da mu pride v usta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

delusional napisal/-a:
delusional smrdi P***a.

jz sm svojga vprašala zakaj se to komu dogaja pa je reku,da vrjetn zato k tok NOT padejo v samo dogajanje pa luliko in tko...sam šezmer..če jih uzburja,se to neb smel dogajat hehe
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

chiqqa napisal/-a:jz sm svojga vprašala zakaj se to komu dogaja pa je reku,da vrjetn zato k tok NOT padejo v samo dogajanje pa luliko in tko...sam šezmer..če jih uzburja,se to neb smel dogajat hehe

Ti jaz povem en možen razlog.

Tam okoli mojega 20. leta sva končala z eno punco, s katero sva bila potem nekaj časa oba samska, pa sva se še vedno včasih dobila in se poseksala.

Potem se je pa ona do ušes zaljubila v enega tipa, ki jo je milo rečeno izkoriščal. Jaz sem bil pa še vedno potreben, ona je včasih želela družbo, in sem jo včasih obiskal.

V tem času sva bila večkrat skupaj in dopustila je, da sva bila gola, da sem jo masiral, tudi v okolici muce in po muci. Kasneje mi je povedala, da je na ta način doživela veliko orgazmov. Hkrati pa meni ni pustila, da bi jo poseksal, ali da bi mi sploh prišlo.

Pretvarjala se je, da se samo pusti "masirat", zato da bi lahko sama sebi lagala, da tipa ne vara.

Ko sem tako nekajkrat bil na vrhu vzburjenosti, a potem nisem dobil orgazma, sem začel ukvarjanje z žensko, ki samo sprejema, povezovati s frustracijo.

Do takrat mi je ob slačenju, dotikanju in lizanju muce vedno vstal. Po tem se mi je pa začelo dogajat, da mi je padel, ko sem ženski lizal muco, ker me je situacija podzavestno spomnila na frustracijo, ki sem jo doživljal s to bivšo.

Z vsakim je lahko kaj drugega. Ampak te sorte mehanizmi so razlog, da imajo žrtve posilstva težave še desetletja potem. Določeni dogodki usvarijo močne asociacije, ki se jih kasneje težko otreseš.

Iz podobnega razloga postane moja žena živčna, če ji hoče kdo drug razen mene lizati muco. Njen prvi fant je bil en kreten, ki ji jo je lizal in potem rekel, da mu je bilo ogabno. Odtlej ima to negativno asociacijo, da bo tipu nagravžno ji jo lizat, in tega se še vedno ne more znebit.
WCracka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a WCracka »

Alwaleed napisal/-a:
chiqqa napisal/-a:Iz podobnega razloga postane moja žena živčna, če ji hoče kdo drug razen mene lizati muco. Njen prvi fant je bil en kreten, ki ji jo je lizal in potem rekel, da mu je bilo ogabno. Odtlej ima to negativno asociacijo, da bo tipu nagravžno ji jo lizat, in tega se še vedno ne more znebit.

To je blo pri moji isto, vendar sem ji z mojo trmo in tečnarjenju da js hočem to to zbiu iz glave in sedaj uživama oba. :=)
Odgovori