macika_ napisal/-a:hehe babe nekatere kak ste zmešane..
če fant ve tvoje geslo ti pa njegovo ne..to pol nii fer...
itak,da če je vedla geslo je pač šla malo pogledat gor..doživela je neprijetno izkušnjo..zaj pa si je fant spremenil gesloo?? in zakaj? zatoo da bo lahko naprej sladke besedice pisal puncam..stavim, da če bi punce vedele geslo od fantov,bi tu pa tam preverile če vse štima..se motim? nee!
punca ne se sikirat,povej mu kaj te moti in uredita zadevico..če se da...aiaa pa če maš 58 kg si čist okej..bodi malo bolj samozavestna..če boš sebi všeč še boš drugim..pa ne primerjaj se z drugimi...si kar si..če pa mu kaj ni prav pa naj spi*** nekam...a,ne?
*mala* napisal/-a:Jaz vem od fanta vsa gesla- na FB, od maila; pin kode od mobitela, bančne![]()
ampak to le zato, ker si js dejansko zapomnim, on je bolj na izipa še na računalniku sem mu js zrihtala FB, gmail, Msn, ker je res totalen antitalet.
Pa, pazi to, mi niti na pamet ni prišlo, da bi kdaj "vohunla" za njim in gledala njegove smse, brala maile. A je to res tako redko danes?
macika_ napisal/-a:..stavim, da če bi punce vedele geslo od fantov,bi tu pa tam preverile če vse štima..se motim? nee!
sweety_ka22 napisal/-a:Hja se strinjam , usaj 80% punc bi šlo pogledat če ima geslo na razpolago,..
Zakaj pa nebi..,..itak nima kaj skrit,..
keepsake napisal/-a:macika_ napisal/-a:..stavim, da če bi punce vedele geslo od fantov,bi tu pa tam preverile če vse štima..se motim? nee!
se motiš? jaaaa.
sweety_ka22 napisal/-a:Hja se strinjam , usaj 80% punc bi šlo pogledat če ima geslo na razpolago,..
Zakaj pa nebi..,..itak nima kaj skrit,..
Zakaj nebi? Ah kaj pa vem, mogoče zato ker je njegov profil?!![]()
Tako kot ne šarim po mailih, privat sporočilih na bilokerih forumih kjer je vpisan, ne čekiram kolko ma keša na kartici, komu je zadnjemu pisal sms, ne preverjam simobil izpiska s kulijem v roki in psihopatsko označujem vse klice ki bi se mi zdeli sumljivi, ne šarim po njegovi kišti kjer mi ni mesto (to potem pomeni brez debilnih izgovorov 'sem iskala tisti ta fajni komad, pa mi je ta mail po nesreči skoču v naročje'), ne sovražim vseh njegovih prijateljic s katerimi si drzne it na kavo in ne zahtevam da na sprehodu po mestu gleda v tla... ja, tele zadnje so totalno pretiravanje, ampak pravzaprav vam ne manjka dosti...
![]()
Pravzaprav me zadnje čase predvsem šokira dejstvo koliko vas obstaja ki NE spoštujete partnerja in njegove zasebnosti in zaupate LE na podlagi svojih ugotovitev po šnofirjenju.
tanika* napisal/-a:No sama recimo prej nisem nikoli pomislila, da bi brskala fantu po stvareh..le zakaj bi ane...sej mu zaupam...
No nekega lepega dne, sem si sposodila telefon za en sms, nism poznala telefona, uglavenm po bedastem odprem en sms, ki ga je poslal eni punci, kok te pogrešam, rtm* itd...
No takrat sem odprla oči in priznam prešnofala njegov komp in me je skoraj kap, os sex pogovorov, pošiljanja svojih nagih slik on dobivanja nazaj...uglavenm vse tisto, za kar bi prej dala roko v ogenj, da moj pa že ni sposoben tega počet..sploh ni bil tak karakter..no potem mi je še ena oseba povedala par stavri (ajde hotla naju je narazen spravit), ki so se izkazale za resnične...Uglavnem varal me je na vse možne načine, js tega nebi nikol zvedla, če nebi bilo tistega nsrečnega sms...
Sedaj se mi več ne da ubadati s preverjanjem in temi zadevami, samo imam pa prekleto dobr odprte oči... Mogoče bi še kateri pasalo da jih odpre...