just.me napisal/-a:Živjo!!!
Mene zanima ljubezen, če bo kaj novega, ker trenutno se mi nič ne dogaja na tem področju...
Pot vprašanje tvoje ljubezni se je postavila karta vdovca (ta v tem kontekstu lahko pomeni očeta kot neke vrste moškega ideala ... nezavedno) in veliko je razmišljanja v tej smeri (karta misli), namreč kakšen naj bi tvoj potencialni bil (in jasno, da primerjaš s tem, kar doslej poznaš in tako nehote morda ne opaziš koga, ki na zunaj ne paše v ta ideal). Se ti pa v kratkem odpira na tem področju. Že v septembru, začetek oktobra imaš karto usode in karto otroka - to so novi začetki in zelo kmalu se pokaže tudi srčni fant.
Ni dvakrat za reči, da ga ne spoznaš že kot brucka. Pa daj, odloči se, da mu daš šanso, potem, ko izmenjata več kot nekaj vljudnostnih besed. Prepoznala ga boš namreč šele skozi pogovor in ugotovila, kako zelo lahko videz vara.
Koliko časa bo trajalo in kako resno bo, pa lahko spet pogledava čez kakšen tri do štiri mesece. Nič prej

just.me napisal/-a:Predvsem pa me zanima za fax, saj grem letos v prvi letnik in me kar malo strah
Hvala že vnaprej
Uf, tole bo kar huda prelomnica zate, ker se je takoj pojavila karta smrti (to pomeni, da gre za res veliko spremembo, pa očtno ne samo v tvojem življenjskem stilu). Pa če bo na začetku še kar nekaj tesnobe in strahov (karta lopova), se boš zelo hitro ujela v teh novih okoliščinah in prevzela vajeti v svoje roke (karta ženske, ki predstavlja tebe in dejstvo, da se zaveš, da je vse v tvojih rokah, če le hočeš). Karta hiše pa tudi kaže, da boš suvereno obvladala ta nov prostor, pa tudi, da si izbrala kar dober študij zase.
Za potrditev sem vseeno navrgla še eno karto in ... karta sreče

Mi jo je sploh treba komentirat?