Jest ga sploh nimam, pa hodim. Sam res - zakaj ne hodiš?
Glede tistega, da pa tip ni več tolk napaljen, da bi blo že kr ob migajoči ritki... Ajd, od drugih ne rabim tega - ampak mi je pa ful fajn, da se moj takoj napali sam ko pogleda.
renatka_ napisal/-a:Jest ga sploh nimam, pa hodim. Sam res - zakaj ne hodiš?
Glede tistega, da pa tip ni več tolk napaljen, da bi blo že kr ob migajoči ritki... Ajd, od drugih ne rabim tega - ampak mi je pa ful fajn, da se moj takoj napali sam ko pogleda.
Jaz sem to iz sebe govoril, ker sem trenutno samski in sem dal iz sebe primer. Da te ženske naokoli ne ganejo v tej obliki ali na tem nivoju o katerem je bilo govora.
Ko si z partnerko je pa itak flaw med vama in energija in se ti logično dvigne...ampak ne zaradi ritke, ki miga pred tabo ampak zaradi osebe ki miga pred tabo. Torej ritka je povod...vzrok je pa oseba
Ko si mlajši je pa vzrok ritka...in tu je zelo velika razlika na katero sem želel opozoriti.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Seks z bitji, ki se ne odločijo za seks prostovoljno, je nemoralen.
s tabo alwaleed neki ni v redu.
a ti misliš da otroci privolijo v seks? seveda da ne! zato pa je na svetu PEDOFILIJA če nisi še nikoli slišal zanjo. strah jih je se upret in zto so tiho in zto po tvoji logiki je njihovo tišina pritrdilen odgovor?
To je pa vse na tvojem zeljniku zraslo. A sem kje trdil, da so otroci dovolj odrasli, da bi lahko dali privoljenje za seks? Je razlog, zakaj obstaja pojem "age of consent".
Izpostavil sem razliko med mojim dojemanjem izvora nemoralnosti in clairinim. Claire meni, da so nemoralne stvari A, B, C, D, kar tako, brez utemeljitve, brez razloga. Jaz pa menim, da so nemoralne stvari, ki imajo lastnost X. To slučajno vključuje A, ne pa tudi C in D.
ah daj ne blefiraj. dobro veš da sem postavila te trditve pač tako, ker si me obtožil da je zame sex nemoralen. ja je ja. v določenih primerih. nikjer nisem rekla, da ne odobravam homoseksualev ali grupičev.
hotela sem ti le pokazati, da tudi ti dve stvari ZA NEKATERE nista moralni. DAJ SE NAUČI BRAT! me razjezi da si kar nekaj pameten pa mi polagaš besede kakor se ti zazdi. in ti si tudi malo premaknjen očitno, da se ti sex z živaljo ali pa z otrokom ne zdi nemoralen. ne vem no... si napisal da se z nobeno trditvijo ne strinjaš torej je tebi to vse moralno. in zdaj boš spet zapel da češ da ne. da to nima veze z moralo in blablabla.
ryu10kyu napisal/-a: Jaz sem to iz sebe govoril, ker sem trenutno samski in sem dal iz sebe primer. Da te ženske naokoli ne ganejo v tej obliki ali na tem nivoju o katerem je bilo govora. Ko si z partnerko je pa itak flaw med vama in energija in se ti logično dvigne...ampak ne zaradi ritke, ki miga pred tabo ampak zaradi osebe ki miga pred tabo. Torej ritka je povod...vzrok je pa oseba
Ko si mlajši je pa vzrok ritka...in tu je zelo velika razlika na katero sem želel opozoriti.
Aha, se strinjam. Da bi se samskemu tipu dvigval na vse po vrsti... LOL.
Sej, men paše, ker se to zgodi njemu ob meni. Če bi se tudi ob drugih to dogajalo bi blo pa že JAUU!
renatka_ napisal/-a:Jest ga sploh nimam, pa hodim. Sam res - zakaj ne hodiš?
točno tako..pa čeprou po kr dost kilometrine oz. letih kjerkoli in kadarkoli and i like it
jah, ene morte met umetne da mate samozavest ene nam je pa ql tut z naaravnimi, k so lihprou jbga
Zadnjič spremenil chiqqa, dne 26. Avg. 2009 16:58, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa napisal/-a:jah, ene morte met umetne da mate samozavest ene nam je pa ql tut z naaravnimi, k so lihprou jbga
Mah, to je čist odvisno od človeka do človeka. Ena bo nesamozavestna s košarico A in bo zadovoljna z B ali C, drugi bo pa naraven C premalo in bo hotla več (zato pa pol vidiš na fotkah babe z gigantskim oprsjem).
Jst mam sicer B75 in se (zaenkrat) počutim odlično.
Aja, še glede zveze/sexa v sorodstvu, debate izpred nekaj strani. Tu blizu mene mamo strica in nečakinjo, ki sta par že ene 7let. Večina se ju je že navadla in pozabijo kaj sta sploh, jst sem pa ena tistih, ki se mi to še vedno fuuuul gnusi.
Tip hodi s sestrino hčerko, ona hodi z maminim bratom. Če bosta imela otroke bo on svojemu otroku oče in mrzu stric, ona mu bo mama in sestrična, njena mama mu bo stara mama in teta... Otrok bo pa njemu sin/hčerka in mrzu nečak, njej pa tudi. Da ne pomislim kako se počuti njegova sestra, torej njena mama. Katastrofa uglavnem.
delusional napisal/-a:drugače pa, če bi se midve spoznale, se mi po 5 minutah zmeša od tvoje hiperaktivnosti in gobezdanja (samohvaljenja) - nič osebnega...