Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

matjazd napisal/-a:
študent_p napisal/-a:Glavno, da sedaj uživam s punco, katera je očitno res privlačna, da jo gledajo tipi na ulici.

:gruebel: :rofl: :wall:

i completely agree :lol:
raztresenka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a raztresenka »

kile res niso kazatelj debelost, seveda v mejah normale. Če pogledaš naprimer 2 ženski enake velikosti, npr. 170cm, in enake kilaže npr. 65 kil, lahko ena zgleda debela, druga pa lih prav. Konstitucija, teža kosti veliko vplivajo na to. Pa tudi mišice so težje od maščobe, torej nekdo je lahko zašpehan, nekdo drug z isto kilažo ima pa lahko idealno postavo.
Blondie7
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Blondie7 »

sanjaanja napisal/-a:
*QueenBitch* napisal/-a:
Tud kile nekak niso glih realna ocena, kolegica je bila bolj močna pa je začela v ibr športat (tko po 3 ure na dan, vsak dan) in se ji je oblika telesa ful spremenila medtem k kile pa ne tok zlo...

Kako se ji je spremenila oblika telesa?

To se je eni moji kolegici tut zgodilo. Zgubla je (samo) 4 kile, ampak je z športanjem pridobila mišice in tako se ji je preoblikovalo telo.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

zame je debela ženska tista k ji špeh visi s povsod. Se strinjam da KG ni merilo, ker js pr mojih švoh 160cm mam dobrih 54kg pa nimam nikjer nobenga šlaufa, še k se usedem ne, na nogah pa tud nč špeha. pa mi nben ne verjame da mam tok KG, sam kokr so že povedale druge mam ful mišic k so pa težje od špeha in ja močne kosti mam (in ne tega si nism zmisnla zato da bi se potolažila ampak mi je tud že zdravnica rekla :wink: )

od slavnih mi je pa debela kelly osbourne in njej podobne :D
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

A pa si lahko suh, če imaš močne kosti?
raztresenka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a raztresenka »

^^To je bolj odvisno od konstitucije kot od kosti. verjetno misliš da nekdo izgleda suh, ker če maš še tako močne kosti pa jih pokriva samo koža in širšo konstitucijo to ne pomeni da nisi suh, ampak ne deluješ, ker imaš širši obseg. Če so kosti tako postavljene jih ne moreš zožat.
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Okrog tega se da itak na dolgo in široko razpravljat kaj je lepo videt oz. kaj je predebelo, saj ima vsakdo izmed nas drugačne standarde/merila.
Mislim, da je nesmiselno tu govoriti o kakršnikoli kilaži, saj to nima prav veliko zveze s tem, saj imamo ljudje različno konstitucijo..
Vsekakor je odvisno od tega, kako se človek počuti v svoji koži in kako zna svojo "kilažo" nosit. Ko pa gre beseda o tem, kaj je zdravo in kaj ne, se situacija malce obrne.. vsakdo najbolje pozna svoje telo, ve kako se "odziva" na določeno hrano in sam najbolje ve kako se v njem počuti. Če ima nekdo kakšen kilogramček preveč in zato malce bolj oblinasto postavo, še ne vidim nobenega problema v tem, če se ta človek vseeno prehranjuje vsak nekoliko zdravo oz. da se ne baše samo z nezdravo hrano in da se vsaj 2× na teden spravi na svež zrak, hodim/teči/karkoli mu ustreza. Preveč pa je s tem primeru, ko ima nekdo zaradi kilogramov probleme, ko se zaradi tega težje giba, ko mu pri teku težina dela probleme, oz. ko ima tudi neke zdravstvene probleme npr. povišan holesterol. Zato menim, da je odvisno od vsakega posameznika ter od tega, kako dobro pozna svoje telo.. ter da je nesmiselno nekaj ocenjevati, ker točnega merila ni.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Blondie7 napisal/-a:
sanjaanja napisal/-a:
*QueenBitch* napisal/-a:
Tud kile nekak niso glih realna ocena, kolegica je bila bolj močna pa je začela v ibr športat (tko po 3 ure na dan, vsak dan) in se ji je oblika telesa ful spremenila medtem k kile pa ne tok zlo...

Kako se ji je spremenila oblika telesa?

To se je eni moji kolegici tut zgodilo. Zgubla je (samo) 4 kile, ampak je z športanjem pridobila mišice in tako se ji je preoblikovalo telo.

No me je že prehitela :D

Recimo trebuh je zgubila medtem k v stegna pa ne tok zlo, pač pa je vse bl čvrsto in je pridobila mišice itd.
Uporabniški avatar
Lady_T_Bee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_T_Bee »

ja f**k beyonce debela??? jz nevem kaj ste kle vse tko suhe vase zagledane, tok mlade ali nevem tipi gledate samo revije in si ustvarjate ideale brezvezne...nevem nevem beyonce NI debela! moj mišljenje! beyonce ima boke, rit pač...je močnejša al kako bi se rekl...ma to ni debelost! obleke ji pašejo svetovno, pleše nenormalno, zna se nosit glede na postavo in ima lepo "nategneno" postavo, brez trebuha in velikih kolobarjev in špehastih reči :D tega nima. Nima pa tud mjhne sexi ritke to je pa res. ma večjo! in to ni debela ženska! temu se ne reče debela ženska. jaoooooo. no itk ima pa vsak drugačen pogled na to kaj je debela žensk zato tudi taka tema da poveste mnenje. jz pa vam ga malo izpodbijam in dodajam svojega haha :P
Uporabniški avatar
Lady_T_Bee
Sramežljivka
Sramežljivka

študent_p napisal/-a:Zame je debela ženska že tista, na kateri se vidi, da je "zalita". Lani sem imel obupno izkušnjo z eno takšno. Skratka, močnejše punce nikoli več.

bi pa ostal prijatelj ane...mogoče ima kolegico hahaha (od enga posta tvojga sklepam) :twisted:
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

presuho: Slika

zelo lepa postava: Slika

močnejša postava: Slika

debelost: Slika

:wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Če lahko pokomentiram :) , druga ima prevelike joške in postava zato ni proporcionalna, tretja je pa po mojih merilih debela.
Uporabniški avatar
Lady_T_Bee
Sramežljivka
Sramežljivka

Tamarra* napisal/-a:presuho: Slika

zelo lepa postava: Slika

debelost: Slika

:wink:

no no kle se pa lohka kr strinjam ja :) tko nekak nj bi blo :D čeprou glede na predzadnjo sliko bi lahko tud rekla da je bol debela no za to ker tud tko postavo ma že bol špehasto ... še zmeri pa zgleda uredu punca...pa če je še luštna (od sprednje straani nažalost tega ne mormo vidt) taka punca rab samo mau telovadbe da bi mella mau bl napeto postavo...pa je kr kul... :D tazadnja je pa tko al tko overdouz hahaha toj pa že boleznsko
Uporabniški avatar
nobodys toy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nobodys toy »

Tamarra* napisal/-a:

za to sliko pa morm nujno povedat, da sem gledala na youtube posnetek, ko so to žensko s pomočjo photoshopa spremenili v takšno, kot jo vidite na sliki. prvotno je bila ženska suha!!
Uporabniški avatar
nobodys toy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nobodys toy »

nobodys toy napisal/-a:
Tamarra* napisal/-a:

za to sliko pa morm nujno povedat, da sem gledala na youtube posnetek, ko so to žensko s pomočjo photoshopa spremenili v takšno, kot jo vidite na sliki. prvotno je bila ženska suha!!

se opravičujem, prišlo je do pomote!..spomnila sem se samo, da sem posnetek gledala na youtube.com, ampak so žensko spremenili v suho..(http://www.youtube.com/watch?v=hsiQptl_Y9E) .. res se opravičujem, da nisem že prej preverila!
Odgovori