Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Js sem prišla na izpitno v šlapah in še sploh v avtu nisem bla, ko je izpitnik reku naj se grem gor za drug datum zmenit. :D

Pol sem mu pa rekla naj se mal umiri in počaka, sem si šla sposodit adidaske od kr ene kelnarce v bližnjem lokalu (mal me je gledala, ampak mi je posodla :D). In pol sem šla nardit izpit. :rofl:

Ma to ne bom pozabla do smrti.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

Libido. napisal/-a:Aja pa skoraj vedno pozabim dat v nižjo prestavo takrat ko je treba (preden zavijam v krožišče/križiče naprimer) .. In potem me vedno inštruktor vpraša "Libido, zakaj trese avto" Jst: "Ja vem no, mogla bi dat v nižnjo prestavo" On: "Ja in če veš, zakaj potem nisi tega nardila?" .. :oops: .. In ponavadi je vedno tako da nardim napako po nepotrebnem ker vem kako je prav, ampak se zmedem .. :oops:

ej to pa tut jst nikol ne dajem u nižjo prestavo čeprov vem da bi mogla ampak mi inštruktor nč ne reče :?

no ja sicer pr 20 urah da ti negre spelat... kaj pa če bi mela ene čevlje kateri so ti najbolj udobni in v katerih najbolje peleš da jih maš skos gor?
js sem najdla ene čeule v katerih najlažje vozim in od takrat ni več napak... samo predlog

ja vozim vedno v istih supergah problem je da vedno preveč na gas stisnem in pol hitr sklopko spustim ...in vemo kaj sledi ...

sarchika09 jst sploh nism mela in tut naum mela nočne vožnje kar se mi zdi zlo škoda ampak inštruktor prau da polet ni nočne :eek: mam pa problem da vozim vedno nad omejitvijo nikakor ne morem uskladiti hitrosti če sm pa prepočasna mi pa skos govori dej gas gas bežijo nam ... :roll:
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

Libido. napisal/-a:Jst sm imela do zdej 13 ur .. Me jebejo še vedno krožiča (iz notranjega na zunanji pas), čeprav jih delam že skoraj 10 ur, pa tudi speljevanje ..

umm mene inštruktor sploh ni uču iz zunanjega na notranji pas ampak mi samo reče pejt čimbolj po zunanjem pasu, sploh še niti enkrat nism šla iz zunanjega na notranji :?: a bi mu mogla rečt kej glede tega???
vedno bolj se mi dozdeva da me sploh ne uči pravih stvari in da hoče da zanalašč ne nardim :(
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

dandy napisal/-a:
Libido. napisal/-a:Jst sm imela do zdej 13 ur .. Me jebejo še vedno krožiča (iz notranjega na zunanji pas), čeprav jih delam že skoraj 10 ur, pa tudi speljevanje ..

umm mene inštruktor sploh ni uču iz zunanjega na notranji pas ampak mi samo reče pejt čimbolj po zunanjem pasu, sploh še niti enkrat nism šla iz zunanjega na notranji :?: a bi mu mogla rečt kej glede tega???
vedno bolj se mi dozdeva da me sploh ne uči pravih stvari in da hoče da zanalašč ne nardim :(

jaa če ma krožičke samo en pas, pač voziš po tistem edinem :D .. če pa ima dva, greš za prvi in drugi izvoz po zunanjem pasu, če greš pa tretjega al pa četrtega (če se obrneš v krožišču), greš pa na notranji pas in se že pred izvozom razvrstiš na zunanjega .. torej greš iz notranjega na zunanjega in iz zunanjega vn iz krožišča, ne pa iz notranjega direkt vn ...
Let's swim to the moon .....
pokapika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pokapika »

dandy zakaj bi pa raabila sploh menjavanje iz ZUNANJEGA na notranji pas?
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

^^aja, sploh nism vidla da je napisala iz zunanjega na notranjega ... to pa res, sej tega se ne dela :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Hm, zakaj pa sta 2 pasa na krožnem? Če ne zato da se uporabljata
To sem pa pogosto opazila v Ljubljani na krožnem, da se nihče ne zna umaknit na notranji pas, če gre šele čez 270 stopinj iz križišča. Vsi po zunanjem.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
pokapika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pokapika »

no ja, ubistvu se mi zdi to še najbolj vredu, če grejo vsi po zunanjem. Huje je, ko bi vsi radi sekali ta krožišča, kot da se po ravni cesti peljejo. In potem jaz vozim po zunanjem in se mi en iz notranjega direkt pred nos pripelje in na izvozu ven. Uh, kolkrat sem že bremzala v takih primerih.
Uporabniški avatar
Tashy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tashy »

Mene tud inštruktor ni nikol učil, da grem v krožišču na notranji pas. Vedno mi je govoril naj vozim na zunanjimu pasu, da se mi ni treba potem 'trudit', da grem na zunanjega pa pol vn. :roll:

Sam zdej ko pa sama vozim, se pa zmeram potrudm, da grem na notranjega pa pol na zunanjega pa vn. :)
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love.<3 »

gor je ena omenjala da je inštruktor ni peljal še v notranji pas al nekitazga.

zaka pa ne rečete inštruktorju d bi to pa to probal, da tega pa tega še niste naredl pa da bi?.. js mojmu skos rečem da pač tja pa tja še nisva šla pa da tega pa tega še nisva naredla in mi lepo pove da bova to nasledno uro nj ga spounem alpa da se dela pač po društvenih to. pa mi je čist logičn inštruktorja opozort na take stvari. tut če on kj narobe reče ga opomnem..

pa ja polet ni nočne vožne (dobr sicer je zd jže prj dan) sam a bi vi vozil ob 10 zvečer šele?..
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

Ko sem jaz mela nočno vožnjo (v torek) sva se dobila ob 19h, sva najprej malo prevozla center mesta, parkiranje in to, ko je pa bla ura okol 8h sva pa šla iz Celja v Laško in se je že malo delal mrak; ko sva se pa vračala iz Laškega, je bla ura neki do 9h zvečer (sva se še tam vozla mal okol) in je bla že kr tema-vidljivost dosti manjša, obvezna uporaba dolgih luči na določenih odsekih, da se pač navadim tudi ponoči vozit. Mi je inštruktor rekel, da bova še kakšne 3 ali 4 ure zihr mela po temi, ker tega ni nikol preveč. In se mi zdi ful čuno, da ponekod ne devajo nočnih voženj, ker je pač poletje (pač voziš recimo od 7-9, al pa od 8-9, al se pa zjutri mal prej vstaneš), pomoje je to tudi od inštruktorja odvisno, ker recimo ena moja znanka, ni tudi nikol vozla po temi, ko je delala izpit, rezultat-zdaj jo je strah ponoči vozit, ker ne ve kaj počet, groza jo je manjše vidljivosti itd...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^jz sm mela 1x nočno po kranju, sej več nerabš..sam douge luči so 'umetnost' lol :D

sarchika09 napisal/-a:
love.<3 napisal/-a:
dandy napisal/-a:
evo da še jst mal updatam kaj se kej dogaja :wink: počas napredujemo ampak mislm da še zmeri predstavlam grožnjo v prometu, zdej sm okol 20 ure kar se mi zdi zlo velik pa še zmeri mam ful težav (speljevanje pa take fore)...zdej ne vem če je to normalno..kak ste kej druge ble pr teh urah...po moje da pod 35/40 ur ne bo šlo...čeprov je ena punca zadnč mela društvenega pr 55 uri :? sm misnla da sam men ne gre pa zgleda da vsakmu nabijajo tok ur :roll: ...no pri meni čisto upravičeno :D ampak 50 ur pa res ne mislm dt čez :?

če še kera dela naj napiše kako ji gre ;)

noja sicer pr 20 urah da ti negre spelat... kaj pa če bi mela ene čevlje kateri so ti najbolj udobni in v katerih najbolje peleš da jih maš skos gor?
js sem najdla ene čeule v katerih najlažje vozim in od takrat ni več napak... samo predlog

To pa tudi jaz priporočam, 1x vem, da sem poskušala vozit s sandali (mislim, da prejšni mesec-nikoli več dokler delam izpit, potem se bom že navadla) in sem mela ful probleme s speljevanjem in z vsem. Tako da zdaj, ko imam vožnjo imam pač za tisto urco ali dve športne čevlje in je to to-speljevanje garantirano lažje :wink:

jz pa zmer vozm u salonarčkih magar z 1-2 cm petke..tut v gležnarjih s peto sm že in nobenih problemov, superg pa sploh ne nosim.

55 ur..baje nič tazga, kolegica jih je mela 58..sam ona prej nikoli ni speljevala ne nč..jz sm prej 1 mesc 1x na tedn s svojim vadla na enm parkirišču..in mi je res TOOOK pomagal, 20ur sm zihr pšrparala (čeprou mi2 sva vadla speljevanje, zavijanje, ustavljanje, obračanje, vožnja vzvratno, parkiranje..res use usee, tko po 20 mins x 4 = uro 10 mins usega skp..pa se FUL pozna :) škoda nabijat ure k se loh pa naučiš magar pr fotru ;)
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

No, sej potem, ko bom mela izpit se bom že počasi navadla, sam zaenkrat mi je lažje vozit v supergah :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^jz sm vozila tko na vožnjah. nimam še izpita, mam 25ur pa še 1 rabm za vajo potem pa loh grem..porlbme je da se še nism prpravla učit prve pomoči niti prjavla se še nism..in se vleče že pol leta, druga zgodba :D
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love.<3 »

noja ok prou.. sam si porabla 2-3 ure da si se vozila. sicer pa ja če začneš v maju delat pa to ja kuko boš ponoč vozila? sj ok sj sm js tut inštruktorju rekla če bi vozila zvečer. pa mi je reku če sm nora da bo on od 7 zjutri pa do 10-11 zvečer delou. noja sj če bom še doug mela ga bom prštimala. sam da te je ponoč strah vozt :? sj je isto k podneu.

mene pa sam neki zanima, k je lih to že tuki. k sm js delala cpp nam niso povedal glede kajenja, pitja nič. sem pa slišala da lahk normalno ješ, piješ, kadiš med vožno telefonirat pa nesmeš.. in mi ni logičn zakaj. ja ok sj se pogovarjaš pa to. sam če boš ti piu fruc (dajem primer ker majo tavelke odprtine) tut neboš na cesto gledou. a boš meu skos slamce v avtu?..
Zaklenjeno