Lep pozdrav.
Zelo rada bi slišala vaša mnenja na to, kaj se mi je zgodilo.. Nekaj časa nazaj sem šla na Facebook fantu pogledat sporočila. No, s fantom sva skupaj dobro leto.. Uglavnem.. čisto me je šokiralo, saj sem videla, da je štirim puncam pisal, kako so hude, da imajo zakon postavce (2 sta celo njegovi sosedi). Samo povejte mi, če pretiravam ali se men zdi to preveč? Naj povem, da je fant star 23 let.. Kar je blo še huje.. Ko sem to videla, sem ga poklicala in on se je delal, kot da to ni nič.

zelo je bil hladen do mene.. rekel je, da je bila vse skupaj samo zajebancija. Ko sva končala klic, je takoj spremenil geslo.. Užaljena pa sem še toliko bolj, ker.. ko mu omenim, da bi rada malo shujšala (namreč tiste punce so bile use suhe in oh in sploh..), mi pravi, da ne bla bla bla.. ne rečem, da sem debela, mogoče bi lahko zgubila še kakšno kilco ali 2.. naj povem, da sem jih imela 65, zdaj jih imam 58. No.. problem je, da na to ne morem pozabiti.. Ko je tisti dan prišel k meni, se mi je opravičeval in vse je bilo v redu potem.. vendar vedno ko sem sama, premišljujem o tem in se mi vse skupaj gabi. Pred očmi imam tiste stavke, ki jim je pisal. Pa vem, da nisem najlepša na svetu, samo zakaj to dela za mojim hrbtom? Pa kako lahko sploh to piše drugim medtem ko je on v "resni zvezi"? Skrbi me tudi, ker sta 2 njegovi sosedi.. Ne vem, povejte mi, če samo pretiravam ali me lahko kaj skrbi? Da se kaj plete za mojim hrbtom..
Hvala za odgovore.