanju začela oponašat Gokuta, govorila sem nek čudn jezik, kar naenkrat sem dvignila roke pred sabo (pravokotno nad sabo) on začela boksati u zrak, potem sem se dvignila in boksala pred sabo... In cel čas govorila tisti čuden jezik, za katerega se je še moja sestra čudila, kje sem ga staknila :D

Druga fora (ki mi pade trenutno na pamet) pa je bila, ko me je 1x nosila luna in sem šla u kopalnico do WC školje... In tam sem potegovala vodo, počakala, dokler se kotliček spet ne napolni, in spet potegnila... In tako naprej, dokler ni prišla mama u kopalnico in me poslala spat. :D
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Moj tud doskrat govori v spanju- sam res kr ene stavke, morm si enkrat zapisat ker vse pozabm (ponavad se s kolegi men za kave; al pa gre na kebab..krneki hehe).
Aja pa ful velikrat se k ena žaba napihuje :D ; tko čist polna lica ma in pol počas spušča zrak ven :lol: , ne vem kaj mu je takrat.

Drgač pa tud jst v spanju govorim oz. včasih se kr neki derem. Lani smo bli z mami v enih toplicah in sem spala zraven nje in sem se baje začela sred noči dret nej me pustijo namir; da mi grejo na živce :stupid: :D . Pa pred enim tednom sem rekla naglas ko sem spala: Še me dej :eek: :lach: . To mi je moj povedu ko sem se zbudla zjutri.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Moj ne govori med spanjem, jaz pa. Sicer poredko, a takrat nerazumljivo. Nek svoj jezik :). Sem pa nekako bolj dejavna z dejanji v spanju (a že obstaja tema?). Nazadnje je bilo najbolj kruto - lahko bi me ubilo. Sanjala sem, zelo v živo, da se peljem z avto direktno proti eni hiši. S polno brzino. V tistem, ko sem se zavedala (v spanju), sem skočila pokonci (namesto zaviranja je bilo to, kot da bom s tem dejanjem preprečila nesrečo - isto, kot bi zavirala), z vso silo v temi poskušala potegnat iz vtičnice kabel od ure in lučke. Isto, ko se zavedaš, da zaviraš in bo počilo, sem imela občutek, da moram pohiteti s potegom. Drugače se bom zaletela v hišo. Ko mi je uspelo (res sem potegnila kabel iz vtičnice), sem se pa zbudila. Čutila sem olajšanje. V vratu sem si tipala pulz. Če bi si ga merila, bi bil čez 120. Res mi je srce noro razbijalo. Potem pa je bila umetnost v budnem stanju nazaj spravit kabel v vtičnico (postelja ovira dostop). Res grozno. Sploh, ko sem se zavedala, da bi me lahko elektrika ubila. A jaz sem to naredila v spanju.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *amber* »

Moj sicer ne govori med spanjem, vendar sama večkrat kaj povem. Največkrat pa jočem v spanju.
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere

Neprebrana objava Napisal/-a radenska »

[quote="ŽuŽa"]
Aja pa ful velikrat se k ena žaba napihuje :D ; tko čist polna lica ma in pol počas spušča zrak ven :lol: , ne vem kaj mu je takrat.
/quote]

mogoče je bil žaba v prejšenm življenju :rofl: :rofl:
Uporabniški avatar
Pretty_pistol
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pretty_pistol »

Ena znanka: Sedem jih je blu, dva sta bla naga.
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

hehe, zanimiva tema. Tudi pri nama se to dogaja. Enkrat sva skupaj spala ponoči in on se je ful premetaval, pa ga vprašam kaj je, pa mi on odgovori da igra nogomet..čez pol minutke pa pade iz postleje dol :lol:
se pa meni pogosteje dogaja da v spanju govorim kot on. Nazadnje sem sanjala mravlje, ki so so imele gnezdo pod njegovo posteljo in sem zaradi tega naredila celo paniko+celo noč sem imela občutek da po meni lezejo :?
_ssamantaa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a _ssamantaa_ »

to je tulk smešn če kdo govori u spanju..men je dostkar rekla kolegica,da full govorim pa to..jokala sm že neštetokrat,se smejala...enkrat sm se celo zbudila,pa se na polno zadrla darilooo???..pa zadnjič enkrat ne dolg nazaj..se je moj tip učil pozno w noč..pa zgleda nism mogla neki fajn spat..k je mel luč pržgano..pa sm se tut mal predramla,pa rekla,mami prit po mene :D :D :lol: drgač še pa js nism mela sreča da bi koga slišala neki govort v spanju.. :roll:
___>>>lOvE<<<___
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Jst tud full jokam v spanju pa NE govorim pa take,k da bi mela nočne more nonstop sam da se tega sploh ne spomnim k se zbudim....drugač sm pa enkrat sred noči ustala in začela pospravlat po sobi pa take
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

jst sm mojga poklicala sred noci po telefonu pa mu rekla da greva na razprodaje. on mi je baje samo reku da greva lahko zju3 pa sem rekla da ok in zaspala nazaj. :oops:
Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *somewhere over the rainbow*

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi123 »

punchka napisal/-a:uf, jaz sem se tudi smejala prejšnji teden, ko je moj prespal pri meni. sem mu enkrat sredi noči dala (mojo) roko na prsi, pa jo on prime pa malo pošlata in reče: "kva je pa to?!! o fuj! kr ena roka!" :D hjoj. v glavnem, sem izvedela, da se mu moja roka gravža :lol: :lol:

:rofl: :rofl: :rofl:
Ut ameris, ama...

“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a christianna cruz »

moj sodelavc spi z napol odprtimi učkami in še govori v spaju hahaha
prvič ko sm vidla mi je blo prou grozn ...pol pa sm se navadla
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^A ti v isti postelji spiš kot tvoj sodelavec? :D
Uporabniški avatar
o0girl0o
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a o0girl0o »

omg...po branju postov jokam od smeha :lol: :lol:

no,da ne bom ot:
jzt sm pa baje k sm bla mejhna dostkrat brcala v spanju pa govorila :lach: pa še zdej dostkrat momlam al pa kej rečem v spanju :D
moj pa trza...nonstop :angry: in mi gre že pošten na živce ker0 me usakič zbudi in pol se mi čud zakaj zgledam zju3 tolk neprespana :roll: drgač pa mava učasih tut debate,sam se on nč ne spomne zju3 xD
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a christianna cruz »

haley napisal/-a:^^A ti v isti postelji spiš kot tvoj sodelavec? :D

hahaha sj vem da se smešno sliš - delam na turistični agenciji, in si pol čez termine v tujini vodiči delimo apartmaje....in pol nanese da s kom tut postlo deliš :lol: :D
Odgovori