Obsojanje zaradi seksualnega življenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a summer_player »

Alwaleed napisal/-a:Poletni igralec,

ti imaš očitno izkušnje z eno čisto drugo kategorijo ženske, kot o njej govorimo tukaj.

Moj vtis je, da ti govoriš o nezrelih osebah, ki seksajo nepremišljeno, ob napačnem času, s komerkoli, in se nanje ni mogoče zanesti.
Drugi govorimo o zrelih, odraslih osebah, ki seksajo po presoji, z ljudmi, ki so jim res privlačni, in so sicer odgovorne osebe, na katere se je mogoče zanesti.

To sta dve zelo različni populaciji. Sam sicer ne poznam nobene predstavnice tiste skupine, o kateri govoriš; dopuščam pa, da vendarle obstaja - da take punce niso zgolj fantom, ki ga je opaziti le skozi predsodke drugih.

mogoče maš prau, kr moja biuša je bla taka, stara je bla 14 ko sva prvič i po vsem ko smo končali sm pršu do zaklučka da je vbistvu z mano hotela sprobat take stvari i ko je, je šla dalje. Sej to je bla moja napaka da sm biu s tk mlado, večina tuk starih raziskuje i ne misli resno.
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

jullia_ napisal/-a:
summer_player napisal/-a:...sam veliko se jih pa hvali i da vedet kaj je blo.

A to, da punca deli s fantom svojo preteklost, je zate samohvala?

Ok, v določenih primerih mogoče je, ampak zakaj bi s tako žensko sploh hotel bit?
Nekateri smo pa pač mnenja, da je fajn vsaj do določene mere razkrit, kaj vse si v preteklosti ušpičil, ne pa, da se obnašaš, kot da si začel živet šele, ko si spoznal trenutno ljubav.

ne ni, sam ja to govorim kk se ene hvalijo kk so seksale z nekom oz z kolkimi so. to za preteklost me pa ne moti i mi ni samohvala ;)
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow.*

Neprebrana objava Napisal/-a Beiib. »

summer_player napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:Poletni igralec,

ti imaš očitno izkušnje z eno čisto drugo kategorijo ženske, kot o njej govorimo tukaj.

Moj vtis je, da ti govoriš o nezrelih osebah, ki seksajo nepremišljeno, ob napačnem času, s komerkoli, in se nanje ni mogoče zanesti.
Drugi govorimo o zrelih, odraslih osebah, ki seksajo po presoji, z ljudmi, ki so jim res privlačni, in so sicer odgovorne osebe, na katere se je mogoče zanesti.

To sta dve zelo različni populaciji. Sam sicer ne poznam nobene predstavnice tiste skupine, o kateri govoriš; dopuščam pa, da vendarle obstaja - da take punce niso zgolj fantom, ki ga je opaziti le skozi predsodke drugih.

mogoče maš prau, kr moja biuša je bla taka, stara je bla 14 ko sva prvič i po vsem ko smo končali sm pršu do zaklučka da je vbistvu z mano hotela sprobat take stvari i ko je, je šla dalje. Sej to je bla moja napaka da sm biu s tk mlado, večina tuk starih raziskuje i ne misli resno.

To si pa mogu pričakvat ;) Pa loh bi te zaprli, kr je mlajša od 15, sam useen :)
Ni pa nujno da je odšla zarad tega. Mogoče te je mela rada, pa ni bla s tabo sam da bi sprobala. Sam js sm pa z biušim končala, kr mi seks ni bil ušeč. :)
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tachika93 »

Jaz pa nikoli nebi mogla končat zveze, če mi seks nebi bil všeč in če bi imela fanta rada. Svojega fanta mam rada in nisva mela težav da nebi doživela orgazma (najverjetneje zato, ker sama vem kaj mi najbolj paše - njemu sem tudi povedala kaj mi paše in zato je seks odličen.) pa tudi če nebi bil. Če bi bila čustva močna ga nebi mogla zapustiti zaradi tega, ker mi seks v zvezi ne pomeni vse. (seveda pa brez njega ne gre :D )

Pa da nebom čiist OT :
Mislim, da seks brez ljubezni ni niti pol toliko dober kot tisti seks ko si v razmerju. Ampak če katera čuti drugače zame še ni kurba.
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

tachika93 napisal/-a:Jaz pa nikoli nebi mogla končat zveze, če mi seks nebi bil všeč in če bi imela fanta rada. Svojega fanta mam rada in nisva mela težav da nebi doživela orgazma (najverjetneje zato, ker sama vem kaj mi najbolj paše - njemu sem tudi povedala kaj mi paše in zato je seks odličen.) pa tudi če nebi bil. Če bi bila čustva močna ga nebi mogla zapustiti zaradi tega, ker mi seks v zvezi ne pomeni vse. (seveda pa brez njega ne gre :D )

Pa da nebom čiist OT :
Mislim, da seks brez ljubezni ni niti pol toliko dober kot tisti seks ko si v razmerju. Ampak če katera čuti drugače zame še ni kurba.

Zame je pa seks v zvezi zelo pomemben. pa tudi čustva niso bla ne vem kako močna. :) V nasprotnem primeru bi mogoče ravnala drugače :)

Aja, pa podpišem se pod odebeljen tekst ;)
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

tachika93 napisal/-a:Mislim, da seks brez ljubezni ni niti pol toliko dober kot tisti seks ko si v razmerju.

Mislim, da je ključ dobrega seksa to, da se sprostiš, izklopiš kritično razmišljanje in se izgubiš v trenutku in v strasti. To je dosti lažje z nekom, ki ga poznaš in mu zaupaš, kot z nekom, s komer seksaš prvič.

In vendar tudi z nekom, s komer si prvič, ni nemogoče. Odvisno je od človeka, ali si se sposoben sprostiti in zaupati osebi, ki je še dobro ne poznaš; in potem se seveda morata s to osebo tudi seksualno ujeti.

Če ljudem težko zaupaš, se to seveda ne more zgoditi, in lahko maksimalen užitek doživiš samo s partnerjem, s katerim si zaupanje razvil.
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka

Beiib. napisal/-a:
tachika93 napisal/-a:Jaz pa nikoli nebi mogla končat zveze, če mi seks nebi bil všeč in če bi imela fanta rada. Svojega fanta mam rada in nisva mela težav da nebi doživela orgazma (najverjetneje zato, ker sama vem kaj mi najbolj paše - njemu sem tudi povedala kaj mi paše in zato je seks odličen.) pa tudi če nebi bil. Če bi bila čustva močna ga nebi mogla zapustiti zaradi tega, ker mi seks v zvezi ne pomeni vse. (seveda pa brez njega ne gre :D )

Pa da nebom čiist OT :

Zame je pa seks v zvezi zelo pomemben. pa tudi čustva niso bla ne vem kako močna. :) V nasprotnem primeru bi mogoče ravnala drugače :)

Sej zame tudi. Brez seksa ne gre, ampak meni se pomoje sploh nemore zgodit da mi med seksom nebi prišlo ker vem kaj mi paše in on tudi. Fant nemore čutiti kar čutiš ti in zato je potreben pogovor. In poznavanje lastnega telesa.
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

tachika93 napisal/-a:
Beiib. napisal/-a:

Pa da nebom čiist OT :

Sej zame tudi. Brez seksa ne gre, ampak meni se pomoje sploh nemore zgodit da mi med seksom nebi prišlo ker vem kaj mi paše in on tudi. Fant nemore čutiti kar čutiš ti in zato je potreben pogovor. In poznavanje lastnega telesa.

Lej, js naprimer poznam svoje telo, pa tud biuši pratner je vedu, kaj mi ugaja, ampak enostavno tega ni mogu nardit prov. Sama sem vedno doživljala orgazme, ampak z njim ni blo nikol niti blizu :)
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka

Alwaleed napisal/-a:
tachika93 napisal/-a:Mislim, da seks brez ljubezni ni niti pol toliko dober kot tisti seks ko si v razmerju.

Mislim, da je ključ dobrega seksa to, da se sprostiš, izklopiš kritično razmišljanje in se izgubiš v trenutku in v strasti. To je dosti lažje z nekom, ki ga poznaš in mu zaupaš, kot z nekom, s komer seksaš prvič.

In vendar tudi z nekom, s komer si prvič, ni nemogoče. Odvisno je od človeka, ali si se sposoben sprostiti in zaupati osebi, ki je še dobro ne poznaš; in potem se seveda morata s to osebo tudi seksualno ujeti.

Če ljudem težko zaupaš, se to seveda ne more zgoditi, in lahko maksimalen užitek doživiš samo s partnerjem, s katerim si zaupanje razvil.

Tako je. Pa jst si one night stand predstaulam brez kake komunikacije kaj komu paše itd. Vsaka ženska je drugačna in itak da fant nemore vedet kaj ti paše če te pozna par ur .. Nevem sam če si ženska zna vzet to kaj hoče pol boljše za njo, če pa tega nezna je pa brezveze met neke one night stande če ti itak ne pride. :D
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

Tachika93, uživaš loh, tud če ni big O-ja ;)
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

obstajamo tudi ljudje, ki se lazje sprostimo ob neznancih...
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

beiib.
prej si napisala da si kao biušega pustila kr z njim nisi doživela orgazmou i ti seks ni biu ušeč, sedaj pa trdiš da orgazem ni pomemben, da je pomembno da uživaš?
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

tachika93 napisal/-a:Vsaka ženska je drugačna in itak da fant nemore vedet kaj ti paše če te pozna par ur ..

Mislim, da je seks v tem smislu še najbolj kot ples. Dober plesalec bo čudovito vodil tudi plesalko, s katero pleše prvič, in ob dobri plesalki bo tudi povprečen plesalec zablestel.

Dober ljubimec čuti žensko, s katero je, in jo masira, jo liže, prodira vanjo toliko, kolikor je mogoče, brez da bi vodilo v nelagodje ali bolečino. Dober ljubimec vidi, kadar se meji približuje, in se takrat odmakne; vidi tudi, kadar njegovi gibi nimajo zaželjenega efekta, in jih spremeni.

V tem smislu je seks dosti podoben plesu, in ja, je lahko super tudi prvič. :)
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

summer_player napisal/-a:beiib.
prej si napisala da si kao biušega pustila kr z njim nisi doživela orgazmou i ti seks ni biu ušeč, sedaj pa trdiš da orgazem ni pomemben, da je pomembno da uživaš?

Samo, ker mi seks ni biu ušeč. Niti malo. Sploh se nisva ujela, če sm rekla močneje, je sam začeu hitreje, pol pa itak nism nč čutila, sam bolečino. To pa ni užitek ;)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

summer_player napisal/-a:kot praviš da se mu ne rabi pustit, če se tuk fukari okoli se bo dala dol z vsakim lušnim ki bo pršu mimo i takšno se da izkoristit.
/.../ je vedno odvisno od vas al mu boste dale al ne;)
Sam sebi nasprotuješ; si si pa v 2. delu lepo odgovoril - punce izbiramo (kot je blo že večkrat poudarjeno, pa nekateri kar nočejo slišati/razumeti) s kom bomo šle in s kom ne. ;)

Tearjerker napisal/-a:verjetno si ob praznikih privošči dva ali tri...
:rofl:
Sicer pa :respekt: na cel post^^
Odgovori