Punce, punce

Zadovolj(e)n/a v postelji.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Punce, punce

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

delusional napisal/-a:Nisem seksala z njim, sem pa pogledala kaj ma.

:rofl:

Dobr, jst si zdej to gledanje oz. kukanje čist odobesedno predstavljam. Mam orng problem. :rofl: :rofl:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

ja tko kot si predstavljaš, ja :D
sej to vsakega prej tko sčekiram :D
raztresenka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a raztresenka »

tip je sam napisu svoje mnenje, reakcije pa take da...če se je gonu na okol mu je že tko pasal in nevem zakaj bi blo njemu bed da se je zapletu z žensko s tipom, sej ni bil on tisti ki je varal.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

hmmmmm...
no jaz se strinjam z nekaterimi deli njegovega "bloga". predvsem s tistim, da ženske, ki niso zadovoljene v posteji obtožujejo svoje fante, v resnici pa same ležijo ko hlodi in pričakujejo multiorgazme. :gruebel:

mnogo je pa seveda noter tudi navadnih puhlic.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Larelle
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Larelle »

Car res :eek: se te lahko dotaknem?
luckerr
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a luckerr »

Dost stvari, ki si jih napisal je resničnih, res. Ampak si po eni strani tudi sam kriv, glede na to, da pač, po postu sodeč seksaš s skoraj vsako. Kot je že mislim v prvem postu napisano, si pač v tem začaranem krogu. Če iščeš pravo punco išči na drugih krajih, kot pa zdaj. Predpostavljam, da jih večino najdeš v klubih, diskotekah, pubih... Pač tam je taka 'roba' po domače povedano. Čeprav verjamem, da večina žensk ne bo razumela kaj je hotel sporočit s tem topicom, ti dam 'big ups'.

Ko pogledam razne poste, sej si car, frajer, kaj si hotel s tem povedat. Nevem folk pač tip govori svoje izkušnje in roko na srce, tako je dandanes. Družbi primanjkuje morale, ker danes ni več skoraj nič tabu. razen to kako se nekateri drogirajo itd. zato se varanje že marsikomu zdi vsakodnevna stvar.

@phantomich še nekaj zate. Pač danes je tud družba že taka, da ljudje pač želijo izkusiti čimveč v t.i. prostem življenju. Tudi če so v zvezi in imajo rade svoje fante pač to gre naprej. večina se jih zresni šele potem, ko so dejansko poročene oz. imajo otroke.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

luckerr napisal/-a:večina se jih zresni šele potem, ko so dejansko poročene oz. imajo otroke.

To pa je smešno. Ravno za poročene in z otroki slišim kako največ varajo. Normalno. 15 let že gledajo istega tiča.... valda da jim več ni...
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

Tale tip ima razdvojen odnos do seksa. Po eni strani je seks v redu (ker on seksa), po drugi strani pa ni v redu (ker seksajo njegove partnerke). :?:

Če prav razumem, ga najbolj moti neiskrenost v odnosih. Ampak ta neiskrenost je logična posledica naših človeških potreb na eni strani, in našega nesprejemanja človeških potreb drugih.

Prej, kot bomo ugotovili, da je seks OK - tudi potem, ko si že v zvezi, in tudi če je s kom drugim kot s partnerjem - prej bo iskrenost pogosta.

Če pa ljudje od svojih partnerjev pričakujejo, da bodo svetniki in svetnice, ki jim bo poželenje kot na gumb, pa itak, da kakšne pretirane iskrenosti ne bo videti.
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a summer_player »

Beiib. napisal/-a: Hja, sj pomoje pa res ženske več varajo. Sam pač ostane skrivnost. Moj biuši je bil res ful slab, zmer sem iskala neki boljšega. Ja, itak da sem se zavedala da ni vredu, sam ok. Šla sva narazen zaradi takih stvari, da to sploh ni pomembno zdaj

ja ja itak full slab, če tebe boli še ne pomeni da je full slab ;)
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow.*

Neprebrana objava Napisal/-a Beiib. »

summer_player napisal/-a:
Beiib. napisal/-a: Hja, sj pomoje pa res ženske več varajo. Sam pač ostane skrivnost. Moj biuši je bil res ful slab, zmer sem iskala neki boljšega. Ja, itak da sem se zavedala da ni vredu, sam ok. Šla sva narazen zaradi takih stvari, da to sploh ni pomembno zdaj

player, zdej te bom pa resno neki uprašala. Maš ti kake probleme slučajno? Nemorš me kr po celem forumu napadat da sm js kriva za use kaj je blo z biušim, kr sploh ne veš kaj je blo. zato prosim nehaj, in ne govori takih, kr me po pravic povedano sploh ne poznaš ;)
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

Sessa napisal/-a:meni se zdi, kot da si se prišel malo hvalit tu gor, čeprav nisem prepričana s čim :D

Ista misel. Rad bi se hvalil, a res ne vem s čim se lahko pohvali :roll:
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

A si ti bolan mogoče?

Nekaj je sigurno narobe, da pišeš takšne tukaj.
Se ti ne zdi čudno, da se nate lepijo samo takšne punce, ki varajo, ki niso potešene, ki so v vezi?
Manekenka? Kaj pa je manekenka? Imajo manekenke drugačne potrebe kot zdrave punce?
Se ti ne zdi čudno, da sexaš z vsako, ki pride mimo?
Imaš kaj spoštovanja do sebe? Pomoje, da niti malo.

Ja res je, sprijazni se s tem, da si bolan. Zato išči pomoč drugje, ne na forumu.
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

kalanhoja napisal/-a:
Sessa napisal/-a:meni se zdi, kot da si se prišel malo hvalit tu gor, čeprav nisem prepričana s čim :D

Ista misel. Rad bi se hvalil, a res ne vem s čim se lahko pohvali :roll:

pomota
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

Beiib. napisal/-a:

player, zdej te bom pa resno neki uprašala. Maš ti kake probleme slučajno? Nemorš me kr po celem forumu napadat da sm js kriva za use kaj je blo z biušim, kr sploh ne veš kaj je blo. zato prosim nehaj, in ne govori takih, kr me po pravic povedano sploh ne poznaš ;)
po pravici povedano te poznam, kr si moja biuša, ker tulk naključji ne more bit;)ne napadam te sam pravim da ni vse on kriu, da si i ti mogoče ;)
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow.*

Neprebrana objava Napisal/-a Beiib. »

Beiib. napisal/-a:

po pravici povedano te poznam, kr si moja biuša, ker tulk naključji ne more bit;)ne napadam te sam pravim da ni vse on kriu, da si i ti mogoče ;)

ne verjamem u naključja ;)
ti bi si pa mogu najdt lajf, namest da tu na forumu kr enim random osebam težiš da so tvoje biuše ;)
Odgovori