delusional napisal/-a:Nisem seksala z njim, sem pa pogledala kaj ma.

Dobr, jst si zdej to gledanje oz. kukanje čist odobesedno predstavljam. Mam orng problem.

delusional napisal/-a:Nisem seksala z njim, sem pa pogledala kaj ma.
Beiib. napisal/-a: Hja, sj pomoje pa res ženske več varajo. Sam pač ostane skrivnost. Moj biuši je bil res ful slab, zmer sem iskala neki boljšega. Ja, itak da sem se zavedala da ni vredu, sam ok. Šla sva narazen zaradi takih stvari, da to sploh ni pomembno zdaj
summer_player napisal/-a:Beiib. napisal/-a: Hja, sj pomoje pa res ženske več varajo. Sam pač ostane skrivnost. Moj biuši je bil res ful slab, zmer sem iskala neki boljšega. Ja, itak da sem se zavedala da ni vredu, sam ok. Šla sva narazen zaradi takih stvari, da to sploh ni pomembno zdaj
ja ja itak full slab, če tebe boli še ne pomeni da je full slab
po pravici povedano te poznam, kr si moja biuša, ker tulk naključji ne more bit;)ne napadam te sam pravim da ni vse on kriu, da si i ti mogočeBeiib. napisal/-a:summer_player napisal/-a:Beiib. napisal/-a: Hja, sj pomoje pa res ženske več varajo. Sam pač ostane skrivnost. Moj biuši je bil res ful slab, zmer sem iskala neki boljšega. Ja, itak da sem se zavedala da ni vredu, sam ok. Šla sva narazen zaradi takih stvari, da to sploh ni pomembno zdaj
player, zdej te bom pa resno neki uprašala. Maš ti kake probleme slučajno? Nemorš me kr po celem forumu napadat da sm js kriva za use kaj je blo z biušim, kr sploh ne veš kaj je blo. zato prosim nehaj, in ne govori takih, kr me po pravic povedano sploh ne poznaš
summer_player napisal/-a:po pravici povedano te poznam, kr si moja biuša, ker tulk naključji ne more bit;)ne napadam te sam pravim da ni vse on kriu, da si i ti mogočeBeiib. napisal/-a:summer_player napisal/-a:Beiib. napisal/-a: Hja, sj pomoje pa res ženske več varajo. Sam pač ostane skrivnost. Moj biuši je bil res ful slab, zmer sem iskala neki boljšega. Ja, itak da sem se zavedala da ni vredu, sam ok. Šla sva narazen zaradi takih stvari, da to sploh ni pomembno zdaj
player, zdej te bom pa resno neki uprašala. Maš ti kake probleme slučajno? Nemorš me kr po celem forumu napadat da sm js kriva za use kaj je blo z biušim, kr sploh ne veš kaj je blo. zato prosim nehaj, in ne govori takih, kr me po pravic povedano sploh ne poznaš