Pol sem mu pa rekla naj se mal umiri in počaka, sem si šla sposodit adidaske od kr ene kelnarce v bližnjem lokalu (mal me je gledala, ampak mi je posodla

Ma to ne bom pozabla do smrti.
Libido. napisal/-a:Aja pa skoraj vedno pozabim dat v nižjo prestavo takrat ko je treba (preden zavijam v krožišče/križiče naprimer) .. In potem me vedno inštruktor vpraša "Libido, zakaj trese avto" Jst: "Ja vem no, mogla bi dat v nižnjo prestavo" On: "Ja in če veš, zakaj potem nisi tega nardila?" .... In ponavadi je vedno tako da nardim napako po nepotrebnem ker vem kako je prav, ampak se zmedem ..
Libido. napisal/-a:Jst sm imela do zdej 13 ur .. Me jebejo še vedno krožiča (iz notranjega na zunanji pas), čeprav jih delam že skoraj 10 ur, pa tudi speljevanje ..
dandy napisal/-a:Libido. napisal/-a:Jst sm imela do zdej 13 ur .. Me jebejo še vedno krožiča (iz notranjega na zunanji pas), čeprav jih delam že skoraj 10 ur, pa tudi speljevanje ..
umm mene inštruktor sploh ni uču iz zunanjega na notranji pas ampak mi samo reče pejt čimbolj po zunanjem pasu, sploh še niti enkrat nism šla iz zunanjega na notranjia bi mu mogla rečt kej glede tega???
vedno bolj se mi dozdeva da me sploh ne uči pravih stvari in da hoče da zanalašč ne nardim
sarchika09 napisal/-a:love.<3 napisal/-a:dandy napisal/-a:
evo da še jst mal updatam kaj se kej dogajapočas napredujemo ampak mislm da še zmeri predstavlam grožnjo v prometu, zdej sm okol 20 ure kar se mi zdi zlo velik pa še zmeri mam ful težav (speljevanje pa take fore)...zdej ne vem če je to normalno..kak ste kej druge ble pr teh urah...po moje da pod 35/40 ur ne bo šlo...čeprov je ena punca zadnč mela društvenega pr 55 uri
sm misnla da sam men ne gre pa zgleda da vsakmu nabijajo tok ur
...no pri meni čisto upravičeno
ampak 50 ur pa res ne mislm dt čez
![]()
če še kera dela naj napiše kako ji gre
noja sicer pr 20 urah da ti negre spelat... kaj pa če bi mela ene čevlje kateri so ti najbolj udobni in v katerih najbolje peleš da jih maš skos gor?
js sem najdla ene čeule v katerih najlažje vozim in od takrat ni več napak... samo predlog
To pa tudi jaz priporočam, 1x vem, da sem poskušala vozit s sandali (mislim, da prejšni mesec-nikoli več dokler delam izpit, potem se bom že navadla) in sem mela ful probleme s speljevanjem in z vsem. Tako da zdaj, ko imam vožnjo imam pač za tisto urco ali dve športne čevlje in je to to-speljevanje garantirano lažje