Obsojanje zaradi seksualnega življenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Alwaleed napisal/-a:Ej, ne trdim, da ne obstaja. Samo dokazov za to mi manjka. Žile lahko vidim, kemikalije je mogoče zaznat... te čakre in meridiani so pa, hm, izmuzljivi. ;) Če mi jih zna kdo pokazat, bom vanje verjel. Če je pa to nekaj takega, kar čutiš samo, če "verjameš", potem pa shranim to raje v kategorijo "placebo" :)

Drugače pa rad odkrivam nove stvari, tako da bi z veseljem to videl, če mi le ima kdo pokazat nekaj, kar dejansko obstaja in je tam.

Prooblem je v tem ker v našem svetu poznamo medicino ki človeka smatra in sprejema samo kakor fizično telo.
Nekako jim je celo sedaj uspelo priznati akupunkturne točke in akupunkturo...steška seveda.
Vse borlne veščine imajo vmes točke kjer delaš dekonstrukcijo na energijski ravni.
Zgodovina je taka, da karate kakršnega se je učilo in podalo nam gaijdžinom se je uporabljal za učenje otrok.
Zato se je tudi pri udarcih pokrčilo palec da ni bil pretok energije.
Svojemu sovražniku ne boš na pladnju podal znanje.

Morda da se ti ne bo slišalo tako duhovno ali ezoterično. Možgani pošiljajo po telesu električne impulze. In tako delujemo. Čakre oziroma meridiani se nam zdi kot nekaj kar ne obstaja in ne vidimo...saj v resnici res ne. Ampak telo tako deluje in tako sploh obstajamo in tako se signali pošiljajo po telesu...morda ti bo malce poznano če si se že kdaj udaril v komolec na točko kjer se ti je zazdelo kakor da te je malce stresla elektrika.
Tehnike imenovane kyusho so v športnih borilnih veščinah prepovedane...kar pa ne pomeni da jih mojstri le teh ne poznajo ali ne znajo. Slovenski izraz je vitalne točke-živčne točke..pressure point.
To je tako dolga in obširna zadeva da bi ti lahko roman napisal.
V vseh brilnih veščinah so poznane te točke...opazil sem jih tako pri Ruski systemi, jeet kun doju, kapapu("krav maga"), karateju, itd.
Imaš tudi kiai jitsu...če ti grem to razlagati boš pa še bolj skeptičen in še bolj spiritualno videl vse skupaj...tam je pa bistvo v zvoku kjer preko zvoka delaš na vsem skupaj..kajti tudi zvok je vibracija in s tem energija.

Meridiane poznajo kitajci in japonci že 3000-5000 let...poznana je tudi pri ayurvedi tradicinalni indijski medicini ki je stara že cca. 5000 let...kjer se človeka smatra kakor energijsko bitje...vsi imamo v sebi elemente zemlje in v kolikor nismo v simbiozi z naravo in samim sebj pride do bolezni...tako da bolezen se razvija še preden sploh pride na plano.
Pri nas znajo zdravniki zdraviti samo povod ne pa vzroka.
In še ta povod v bistvu ne ozdravijo ampak je koncentracija na čimdaljšem zdravljenju saj se s tem več denarja obrne.

Tudi kitajski horoskop ki ga poznamo je ta ki se nam ga predstavlja nebesni horoskop...zemeljski kitajski horoskop se imenuje 9 zvezdni ki.

Polno je nekih znanj okoli nas ki je mnogo starejši od te medicine katero poznamo...
Tradicionalna zahodnjaška medicina smatra človeka kakor robotka, kjer nekaj odšravfaš in prišravfaš.
Ne upošteva pa tega da smo tako čustevna, fizična kakor mentalna bitja.
Tisto kar ne znajo pojasniti potem rečejo da je psihosomatskega izvora...pod tem podzavestno priznajo da pa nismo samo robotki.

Torej ko je tema pogovora tekla o impotenci...če imaš probleme s psiho in imaš lahko ne vem koliko testosterona...se ti ne bo dvignil...torej nekaj je tudi očitno na mentalu in čustvih da vplivajo na telo?
Tega se ne da zanikati...kako lahko čustva in mental vpliva na telo če jih ne vidimo in ne moremo dokazati in prijeti?

Če te res zanima in si želiš tudi na drugačen način spoznati svet katerega gledaš in je v tebi duša raziskovalca si vzemi čas in malo raziskuj tudi to..pred teboj se bo odprl popolnoma drugi svet...če se ti pa ne da pa tudi ni panike..saj ti je tudi tukaj luštno in zakaj bi si kompliciral življenje :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

ryu10kyu napisal/-a:Prooblem je v tem ker v našem svetu poznamo medicino ki človeka smatra in sprejema samo kakor fizično telo.
Nekako jim je celo sedaj uspelo priznati akupunkturne točke in akupunkturo...steška seveda.

Ni poanta v tem, da medicina človeka smatra kot fizično telo. Fora je v tem, da poskuša medicina razviti teorijo telesa, model, s katerim je mogoče delovanje telesa razumeti. Vzhodnjaške teorije z raznimi energijami in čakrami ne pašejo v ta model, temveč ponujajo neke svoje, konkurenčne modele, polne nekih čudnih konceptov, za katere ima človek občutek, da so jih razvijali šamani kot eno za silo interpretacijo telesa, tisočletja preden se je vedelo, kako se bolezni širijo in kaj so.

ryu10kyu napisal/-a:Tehnike imenovane kyusho so v športnih borilnih veščinah prepovedane...kar pa ne pomeni da jih mojstri le teh ne poznajo ali ne znajo. Slovenski izraz je vitalne točke-živčne točke..pressure point.
To je tako dolga in obširna zadeva da bi ti lahko roman napisal.
V vseh brilnih veščinah so poznane te točke...opazil sem jih tako pri Ruski systemi, jeet kun doju, kapapu("krav maga"), karateju, itd.
Imaš tudi kiai jitsu...če ti grem to razlagati boš pa še bolj skeptičen in še bolj spiritualno videl vse skupaj...tam je pa bistvo v zvoku kjer preko zvoka delaš na vsem skupaj..kajti tudi zvok je vibracija in s tem energija.

Moj vtis je, da se vsi tile "mojstri" čisto "slučajno" nikoli ne spopadajo javno s praktikanti nam bolj znanih, vsakdanjih, zahodnjaških borilnih veščin, ker bi se v takem spopadu pokazalo, da pred njimi padajo samo tisti, ki se njihovih "strašnih veščin" bojijo.

ryu10kyu napisal/-a:Meridiane poznajo kitajci in japonci že 3000-5000 let...poznana je tudi pri ayurvedi tradicinalni indijski medicini ki je stara že cca. 5000 let...

O bakterijah in virusih vemo pa komaj več kot sto let, antibiotike poznamo manj kot stoletje, DNA pa komaj 50 let.

A zdaj imajo pa po tvojem meridiani več vrednosti, ker je to neka folk teorija, ki se je širila med ljudmi zadnjih nekaj tisočletij?

ryu10kyu napisal/-a:In še ta povod v bistvu ne ozdravijo ampak je koncentracija na čimdaljšem zdravljenju saj se s tem več denarja obrne.

Medicina ima dosti težav, ampak je za razliko od meridianskih teorij osnovana na mehanizmih, ki jih razumemo, ki jih lahko preverimo, in na katere se lahko zanesemo.

ryu10kyu napisal/-a:Polno je nekih znanj okoli nas ki je mnogo starejši od te medicine katero poznamo...

A starost nekega znanja naj bi bilo merilo?

Tisto, kar verjamemo na začetku, takrat, ko imamo manj informacij, je bolj prav, kakor tisto, kar verjamemo kasneje, ko razvijemo informacije in znanje?
Euuchika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: Pa kaj folku ni jasno ?

Neprebrana objava Napisal/-a Euuchika* »

Jagoda_ napisal/-a:Meni se pač preprosto včasih paše dat dol po prvi pijački, ker sem potrebna in ker mi je užitek sexat in ker... pač tak je, če je sex dober sem tud jaz super volje še cel teden. Ni me sram nevem zakaj bi se počutla krivo al pa slabo zaradi tega, ne pretvarjam se da sem hard to get kr nisem... Gre zgolj za sex in pač telesno privlačnost nikoli se nisem še na nobenega od teh fantov navezala al pa pričakovala karkoli od njih. Noben od mojih dosedanjih fantov ni mel problemov z tem niti me niso manj spoštovali al pa karkoli drugače kot katerokoli drugo punco. Tudi zasedenih fantov ne maram :)

Vse je lepo in prav ampak punce...obup... ma lahko me kličejo kakor jim paše če se bolše počutijo zarad tega, doživela sem že da sva z bivšim ven žurat in so kr neke xy punce hodle do njega in ga svarile pred mano in kolk je on boljši od mene in kaj bo z mano... Ampak da si bo pa ena drznila pozvonit na vrata moje mame in ji solila pamet da me ni vredu vzgajala....Mislim od kod tem kurčevim slovenskih puncam pravica da obsojajo ljudi ker ¨preveč¨ sexajo, svoje fante ker preveč mastrubirajo, ljudje z fetiši pa so itak bolani.

Revice boge pa bi najraje sexale pri temi pomožnosti oblečene.

Dobr sej naj dela vsak k mu paše, pač men se to ne zdi ql, samo nuben pa se ne rab umešavt u nubenga.Jst pravm živi in pusti živeti.Samo a si prepričana da potemtakem lahko ostaneš zvesta svojemu partnerju? Kaj pa če grepš recimo vn in do nekoga začutiš nenormalno privlačnost.....
Find a rainbow and live your world of dreams always remember life is better than it seems.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

fora je v tem, kok maš razpucan v glavi. če si v zvezi si v zvezi, če si samski si pač samski.

itak pa nekaterim to pač nikoli ne bo jasno... :)
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Angel in devil shoes »

Vsak naj dela kar mu sede, sam mejte pa vsaj tolk morale, da ne sexsate zavestno z tipi, k veste,da majo punce ... :twisted: ... če so pa deci samski ve samske jah v napad če vam to sede. Jest mam raj sam svojga...pa d me obdela tud 5krat na dan če sede :PPP
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Bolano mi je da ti gre nekdo zvonit na vrata in govorit tvoji mami kaj ti delaš.
Druga zadeva je pa da ko sm prebrala tvoj tvoj post, sm mislila da si mela v času ko si bla samska full tipov, oz. da jih maš, ker nej bi o tebi grdo govorili in tko...Ne vem kak je možno da če si v 1 letu mela 4 tipa, kak je pol možno da vsi to vejo in da ti folk trka na vrata.
Jz te ne obsojam, spoštujem pa tut ne ravno, ne glede na to da se zasedenih ne "dotikaš". sam sej veš kak je to, včasih se ker zlaže da ni zaseden pa je, sej ti ne bo šel razlagat da ma punco rabi pa mal zabave.
Sama sem sicer tega ne počnem, niti nisem ko sem bila samska, pa sm dolgo bila samska, pa nisem se dala dol z polovico nezasedenih tipov....to je itak odvisno pomoje od vsake posameznice in od tega kolko se spoštuješ, plus recimo od mojega partnerja pričajum da ne bo okoli govorim kaj mava midva in kaj počneva ko sva sama, istega se tut sama držim, sam tle gre za resno zvezo, tko da si si očitno napačne zbirala ko vsi vedo kaj sta mela al kak. drugač pa ne vem kak bi se to raztroblo.
se strinjam da take punce hočjo met tipi za sproti, noben pa noče mt take za poročit (oz. beri za resno zvezo iz karete se lahko razvije tut več).
In kaj nej ti še rečem, na slab glas prideš z lahkoto, rešiš se ga pa težko.
To je dejstvo.Vsak odgovarja za svoja dejanja, ne vem pa zakaj se pritožuješ tle gor da si na slabem glasu, sej si se sama odločila za tako vrsto početja, pol je treba tut posledice nosit. Pravite da so tipi jebači, ki dajo dosti punc skozi, frajerji in ne vem kaj vse, ženska pa kr k****. kar seveda ni pošteno, ampak punc je veliko več kot fantov in fantje imajo večjo izbiro, na enega fanta pride več punc, tak pač je. žal. in tak zmeri bo, ker se rodi več punčk na leto kot fantkov.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

čuftika napisal/-a:Pravite da so tipi jebači, ki dajo dosti punc skozi, frajerji in ne vem kaj vse, ženska pa kr k****. kar seveda ni pošteno, ampak punc je veliko več kot fantov in fantje imajo večjo izbiro, na enega fanta pride več punc, tak pač je. žal. in tak zmeri bo, ker se rodi več punčk na leto kot fantkov.
Kaj ma prvo veze z drugim sploh?
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Čufti, žal, rodi se več dečkov kot deklic. Podatek, da je generalno več žensk kot moških, sicer drži. Vendar za to temo pogovora ta podatek ni relevanten, kvečjemu obratno. Namreč, žensk je statistično več samo zaradi tega, ker ženske živimo dlje kot moški. Torej je več starih žensk kot starih moških. Ker pa je prebivalstvo v Sloveniji precej staro, to potem prikaže tako statistiko.
Lahko pogedaš na tem linku: http://www.stat.si/doc/statinf/05-SI-007-0902.pdf
Pojdi na četrto stran in lahko vidiš, da je v vsaki generaciji, mlajši od 60 let, znatno več moških kot žensk. Po 60 letu se pa situacija obrne in je naenkrat ženska populacija bolj množična.

Nism htela bit malenkostna, samo ko si tak prepričano napisala, da sm mogla it preverit.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

čuftika napisal/-a: Pravite da so tipi jebači, ki dajo dosti punc skozi, frajerji in ne vem kaj vse, ženska pa kr k****. kar seveda ni pošteno, ampak punc je veliko več kot fantov in fantje imajo večjo izbiro, na enega fanta pride več punc, tak pač je. žal. in tak zmeri bo, ker se rodi več punčk na leto kot fantkov.

A ti misliš da je na svetu 80% žensk, al kaj? Ker ni temu tako.

Točno 101.3 moških na 100 žensk :wink: In BTW: rodi se več fantkov (imajo krajšo življensko dobo, ampak še vedno jih je več- gledam svetovno populacijo seveda).

V Sloveniji je pa 51% žensk, se pa isto rodi več fantkov :wink:

No, me že positive vibration prehitela. Čerpav jaz na Wikipedii zasledila da moških več na našem planetu.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
jošt
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubno
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jošt »

To je noro, js sm takoj za pijačko
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

čuftika napisal/-a:Bolano mi je da ti gre nekdo zvonit na vrata in govorit

daj ženska no. ko se pa kaj zgoi pa vsi: "ja kako pa mama ni vedela? sa j vsi to vejo." in se tisti, ki bi lahko povedali, pa niso, gledajo z bledimi ksihti in trepetajočimi rokami. ker jim leži "krivda" na plečih.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

zanimivi komentarji.
morm priznat da sem na temo od frajerčih (jebačih) in kurbicah prišla ker sem prebrala strani za nazaj, zato sem se dotaknila te teme, sicer se ej verjetno ne bi. Ene ste omenjale kak je pač tipček ki jih veliko da skozi frajer, ženska pa k****.
Večina je čez 50% in ne od kod podatek 80%, ki ga tak nisem nikoli omenila, sam nima veze.
je pa res da nisem šla na google čist frišne podatke preverit :)
strinjam se glede življenjske dobe moških.
za claire pa-ja bolano se mi zdi da gre en tvoji mami zvonit na vrata, pač to je tipična v naši mali državici in če bi gorela enim ne bi blo treba nič kurit pozimi! Sej ma vsak svoje živlenje in čeprav se mi ne zdi ravno prav da katerakoli ženska menjava tipe kot po tekočem traku, se nima noben pravice vtikat in govorit njeni mami o tem, ampak to tak skor nikoli ni tak, spet poudarjam, eni ljudje pometajo pred tujim pragom, pred svojim majo pa tolk dreka da iz bajte stopit ne morjo. Tak zmeraj bo in mislim da večina ve o čem goovrim.
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Mellyora »

nekak sem teh 20 strani na hitro preletela in ryu10kyu se je men že predtem zdelo d verjetno se s takimi rečmi ukvarjaš, (karate) glede na vzdevek, ki ga maš in no, nočem nek na dolgo razpredat, sam pač potrdit da v veliki večini se strinjam s tabo..
drgač je pa blo zanimivo brat komentarje in kak se lahk iz ene teme skrene na eno čist petnajsto :lol:
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
bassjaxx
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a bassjaxx »

claire napisal/-a:
čuftika napisal/-a:Bolano mi je da ti gre nekdo zvonit na vrata in govorit

daj ženska no. ko se pa kaj zgoi pa vsi: "ja kako pa mama ni vedela? sa j vsi to vejo." in se tisti, ki bi lahko povedali, pa niso, gledajo z bledimi ksihti in trepetajočimi rokami. ker jim leži "krivda" na plečih.

lol, kaj teb ni jasno? Zakaj točno se karkoli iz njenega spolnega življenja sploh tiče njene mame?! Wtf no. Ko se kaj zgodi? Ja kaj hudiča naj bi se pa zgodilo, če smem vprašat? Men, da bi mi ena prišla zvonit na vrata pa govorit mojim staršem karkoli v tem stilu, ji rezerviram prekvalifikacijo v zavodu Soča. Pol bi bla šele bledega ksihta pa tresočih se rok. Pa če se ženska s pol mesta dol daje, nima to nobene prav nič za brigat. (Pa tut če bi zasedenega zahaklala, najlažje je pizdit nanjo ane, ker hanibani pa ziher ni pri njej ničesar iskal.)

In ne, nimam nikakor podobnih/istih navad kot ona, sem monogamna že lep lep čas in me take "težave" ne pestijo - predno me katera obtoži, da sem ziher ista :wink:

Ampak ene ste pa res kliše od zoprnih, zagrenjenih in zateženih babnic.
Odgovori