delusional fak kok si ti bolna.
kaj se moraš spuščat na tak oseben nivo, da zdej vse na forumu vemo stvari, ki jih punca ni želela sama razkrit. Vsa fora foruma je prvič v anonimnosti, in da vsak razkrije samo tok, kot sam hoče. Ni fora, da jo ti poznaš osebno, in da jaz zdej vem, da ma ta punca majhne joške, tipa k jo vara, in nizko samozavest.
Svaka ti čast za to, ker si lahko tok iskrena. Jst sm ravno danes razmišljala, da bi bilo osvežilno met kolegico, k bi mi povedala v faco če bi jo kej motil. Ampak predpogoj, ki ti da pravico bit direktna, je da te nekdo za mnenje vpraša. Kar pa ti delaš, je pa samo vtikanje svojega nosu v tuje zadeve, in ne gre več za direktnost, ampak za čisto nesramnost. Vbistvu se mi zdiš zagrenjena.
Če maš kej za razčistit z Taniko, potem ji napiš to privat. Ker to tvoje početje je totalno nečastno.
In kadar men kdo zaupno kaj pove o drugi osebi, se smatra, da jaz tega ne bom raznašala naprej. glede na to, da si izdala tut tega kolega, ki ti je zaupal neki v zvezi z taniko, tut ti nisi pol kurca vredna oseba.