Kaj je za vas debela ženska?
Mnogo ,,debelih'' ljudi ni debelih zaradi prenajedanja (ali pa je to posledica psihičnih težav), velikokrat je zraven tu bolezen.
In nismo vsi made to be skinny in 170+ cm. Odvisno je od metabolizma, genov, zgradbe. Pač sprejmite, da so na svetu različni ljudje.
Je sicer nekaj drugega, ko pogledaš deebeelee Američane, ki se komaj gibljejo in imajo 150+kg, ampak če ima kakšna punca kakšen kg ali več zraven pa še zato ni debela.
In nismo vsi made to be skinny in 170+ cm. Odvisno je od metabolizma, genov, zgradbe. Pač sprejmite, da so na svetu različni ljudje.
Je sicer nekaj drugega, ko pogledaš deebeelee Američane, ki se komaj gibljejo in imajo 150+kg, ampak če ima kakšna punca kakšen kg ali več zraven pa še zato ni debela.
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Meni je pa zanimivo, koliko ljudi vidi stvari črno-belo: kot da obstajata samo suho in debelo. Vmesnega za večino ni. No jaz pa ločim shirane kosti do vitkosti, paleto postav, ki jim lahko rečem normalna, pa je ta lahko bolj na vitki strani kot nekoliko bolj zaboljena, zalitost, debelušnost, debelost, pa še kaj bi se našlo vmes, spet seveda zmerno debelost kot očitno pretirano debelost. Ampak ne, kar ma kg na špeha je očitno po novem debelo ko prase. Good to know. 

Ja saj, tudi sama razlikujem veliiiko tipov postav in ne samo suhe in debele.
Prav neverjetno pa mi je, kakšne bedarije ene kvasijo o davkih itn.Mislim, a so imele kakšne slabe izkušnje z t.i. debelimi ali kako?
Ne res, takim prav privoščim da bi se jim čez noč nabralo like 100 kg zraven in pol bi jim samo rekla: ajde, hujšaj.
Prav neverjetno pa mi je, kakšne bedarije ene kvasijo o davkih itn.Mislim, a so imele kakšne slabe izkušnje z t.i. debelimi ali kako?
Ne res, takim prav privoščim da bi se jim čez noč nabralo like 100 kg zraven in pol bi jim samo rekla: ajde, hujšaj.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
zame je debel tisti, ki špeh z njega visi. ene punce majo okrog trebuha večji obroč kot joške. to je zame absolutno debelost. že res, da so konstrukcije ljudi različne, zato je lahko nekdo malo močnejši, pa vseeno izgleda zdrav in črvst. sale špeha so pa druga pesem.
najbolj na k**** mi grejo punce, ki so neaktivne in jokajo da so debele. sram naj jih bo (tu izvzemam bolezenske primere, a tega je neznatno malo). vsaka ima enkrat na tri dni časa vsaj 1 uro za tek. pa nebo več debela. razen seveda, če potem poje vse kar vidi.
najbolj na k**** mi grejo punce, ki so neaktivne in jokajo da so debele. sram naj jih bo (tu izvzemam bolezenske primere, a tega je neznatno malo). vsaka ima enkrat na tri dni časa vsaj 1 uro za tek. pa nebo več debela. razen seveda, če potem poje vse kar vidi.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
^^ ja to imaš pa prav do neke mere. taka je res večina- seveda mediji itd. saj vse vemo, že ptički pojejo o retuširanju, a še vseeno se ne počutimo fajn ko gledamo te revije (seveda so svetle izjeme, ki se na to požvižgajo).
a jaz- če res dobro premislim, si še vedno govorim, da menda bi blo fajn dat še kako kilo dol, čeprav nosim konfekcijsko 34. bolno.... se ne obremenjujem pretirano. a ko grem tečt, imam vedno v mislih, da bom imela še lepši štel. šele nato pomislim, da je to zdravo. čudaško ja. vem. a kaj naj. takšna sem.
a jaz- če res dobro premislim, si še vedno govorim, da menda bi blo fajn dat še kako kilo dol, čeprav nosim konfekcijsko 34. bolno.... se ne obremenjujem pretirano. a ko grem tečt, imam vedno v mislih, da bom imela še lepši štel. šele nato pomislim, da je to zdravo. čudaško ja. vem. a kaj naj. takšna sem.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.