Obsojanje zaradi seksualnega življenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

delusional napisal/-a:chiqqa, res ne morem drug vikend. bom zamudila zanimivo priložnost :(

drugače pa, če bi se midve spoznale, se mi po 5 minutah zmeša od tvoje hiperaktivnosti in gobezdanja (samohvaljenja) - nič osebnega... :D

gobezdanja ja, sam more bit obojestransko čene ni zanimiv lol..samohvaljenje pa nevem kje si to pobrala lol :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

chiqqa napisal/-a:samohvaljenje pa nevem kje si to pobrala lol :D

ja, res ne vem kje sem to pobrala :roll:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Tisto gobezdanje se mi zdi da je blo zato, da se omili beseda "samohvaljenje", kar je blo v oklepaju. :rofl:

Danes so posti res zabavni, no. :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

ryu10kyu napisal/-a:Potem čez čas se ti mora dati z žensko ukvarjati in se ti dvigne samo če ti sam to hočeš...ženska te mora malo bolj motivirati da se ti dvigne in se ti ne da več skakati po vsaki ženski, ki malo z ritko pomiga ali pa z joški pred tabo...

To vse tudi jaz doživljam, ampak meni se zdi to žalostno. To je progresija, ki se enkrat konča z impotenco.

Jaz bi rad imel svojega tiča malo manj pod nadzorom. Jaz bi rad, da bi bil malo bolj neobvladljivo potreben. Kaj pa je življenje, če ne strast in užitek?

A ni žalostno, da eventuelno to izgubimo?

ryu10kyu napisal/-a:Itak seveda se mene to ne tiče in navsezadnje kdo sem jaz da bom njej govoril kaj sme in kaj ne sme...navsezadnje je to zaradi sebe naredila...in jaz sem vesel zanjo in se veselim z njo... :nixweiss:

Res je. To je vse zelo lepo in zrelo. Ampak meni se zdi, da je fajn, če te poleg tega, da človeku privoščiš srečo, motivira tudi videti en par lepih prsi.

To pomeni, da si živ.

Za razliko od starčka, ki se mu že deset let več ne dvigne, in je že z eno nogo v grobu. :)
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Pa kaj folku ni jasno ?

claire napisal/-a:DAJ SE NAUČI BRAT!

claire - sem kar prepričan, da si ti tista, ki ima težave z razumevanjem prebranega.

V sporočilu, ki si ga citirala, je pisalo vse, kar rabiš, da bi razumela, kaj mislim.

In vendar ven butaš neumnosti, kot je tale:

claire napisal/-a:in ti si tudi malo premaknjen očitno, da se ti sex z živaljo ali pa z otrokom ne zdi nemoralen. :tot: :nixweiss: ne vem no... si napisal da se z nobeno trditvijo ne strinjaš torej je tebi to vse moralno.

Vse, kar rabiš v odgovor na to, je tale moj post, ki si ga že sama citirala:

Alwaleed napisal/-a:To je pa vse na tvojem zeljniku zraslo. A sem kje trdil, da so otroci dovolj odrasli, da bi lahko dali privoljenje za seks? Je razlog, zakaj obstaja pojem "age of consent".

Izpostavil sem razliko med mojim dojemanjem izvora nemoralnosti in clairinim. Claire meni, da so nemoralne stvari A, B, C, D, kar tako, brez utemeljitve, brez razloga. Jaz pa menim, da so nemoralne stvari, ki imajo lastnost X. To slučajno vključuje A, ne pa tudi C in D.

Če tega ne štekaš, potem je moj edini odziv, da se pač nima smisla intelektualno spopadati z neoboroženimi nasprotniki.

Rabil bi precej potrpljenja, da bi ti razložil, tega pa vpričo tvojega odnosa in odsotnosti volje do razmišljanja ne morem zbrati.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 26. Avg. 2009 22:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

delusional napisal/-a:ja prvi nasmešek je bil takoj po operaciji, ko so me zbudili iz narkoze in sem se primla za joške. :D

je pa res, da se samozavet ni dvignila takoj, ampak šele čez dobrega pol leta.

Super. :)

Me res veseli.

No in, če smem reči, zgledajo res zelo posrečene. Vsaj skozi modrc. :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Alwaleed napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:Potem čez čas se ti mora dati z žensko ukvarjati in se ti dvigne samo če ti sam to hočeš...ženska te mora malo bolj motivirati da se ti dvigne in se ti ne da več skakati po vsaki ženski, ki malo z ritko pomiga ali pa z joški pred tabo...

To vse tudi jaz doživljam, ampak meni se zdi to žalostno. To je progresija, ki se enkrat konča z impotenco.

Jaz bi rad imel svojega tiča malo manj pod nadzorom. Jaz bi rad, da bi bil malo bolj neobvladljivo potreben. Kaj pa je življenje, če ne strast in užitek?

A ni žalostno, da eventuelno to izgubimo?

Spolna energija je tudi življenska energija!
In znati kontrolirati jo in z njo upravljati je pot do uspeha.
Ko si mlad in ko poln testosterona gledaš ženska bitja in se ti megli pred očmi ko se začne poletje je znak neizkušenosti in neznanja upravljati z njo.
Veliko ljudi ostane še v pozni starosti po razvitosti na stopnji spodnje čakre...take primerke se da opaziti na gradbiščih kjer žvižgajo za vsako žensko ki gre mimo...taki ljudje so ponavadi večni žurerji in hodijo še ko so stari 50 let v diskoteke in se slinijo nad najstnicami,...

Bistvo zrelosti je v tem, da znaš to energijo prenesti v druge sfere življenja in ne samo da jo uporabljaš za razmnoževanje in zadovoljevanje spolne sle.
Ravno zaradi tega ljudje ponavadi postanejo uspešni šele v starejših letih, ko znajo upravljati s to energijo.
Temu se reče modrost ne pa pot proti impotenci.
To da ne pališ več na vsako ritko ki gre mimo tebe ali pa joške še ne pomeni da te energije ni in da si na poti k impotenci.
:)

Bom raje tako razložil...bo morda lažke razumeti...
Na voljo imaš določeno količino energije...ko si mlad je vsaka kolikor toliko luštna ženska zate tarča...pred seboj imaš polno tarč in streljaš in si zmeden...polno strelov gre v prazno nekaj njih zadane. Potem čez čas dojameš da je bolje se zbrati vdihniti globoko in izdihniti in ustreliti. Torej je ta energija bolj modro porabljena in usmerjena.
Če pogledaš recimo živalski svet kjer imaš alfa samce...levi recimo...alfa samec je miren in samozavesten...okoli njega so mladi samci ki se ravsajo med seboj in probavajo priti do kakšne levinje a one ga ne šljivijo. Alfa samec je tisti ki jih popedena. Zakaj?
Ženske privlači fokusiran moški, trden, stabilen, ki ve kaj hoče in je suveren vase in v svoje sposobnosti (s tem postane še bolj privlačen za nasprotni spol ker iz njega buta seksualna energija in šarmantnost)...ne neki mladi levček ki ves zmeden skače naokoli in sploh ne ve kaj bi rad v življenju...in se zabija v vsako samico, ki mu pride nasproti...

Tako da če res prihajaš v to obdobje vzemi to kakor blagoslov da nimaš več megle pred očmi in da znaš tudi z zgornjo glavo delati in upravljati s svojim telesom...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Ne morem verjet, koliko predsodkov in stereotipov.

Za take "kurbirske" podvige bo zgleda moralo pretect se kakih 20 let, da ne bos dobila crne pike, kot je tudi fantje ne.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Alwaleed napisal/-a: Z nobeno se ne strinjam.
- in tole je letelo na tiste "tokčke" o moralnosti... sklep: če se z nobeno ne strinjaš to pomeni- po čisti kmečki logiki- da se ti sex z živaljo zdi moralen.

hmmm... kdo si izmišljuje in trdi zdaj eno zdaj drugo?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Ryu10kyu ... pa ti si za ožent :D :wink:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

LaHauteCouture napisal/-a:ja js bi se vprašala kaj teb ni jasno.

še ena zafustrirana
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ryu10kyu napisal/-a:Spolna energija je tudi življenska energija!
[...] Bistvo zrelosti je v tem, da znaš to energijo prenesti v druge sfere življenja in ne samo da jo uporabljaš za razmnoževanje in zadovoljevanje spolne sle. [...] Na voljo imaš določeno količino energije... [...] Potem čez čas dojameš da je bolje se zbrati vdihniti globoko in izdihniti in ustreliti. Torej je ta energija bolj modro porabljena in usmerjena.

Ojej jej jej jej.

Ti se greš neke čakre. :)

Žal te moram razočarati. To, v kar verjameš, je iluzija, ki jo furaš zato, da bi ubežal resnici, da se staramo in propadamo in da bomo, tako kot vsi pred nami, enkrat klavrno propadli in se stegnili.

Dobro se spomnim, kako sem doživljal spolnost pred 10 leti, in kako jo doživljam zdaj. Dobro vem, kako me je takrat razganjalo od "energije", in kako me danes ne. Danes jo zlahka nadzorujem, ker je je bistveno manj. Bistveno manj je je pa zato, ker mi pada nivo testosterona, tako kot vsakemu tipu. Moški spolni vrh je med 15 in 25 leti; ženski spolni vrh je med 25 in 40.

Ti kar verjemi v neke "energije", če si zaradi tega bolj srečen, ampak dejstvo je, da so to hormoni. Če ti dam danes eno šponto testosterona, te bo še en teden razganjalo, kot te je v najstniških letih. To, da te danes ne, ni zaradi tega, ker si toliko bolj odrasel... temveč zato, ker si z vsakim dnem toliko bliže smrti. ;)

Carpe diem. ;)
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

claire napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a: Z nobeno se ne strinjam.
- in tole je letelo na tiste "tokčke" o moralnosti... sklep: če se z nobeno ne strinjaš to pomeni- po čisti kmečki logiki- da se ti sex z živaljo zdi moralen.

hmmm... kdo si izmišljuje in trdi zdaj eno zdaj drugo?

Se strinjam, claire. Tvoja logika je res kmečka. :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Alwaleed napisal/-a:Ojej jej jej jej.

Ti se greš neke čakre. :)

Žal te moram razočarati. To, v kar verjameš, je iluzija, ki jo furaš zato, da bi ubežal resnici, da se staramo in propadamo in da bomo, tako kot vsi pred nami, enkrat klavrno propadli in se stegnili.

Dobro se spomnim, kako sem doživljal spolnost pred 10 leti, in kako jo doživljam zdaj. Dobro vem, kako me je takrat razganjalo od "energije", in kako me danes ne. Danes jo zlahka nadzorujem, ker je je bistveno manj. Bistveno manj je je pa zato, ker mi pada nivo testosterona, tako kot vsakemu tipu. Moški spolni vrh je med 15 in 25 leti; ženski spolni vrh je med 25 in 40.

Ti kar verjemi v neke "energije", če si zaradi tega bolj srečen, ampak dejstvo je, da so to hormoni. Če ti dam danes eno šponto testosterona, te bo še en teden razganjalo, kot te je v najstniških letih. To, da te danes ne, ni zaradi tega, ker si toliko bolj odrasel... temveč zato, ker si z vsakim dnem toliko bliže smrti. ;)

Carpe diem. ;)

Morda imaš ti občutek da ti jaz z nekimi ommmm bull shiti tukaj ven prihajam.

Bom pa v tvojem jeziku govoril.
Kar se testosterona tiče začne pri moškem počasi upadati po 25 letu...to traja do nekje 45-50 leta.
Zaradi nižje ravni testosterona se začne pri moških višati ton glasu in postaja bolj piskajoč, tudi maščobe se začnejo bolj nabirati in mišična masa upada.
Hrana, način življenja in gibanje dosti pomagajo pri vsem tem, da upočasnijo vse skupaj.
Ne boš verjel da je pri tistih, ki imajo preveč testosterona...proizvaja se v modih veliko večjo možnost da kasirajo raka na modih.
Raven testosterona se da tudi izboljševati ne samo z umetnimi zadevicami kjer si jih našopaš v telo in na silo dvigneš raven testosterona in s tem tvegaš dolgoročne posledice, ampak imaš tudi naravna zelišča ki vzpodbudijo telo, da samo proizvaja testosteron v večji meri. Ampak je še vedno treba zaradi preventive iti pogledati koliko testosterona imaš...pregled ni drag cca. 30-40€ in ti je slika bolj jasna.
Jaz iskreno povem, da imam pa že raje malo manj testosterona in še vedno uživam tako v spolnosti kakor v drugih radostih življenja in ne čutim potrebe po tem, da bi me testosteron šopal sem ter tja...
Vsi bomo enkrat umrli in če je človek na stopnji užitkarstva se boji soočiti s tem, da se tudi stara in da pridejo tudi drugi časi v življenju, ko se posvetiš tudi drugim stvarem ne samo razmnoževanju.

Ampak da ne bova zašla iz teme.
Ni letelo vse skupaj na ljudi, ki imajo nižjo raven testosterona(delno tudi no, imaš prav)...letelo je na ljudi, ki ostanejo večno na stopnji kjer jim je glavni namen vtakniti ga nekam na toplo in se izprazniti. Vmes pa še delaš da imaš za jesti in da preživiš. Na stopnji nagona razmnoževanja nekako. Med njimi je premnogo starejših ljudi katere sem v prejšnjem postu opisal, pa brez zamere ne morem sprejeti argumentacije, da se pa to njim dogaja samo zato ker imajo večjo raven testosterona kakor ostali pripadniki moških, ki se ne obnašajo na tak način. Upam da ne boš spet to nekako povezal z neko duhovnostjo in čakrami spet.
:)

Če dvomiš v čakre in meridiane, pa je to tvoj problem in se posmehuješ v bistvu svoji nevednosti...ampak ne bova zdaj iskala dlake v jajcu. Nisem tukaj zato da razlagam te stvari in ti modrujem...zguba mojega časa in tvojega ker imaš itak svoj prav in pogled na vse skupaj. :)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ryu10kyu napisal/-a:letelo je na ljudi, ki ostanejo večno na stopnji kjer jim je glavni namen vtakniti ga nekam na toplo in se izprazniti. Vmes pa še delaš da imaš za jesti in da preživiš. Na stopnji nagona razmnoževanja nekako. Med njimi je premnogo starejših ljudi katere sem v prejšnjem postu opisal, pa brez zamere ne morem sprejeti argumentacije, da se pa to njim dogaja samo zato ker imajo večjo raven testosterona kakor ostali pripadniki moških, ki se ne obnašajo na tak način.

Štekam.

Pri meni je govor o teh domnevno prepotentnih starčkih malo teoretičen, ker nobenega takega ne poznam. :)

Poznam same take, ki ustrezajo mojemu pogledu: da človeku raven hormonov upada in se mu eventuelno več ne ljubi.

Ne rečem, da ne obstajajo tudi večni debilneži, o katerih pišeš... jih pa ne poznam. :D

ryu10kyu napisal/-a:Če dvomiš v čakre in meridiane, pa je to tvoj problem in se posmehuješ v bistvu svoji nevednosti...

Ej, ne trdim, da ne obstaja. Samo dokazov za to mi manjka. Žile lahko vidim, kemikalije je mogoče zaznat... te čakre in meridiani so pa, hm, izmuzljivi. ;) Če mi jih zna kdo pokazat, bom vanje verjel. Če je pa to nekaj takega, kar čutiš samo, če "verjameš", potem pa shranim to raje v kategorijo "placebo" :)

Drugače pa rad odkrivam nove stvari, tako da bi z veseljem to videl, če mi le ima kdo pokazat nekaj, kar dejansko obstaja in je tam.
Odgovori