Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

Vidiš, to bi se midve hitro zmenili, če bi ti šlogala v živo.

Se je takoj začel pri vseh vprašanjih mešat ta oficir, pa uradnik, pa tudi mislim, da tale karta vdovca sploh ni nujno, da gre za profesorja, ker jaz jo pogosto povezujem z starejšim moškim, očetom, stricem (če je njegova vloga podobno pomembna kot očetova), ampak v kontekstu študija pa nisem imela druge možnosti, kot da pomislim na kakšnega mentorja, učitelja ... in zdaj se mi zdi, da to morda sploh ni to (ampak da gre za očeta).

Očitno je tole s tvojim očetom tako pomembno in tako trdovratno, da ne samo da vpliva na potek celega tvojega življenja, ampak dejansko vpliva na tvoj študijski uspeh, tvoje razmerje ...

Drugače pa: ti se samo pripravi dobro na ta izpit, ostalo pa potem sproti. Korak po korak. Ti samo sledi svoji viziji, pa se bo vse postavilo na svojo mesto ;)
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Čakalna vrsta
(dopišite se same)

illchy - čaka bika - stran 11
just.me, str.17...za Natašo
nepodpisana20...str. 18, za Natašo
Sestavljanka str 18, vseeno
Mimi123 str 19 ... za Natašo
andreyac str20... za Natašo
Čokolada** str20, za Natašo
LoreLai* str.20., za Natašo
all*starka str. 20, za Natašo
**medyka** st. 20 za Natašo
evonja str. 21 za Natašo*
lunaa str.21 za Natašo
ališa str. 22 za Natašo
spely_ str.22, za Natašo
Ladyy* str. 22 za Natašo
Seyfullah, str. 22

... zadnja samo zapiše svoj nick in približno stran, ker saj vidite, da gre stvar počasi, potem je pa težko za nazaj najti, kje točno je bilo postavljeno vprašanje ;)
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

just.me napisal/-a:Živjo!!!

Mene zanima ljubezen, če bo kaj novega, ker trenutno se mi nič ne dogaja na tem področju...

Pot vprašanje tvoje ljubezni se je postavila karta vdovca (ta v tem kontekstu lahko pomeni očeta kot neke vrste moškega ideala ... nezavedno) in veliko je razmišljanja v tej smeri (karta misli), namreč kakšen naj bi tvoj potencialni bil (in jasno, da primerjaš s tem, kar doslej poznaš in tako nehote morda ne opaziš koga, ki na zunaj ne paše v ta ideal). Se ti pa v kratkem odpira na tem področju. Že v septembru, začetek oktobra imaš karto usode in karto otroka - to so novi začetki in zelo kmalu se pokaže tudi srčni fant.

Ni dvakrat za reči, da ga ne spoznaš že kot brucka. Pa daj, odloči se, da mu daš šanso, potem, ko izmenjata več kot nekaj vljudnostnih besed. Prepoznala ga boš namreč šele skozi pogovor in ugotovila, kako zelo lahko videz vara.

Koliko časa bo trajalo in kako resno bo, pa lahko spet pogledava čez kakšen tri do štiri mesece. Nič prej ;)

just.me napisal/-a:Predvsem pa me zanima za fax, saj grem letos v prvi letnik in me kar malo strah

Hvala že vnaprej ;D

Uf, tole bo kar huda prelomnica zate, ker se je takoj pojavila karta smrti (to pomeni, da gre za res veliko spremembo, pa očtno ne samo v tvojem življenjskem stilu). Pa če bo na začetku še kar nekaj tesnobe in strahov (karta lopova), se boš zelo hitro ujela v teh novih okoliščinah in prevzela vajeti v svoje roke (karta ženske, ki predstavlja tebe in dejstvo, da se zaveš, da je vse v tvojih rokah, če le hočeš). Karta hiše pa tudi kaže, da boš suvereno obvladala ta nov prostor, pa tudi, da si izbrala kar dober študij zase.

Za potrditev sem vseeno navrgla še eno karto in ... karta sreče :D Mi jo je sploh treba komentirat? :D :D :D
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Čakalna vrsta
(dopišite se same)

lunaa str.21 za Natašo
ališa str. 22 za Natašo
spely_ str.22, za Natašo
Ladyy* str. 22 za Natašo
Seyfullah, str. 22

... zadnja, ki postavi vprašanje, samo zapiše svoj nick in približno stran, kjer je objavljeno vprašanje, da ga bom lažje našla, ko bo na vrsti.
Uporabniški avatar
just.me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a just.me »

Hvala Nataša :razz:
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a andrejav88 »

Hay!

Mene pa zanima glede ljubezni ali bom ostala v zvezi v kateri sem trenutno, ker sem malo v dilemi. Zanima me glede faksa kako mi bo šlo naprej?
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a andrejav88 »

[quote="Natasa*"]Čakalna vrsta
(dopišite se same)

just.me, str.17...za Natašo
lunaa str.21 za Natašo
ališa str. 22 za Natašo
spely_ str.22, za Natašo
Ladyy* str. 22 za Natašo
andrejav88 str.23
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

nepodpisana20 napisal/-a: Imela si prav, ponujena mi je bila služba. Vendar pa so pogoji bili zame žal zelo slabi, zato sem ponudbo zavrnila. Kako pa sedaj naprej? Me mogoče čaka kakšna druga služba? In kda okvirno bi se mi lahko le ta kazala?

... ker sva se vmes že potipkali, sem vrgla samo tri karte, da vidim kakšno je stanje (po kartah, jasno) in so padle: bolezen - sporočilo - sreča. Še vedno je zadeva blokirana, ampak se očitno počasi to obdobje stagnacije izteka. Karta sporočila kaže na nove možnosti (sporočila so tudi ponudbe, povpraševanja, informacije ...) in karta sreče, ki vse to krona, kaže na dosego cilja. V roku meseca, največ dveh se odpre ...

nepodpisana20 napisal/-a:Je mogoče bolje, da se vpišem še na drugi faks, podobne smeri? Če bi se vpisala, ali bi mi bila zagotovjena kakšna štipendija? In ali bi mi ga uspelo končati?

To sploh ne bi bila prav slaba odločitev. Imaš pod karto študija karto ljubezni, misli ... ta pot bi bila pozitivna smer zate (karta sreče). Čisto brez težav ne bi šlo: karta lopova in izgub kažeta na strahove, negotovost, tudi občasno finančno stisko, ampak bi ti zneslo. Karta nenadne sreče tudi kaže, da ti pride pomoč od zunaj, ampak nepričakovano ...

nepodpisana20 napisal/-a:In še glede partnerja. Se mogoče nama odpirajo kakšne nove možnosti, nove poti? Se bo najin odnos poglobil?

Pod vajino razmerje je padla karta usode (sonca, božjega očesa), kar pomeni, da na nekem nivoju sta močno povezana. Karta otroka kaže na nove začetke, tudi sta se med kartami pojavila oba, drug poleg drugega (srčni fant in srčno dekle). Nekaj malega je še izmikanja (z njegove strani, karta izgub, preračunavanje plusov in minusov), ampak nato čez njo le pade karta svadbe, kar vaju poveže v unijo ... se mi zdi, da se bo poglabljanju razmerja kar težko ogniti :wink:
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Čakalna vrsta
(na koncu seznama dopišite same svoje ime in stran objave vprašanja)

lunaa str.21 za Natašo
ališa str. 22 za Natašo
spely_ str.22, za Natašo
Ladyy* str. 22 za Natašo
andrejav88 str.23
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Čakalna vrsta

lunaa str.21 za Natašo
ališa str. 22 za Natašo
Seyfullah str.22 za Natašo
spely_ str.22, za Natašo
Ladyy* str. 22 za Natašo
andrejav88 str.23
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nepodpisana20 »

Nataša najlepša hvala za te odgovore. Sem bila zadnje dni kar malo v stiski glede šole in službe. Vendar mi je zdaj veliko lažje :). Tako, da hvala ti. Ko bo pa kaj novega ti pa poročam.

Ja glede ljubezni pa mislim, da tudi kar drži. Se imava zelo zelo lepo, vedno bolj :).

Hvala :angel:
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

nepodpisana20 napisal/-a:Nataša najlepša hvala za te odgovore. Sem bila zadnje dni kar malo v stiski glede šole in službe. Vendar mi je zdaj veliko lažje :). Tako, da hvala ti. Ko bo pa kaj novega ti pa poročam.

Ja glede ljubezni pa mislim, da tudi kar drži. Se imava zelo zelo lepo, vedno bolj :).

Hvala :angel:

Super :D
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Sestavljanka napisal/-a:
Mene pa zanma, ali bo oseba, ki je trenutno v mojem življenju postala kdaj moj fant, naj imam upanje naprej, ali je bolje opustiti misel na to.

Potencial vsekakor obstaja. Zaenkrat (karta upanja je temeljna) je to še vedno v idealu, je ideja, ki čaka, da se udejani. Pa vendar že zdaj kar nekaj dogaja v tem odnosu: vmes sta tako veselje, kot čustva ljubezni in naklonjenosti (le da to ta malo umaknjena, še neizražena). Do neke prelomnice, žal ne preveč prijetne prihaja v kratkem (karta hrepenenja in pod njo karta smrti kažeta, da se je v tem odnosu nabralo preveč nekih neizživetih želja, da bi lahko šlo še tako naprej). Najprej se zdi, da se prekucne točno tja, kamor si od nekdaj želela, potem se pa šele pokaže, v čem je vseskozi tičal problem (karta nesreče, neiskrenosti, čutvena zaprtost). Ne bo tega pol leta, ko pade odločitev (karta sodnika) in ta preseka ta mali gordijski vozel. Karta nepričakovane sreče (marec 10)kaže, da šele takrat prične postajati mogoče to, kar si želiš ...

Ne vem, mogoče sem malo preveč zakomplicirala tole. Na kratko povedano: v tem odnosu je potencial, je obojestranska naklonjenost, tudi ljubezen na nek način, ampak nekako se ne more realizirati, pa po kartah sodeč še nekaj časa ne bo šlo v to smer. Čez pol leta se šele vidi preboj ... če te bo takrat sploh še zanimal ;)
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Čakalna vrsta