da mu pride v usta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
sportsman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sportsman »

delusional napisal/-a:1. nisem še spoznala tipa, ki bi z nevem kakim navdušenjem lizal pizdo... najraje ne bi... ponavadi pa za to, da potem tudi on dobi isto nazaj... pa nima veze, ali je to bil moj tip ali eden neznanec...
prvi tip mi je rekel, da ni to delal nobeni prej, ker se mu je gnjusilo... (meni jo je, ker sem bila devica.... ampak nekako je to delal iz "ljubezni", ne iz užitka)
drugi mi je rekel, da je to za njega delo, in skoraj štel minute, da bo potem toliko tudi nazaj dobil...
eden xy mi je rekel, da tega on sploh ne dela, da tudi svoji punci ni, ker mu je gnjusno...

2. večina tipov za eno noč, se brez problema spravi dol in ni to noben tabu. Tudi jaz sem ga skoraj vsakemu za eno noč povlekla. Ne vem zakaj bi obstajala neka pravila, kaj delaš samo svojemu fantu in kaj enemu za eno noč. Če imaš take predsodke, da se pri seksu za eno noč manj potrudiš, potem je boljše, da tako ne seksaš.

3. sportsman... kako zaupanje ti rabiš? se bojiš da te ena neznanka ne bo več odklenila in ti bo gate ukradla in izginila?

mislim da večina moških dela oralca z užitkom

a kakšno zaupanje ? - to da se ne kurbarim vsak dan z drugo vendar sem rad v dolgi zvezi
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

delusional napisal/-a:se pravi pri ons, on jo tebi poliže, ti pa njemu ne? :D

kaj pol nardiš ko vidiš da on to pričakuje oz. da bi rad, da mu ga malo potegneš? mu rečeš da ne prakticiraš tega zaradi spb.?

jah, jst od njega ne zahtevam tega... paše pa valda mi :D pa naj pričakuje, če hoče, sej se da še kej druzga počet. in ja, direkt tko mu odgovorim, če me vpraša :D

dejstvo je, da če bi naletela na kšnga bl konkretnega ff, potem bi tut to delala. (dvojna merila? mogoče, ampak tko pač jst funkcioniram)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

delusional napisal/-a:jutri se bodo oglasili še vsi pripadniki moškega spola tu gor, ki me ne marajo, da bi me jebali v glavo, tako da bom že zdej zaključla to debato.
Ne gre za to, da te ne bi maral, ampak gre za to, da (vsaj v zadnjih ducat temah kjer si sodelovala) bi lahko vse kar si napisala parafrazirali kot "s celim moskim spolom je vse neki narobe". Ker je to mocno pretirano je edina stvar, ki si jo clovek lahko misli, da imas ti ene probleme pri sebi. Zdi se mi, da mogoce ravno tvoje abrazivne manire in negativna prepricanja o moskem spolu odganjajo take moske kakrsne si ti zelis. Naprimer jaz opazam, da moski, ki so zagrenjeni glede zensk ne morejo dobiti odrasle in normalne zenske, ampak samo robo z napako. Najbrz je obratno isto.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 15:21, skupaj popravljeno 1 krat.
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

ma ti nisi resna...z vsemi drugimi je kaj narobe.
opcija z delusional nekaj ne stima je ocitno znanstvena fantasktika?
miss perfect :D
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

delusional napisal/-a:se pravi pri ons, on jo tebi poliže, ti pa njemu ne? :D

kaj pol nardiš ko vidiš da on to pričakuje oz. da bi rad, da mu ga malo potegneš? mu rečeš da ne prakticiraš tega zaradi spb.?

Če mi jo poliže kul, pri ONS pa tega absolutno ne bom pričakovala. Ker jaz mu ga pač ne bom potegnila. Ker ne vem kje ga je vse prej imel in kaj je z njim počel.

Če mi bo pa zameril, ker mu ga nočem potegnit... hja, njegov problem. Tolko nesamozavestna kokoš, da se bom obremenjevala z "joj, kaj pa sedaj, saj on pričakuje felacijo" pa tudi nisem.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 15:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Saj lahko uživaš tudi s kondomom kaj :D Najbolje, da mu obližeš vse bakterije, ki mu jih je zapustila druga prejšno noč :D Mogoče je še ene 5x lulal tisti dan, bljeeeek :D :razz:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 15:23, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Malo polivinila čez tamalo pa je :D Njemu pa jagodni kondom, case closed :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 15:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Ne prakticiram ons-jev :D Tudi BJ-ja ne izvajam, sue me :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

boljše ja....
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

delusional ima pa glede tega čisto prav...

Več težav boste imele od poljubljanja (ko boste staknile prehlad, vneto grlo, gripo) kot pa od lizanja in fafanja (ko lahko staknete kvečjemu gonorejo).

Se pa splača it vsako leto testirat - ne le za HIV, temveč za manj opazne infekcije (klamidija, gonoreja), da se ne razširijo v maternico in povzročijo neplodnosti.

Zdravljenje je par tablet.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

jah vsak naj dela tko, kot mu paše. tukaj itak nikol ne bomo skupi pršl očitno :D

klamidija al pa gonoreja se mi pa nekako ne zdita na isti stopnji, kukr prehlad al pa gripa. pa je očitno tut to kukr za koga... :)
Odgovori