Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

The hangover - kokr ga hvalte kok je dobra komedija, men ni nč spešl.. sm že dost bolših vidla.. 6/10
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Tamala_mrha napisal/-a:No, sem si pol zadnjič ogledala Blindness (Slepota) in mi je bil film sprva zanimiv, do kakšne katastrofe lahko vodi takšna epidemija, kasneje pa je bil kr neki. Sploh to, da glavna igralka ni oslepela in jih je lahko vodila na vsakem koraku se mi zdi ZF. :? Konec je bil pa nesmiseln, vsaj po moji oceni. Izgubljen primer lahko rečem za ta film, čeprav je tematika zanimiva in bi se dalo narediti boljši film. 6/10

Ta film je posnet po romanu Esej o slepoti, ki spada pod največja dela 20. stoletja (še v Branjih je), tako da se je džabe pritoževat nad zgodbo, da je preveč ZF :D Jaz res ne razumem, kako je ta film dobil tako mešane ocene in kako je sploh lahko nekomu ta film izgubljen primer. Meni je med gledanjem filma po glavi švigalo nešteto filozofskih misli, verjetno pa ta film ni za tiste, ki bi radi klišeje na pladnju.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

sončk, saj me je na začetku fasciniral, sploh nisem za žanre, kjer že na začetku filma veš kakšen bo konec, ampak prikazano je bilo preveč ZF kot sem že rekla in pač mi ni bilo jasno zakaj pa glavna igralka ni oslepela kot drugi. Pač, vsak dojema film drugače, vem pa, da glede tega filma nisem osamljen primer, ker sem pričakovala več. :wink:
creative PERSON**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom

Neprebrana objava Napisal/-a creative PERSON** »

učeri gledala 10 things i hate about you - in mi je biu res dobr film mogoč mal tt zato ka je heath ledger not špilu :oops: sicr je res čist običajn film sam se vsj mal nasmejiš :D ocena : 7/10
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
Miss Evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss Evie »

Snubitev - romantična zgodba z nekaterimi smešnimi prizori. Od igralcev je smešna edino babica. Povprečno. 4/10

Vse moje bivše - romantična komedija, zgodba je že izpeta, vendar mi je bil film kljub temu všeč. 7/10
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaHauteCouture »

Men je pa film Snubitev všeč 9/10 :P
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Smeška. »

Donnie Brasco - malo drugačen film o mafiji, lih nekje vmes med kratkočasnim in poglobljeno-razmišljujočim.

8/10
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Včeraj sva šli s sestro gledat Snubitev (The Proposal) in glede na to, da je v glavni vlogi Sandra Bullock, sem pričakovala kar nekaj smešnih scen... in se nisem zmotila. :wink: Tako smešne komedije z oznako "romantična" že dolgo nisem gledala, poleg tega je tudi njen soigralec bil idealen za to vlogo in sta očitno navdušila celo dvorano, saj je bilo smeha vsakih nekaj minut. :D Čista 10-ka!
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Inglourious Basterds - Tarantino je spet prekosil samega sebe. Film je super in ga priporočam v ogled. Če ste bolj občutljive sorte nekaj prizorov raje preskočite.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Maychy napisal/-a:Inglourious Basterds - Tarantino je spet prekosil samega sebe. Film je super in ga priporočam v ogled. Če ste bolj občutljive sorte nekaj prizorov raje preskočite.

pravkar iz kina in takoj hotla PREHVALIT ta film! eden boljsih, ce ne najboljsi film kar sem si ga kdaj ogledala...navdusil me je na celi crti. perfect :P pac Tarantino - to pove vec kot dovolj :D tut js priporocam.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Inglourious Basterds je najboljši film kar sem jih vidla :D . Igralska zasedba odlična, igra tudi, tarantinov prikaz filma je pa fenomenaln, js bi mu dala oskarja za to. Genij!
Se splača it v kino gledat.
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Babylon A.D.: zacetek obetaven, potem pa zvodeni. Ce me ne bi hipnotiziral glas gospodica Vina Diesla, najbrz ne bi pogledala do konca. 4/10
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sinoči nisem mogla ravno spati in sem pogledala My best friend`s girl. Tako zelo pa me ni nasmejala (poleg The Proposal) še nobena new-age romantična (!) komedija in hkrati tudi spravila na rob joka v določenih trenutkih. :D Sicer ne gledam pogosto romantičnih komedij, a sem v zadnjem času nekako bolj naklonjena le-tem. I would say... 10/10!
Gledala sem tudi It`s a boy girl thing - še ena (malo starejša) najstniška komedija, ki smo jih videli že... a lot! Zgodba je sestavljena nekako po istem konceptu kot film, kjer se sestri (ena tipično lepa, druga tipično grda in piflarska) zamenjata. You know, switch bodies in te fore. :roll: Le da v tem filmu zamenjata telesi soseda - bad boy, ki bi naj bil lep in piflarka, ki je nihče ne opazi. Za preganjanja dolgčasa je desetka, sicer pa ne doseže več kot kakšne štirke.
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Smeška. »

Monty Python and the Holy Grail - joj kolko sem se narežala pri temu filmu, genijalen je.. :D boljši kot katerakoli nova komedija. [9/10]

They Live - sicer malo cheap, ampak kljub temu zanimiva zgodba, malo se zamisliš.. V glavnem model dobi očala s katerimi vidi v vsem sublimarna sporočila in podobne zadeve.. Pomoje bi bilo bolje prebrat knjigo po kateri je narejen. [7/10]
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Zaklenjeno