Obsojanje zaradi seksualnega življenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a summer_player »

Beiib. napisal/-a:
summer_player napisal/-a:
študent_p napisal/-a:
summer_player napisal/-a:tip ni nikdar lahek kr je vedno odvisno od vas al mu boste dale al ne
Lahko malce bolj pojasniš?

v večini primerou bo tip osvajau tipico.

O groza. Ne, ni nujno. Očitno maš pa 'lepe' izkušnje s tem. Al si ti tak kurbir, pa veš kako se izkoristi žensko, al te je pa ena lepo zjebala. ;)

ja vem kako se jo lahko izkoristi, vendar tega ne počnem(redka situacije), kr nism kurbir. Čeprau nem reku da nikdar nism izkoristu tega, včasih ko vidiš da je kera kurba rjš to izkoristiš, ko neko normalno i to se je zgodilo sam ko sm prekinu z svojo biušo.
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow.*

Neprebrana objava Napisal/-a Beiib. »

Beiib. napisal/-a:
študent_p napisal/-a:
summer_player napisal/-a:tip ni nikdar lahek kr je vedno odvisno od vas al mu boste dale al ne

O groza. Ne, ni nujno. Očitno maš pa 'lepe' izkušnje s tem. Al si ti tak kurbir, pa veš kako se izkoristi žensko, al te je pa ena lepo zjebala. ;)

ja vem kako se jo lahko izkoristi, vendar tega ne počnem(redka situacije), kr nism kurbir. Čeprau nem reku da nikdar nism izkoristu tega, včasih ko vidiš da je kera kurba rjš to izkoristiš, ko neko normalno i to se je zgodilo sam ko sm prekinu z svojo biušo.

kúrba -e ž (ȗ) vulg. vlačuga, prostitutka
Pol maš pa izkušnjem s plačevanjem puncam za spolne usluge? :) Ja, tud to je treba, če je kriza ;)
Hvala bogu, da na svetu ni velik tašnih kot si ti. ;)
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

Beiib. napisal/-a:
Beiib. napisal/-a:
študent_p napisal/-a:

Pol maš pa izkušnjem s plačevanjem puncam za spolne usluge? :) Ja, tud to je treba, če je kriza ;)

ja sej veš kaj sm mislu, kaj mi greš tu z nekimi definicijami, se grem stavit da je večina ljudi na tem forumu razumela kaj sm mislu, razen tebe vrjetno.
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

Beiib. napisal/-a:
Beiib. napisal/-a:
študent_p napisal/-a:

ja sej veš kaj sm mislu, kaj mi greš tu z nekimi definicijami, se grem stavit da je večina ljudi na tem forumu razumela kaj sm mislu, razen tebe vrjetno.

sem razumela, sam očitno pa ti še velik ne razumeš ;)
Miss Evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss Evie »

Alwaleed napisal/-a:S punco, ki ni zakompleksana glede seksa, je veliko več prav, kot pa narobe.

Za razmerje je taka ženska perfektna. Sproščen odnos do seksa ne glede na predsodke okolice pomeni, da ima samozavest in poštimane poglede v glavi.

Dosti raje imam tako, kot pa eno, ki ne seksa - četudi bi rada - ker se boji, da je potem kak tak, kot si ti, ne bo hotel.

S tem postom se delno strinjam, ampak si pa tudi predstavljam npr. enega fanta malo pijanega v kakem klubu, ki bi rad sexal in potem gre do prve punce, ki se mu zdi koliko-toliko simpatična, jo začne osvajat in nagovarjat, ker ona noče dat (mogoče ji ni všeč, ima fanta, ji ni všeč pristop, ji je všeč en drug,...)jo označi za seksualno zavrto in puritanko.

Drugo je, če si brez partnerja in ti je en tip/punca res všeč. Ampak, da bi pa kar z enim, ki me lepo pogleda, pa čeprav mi je ogabn ali ni moj tip. A-a.
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

Miss Evie napisal/-a:Drugo je, če si brez partnerja in ti je en tip/punca res všeč. Ampak, da bi pa kar z enim, ki me lepo pogleda, pa čeprav mi je ogabn ali ni moj tip. A-a.

Itak.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

veste koliko zensk je sexalo z veliko moskimi, in to take, za katere si sploh nebi mislili. in zdaj ce noben neve, in ti punca ne pove, s kolikimi je sexala, pove se manjso stevilko, je vse vredu? s tako bi bili, ce bi vam pa povedala resnico, bi jo pa pustili? ma dejte no...poznam jih dosti, ki veliko sexajo, z razlicnimi moski, pa sploh noben neve zato, sploh si nebi noben mislil, da so take. in to so tudi mamice z otroci, ki se grejo razne orgije, pa noben neve. In dokler noben neve, jih bodo usi gledali normalno, se normalno razumeli z njimi, ce bi pa povedala, bi blo pa vsega konec? pa dajte no, kje pa zivite.

ene samo povejo naglas, druge so pa tiho.
Zadnjič spremenil missy*, dne 23. Avg. 2009 11:05, skupaj popravljeno 1 krat.
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

[quote="Beiib]sem razumela, sam očitno pa ti še velik ne razumeš ;)[/quote]
nečem se tu naganjat, sam po mojem razumem žiulenje malo bolj kot ti. sej kolk mi deluješ si še v osnovni i tam večina rabi izzive i izziv jim je v tem da odkrivajo nasprotni spol, pa če seksajo z nekom jim ni mar glauno da one to probajo i potem mislijo da vse razumejo i znajo, sej takšno je moje mnenje če se motim se opravičujem;)
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

missy* napisal/-a:veste koliko zensk je sexalo z veliko moskimi, in to take, za katere si sploh nebi mislili. in zdaj ce noben neve, in ti punca ne pove, s kolikimi je sexala, pove se manjso stevilko, je vse vredu? s tako bi bili, ce bi vam pa povedala resnico, bi jo pa pustili? ma dejte no...poznam jih dosti, ki veliko sexajo, z razlicnimi moski, pa sploh noben neve zato, sploh si nebi noben mislil, da so take. in to so tudi mamice z otroci, ki se grejo razne orgije, pa noben neve. In dokler noben neve, jih bodo usi gledali normalno, se normalno razumeli z njimi, ce bi pa povedala, bi blo pa vsega konec? pa dajte no, kje pa zivite.

s tem se strinjam, sam veliko se jih pa hvali i da vedet kaj je blo.
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

Alwaleed napisal/-a:
Miss Evie napisal/-a:Drugo je, če si brez partnerja in ti je en tip/punca res všeč. Ampak, da bi pa kar z enim, ki me lepo pogleda, pa čeprav mi je ogabn ali ni moj tip. A-a.

Itak.

:respekt:
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

summer_player napisal/-a:[quote="Beiib]sem razumela, sam očitno pa ti še velik ne razumeš ;)[/quote]
nečem se tu naganjat, sam po mojem razumem žiulenje malo bolj kot ti. sej kolk mi deluješ si še v osnovni i tam večina rabi izzive i izziv jim je v tem da odkrivajo nasprotni spol, pa če seksajo z nekom jim ni mar glauno da one to probajo i potem mislijo da vse razumejo i znajo, sej takšno je moje mnenje če se motim se opravičujem;)[/quote]

Wrong. Osnovka je že zadej. Drugič pa, ko se spravih na nekoga, ne uporabljaj istih for ;)
Kaj je pa tu izziv? Nekaterim je mogoč to zanimivo, meni pa pač ni :) Nikol u lajfu pa usega ne razumeš. Tud eni k mislijo da use vejo.. Vejo še najmanj ;)
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

Poletni igralec,

ti imaš očitno izkušnje z eno čisto drugo kategorijo ženske, kot o njej govorimo tukaj.

Moj vtis je, da ti govoriš o nezrelih osebah, ki seksajo nepremišljeno, ob napačnem času, s komerkoli, in se nanje ni mogoče zanesti.

Drugi govorimo o zrelih, odraslih osebah, ki seksajo po presoji, z ljudmi, ki so jim res privlačni, in so sicer odgovorne osebe, na katere se je mogoče zanesti.

To sta dve zelo različni populaciji. Sam sicer ne poznam nobene predstavnice tiste skupine, o kateri govoriš; dopuščam pa, da vendarle obstaja - da take punce niso zgolj fantom, ki ga je opaziti le skozi predsodke drugih.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 23. Avg. 2009 11:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

Alwaleed napisal/-a:Poletni igralec,

ti imaš očitno izkušnje z eno čisto drugo kategorijo ženske, kot o njej govorimo tukaj.

Moj vtis je, da ti govoriš o nezrelih osebah, ki seksajo nepremišljeno, ob napačnem času, s komerkoli, in se nanje ni mogoče zanesti.

Drugi govorimo o zrelih, odraslih osebah, ki seksajo po presoji, z ljudmi, ki so jim res privlačni, in so sicer odgovorne osebe, na katere se je mogoče zanesti.

To sta dve zelo različni populaciji. (Sam sicer ne poznam nobene predstavnice tiste skupine, o kateri govoriš - domnevam pa, da obstaja.)

Še enkrat: :respekt:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

summer_player napisal/-a:...sam veliko se jih pa hvali i da vedet kaj je blo.

A to, da punca deli s fantom svojo preteklost, je zate samohvala?

Ok, v določenih primerih mogoče je, ampak zakaj bi s tako žensko sploh hotel bit?
Nekateri smo pa pač mnenja, da je fajn vsaj do določene mere razkrit, kaj vse si v preteklosti ušpičil, ne pa, da se obnašaš, kot da si začel živet šele, ko si spoznal trenutno ljubav.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Ma ta pravi Aristotli ste se znašli v tejle temi. Dvojni primerek slovenske zaplankanosti: obsojanja in seveda napihovanje. Kolikor sem jaz razumela avtorico, je zapisala da včasih s kom po zmenku skoči med rjuhe. Ali ne, vi to napihnete takoj v to da je ku*** (btw, res lepo izražanje :roll: ), da vsak dan ševi drugega, verjetno si ob praznikih privošči dva ali tri...

Meni se s tem ne zdi nič narobe, veliko bolj pahjena v glavo mi je omenjena ženskica, ki jo je šla zatožit mami. Jagoda_ ima vsaj pošlihtano v glavi, ve kaj hoče, zakaj to počne, s kom to počne (in ne kot povprek trdite v tej temi, da ševi z neznanci vse povprek, isuse no, kot telefonček ko se z vsakim postom spremeni origiginalni pomen), domnevam da prakticira zaščito. Omenjena tožibaba je pač nezadovoljna zagrenjena favšljiva bebica.

Strinjam se z avtorico tudi v tem, da je bolje biti samski (in si privoščiti neobvezen seks) kot pa v razmerju (kjer se dokaj redno seksa) z nekom, katerega si samo navajen. In take nezadovoljne babure, ki jim manjka iskric, vznemirjenja potem delajo bruke naokoli (in pišejo po forumih kak so oh in sploh ter kako velikega ima njen tip, da se počuti bolje).
Odgovori