Obsojanje zaradi seksualnega življenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

ma okrog te teme so pa čist vedno prepiri.. različni smo. eni si spolnosti brez globokih čustev ne predstavljajo, drugi pač živimo po "sistemu" v katerem sex ni nujno povezan s čustvi. brezveze ene in druge obsojat kr bo itak vsak prepričan v svoj prav :roll:
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
LilBarbie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LilBarbie »

jaz sem mnenja da vsak dela kaj mu pase, 'da' komu in kdaj mu pase, tak da to je cisto odvisno od tega kak mas pri sebi poslihtano. ne pomeni pa, ce 'rada das', da si slaba oseba, pa da nimas poslihtano.

drugace pa razmisljam cisto v drugi smeri kot ti, nisem sexala z veliko fanti, pa mi je vseeno zelo zal za kakega.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

haley napisal/-a:Torej, če samska punca ni za avanturce in ne skoči z vsakim v posteljo, ki pride mimo, pomeni, da je zakompleksana glede seksa? :)

Ne nujno. Vendar pa je pri ženskah, ki se izogibajo seksu, doživljanje spolnosti in intime res pogosto komplicirano - kar ima določeno zvezo s "kompleksnostjo". :)

Moja trenutna teorija je, da imajo s tem probleme ljudje (ne le ženske), ki težje izklopijo kritični del svojih možganov in se predajo primatskemu. Temu bi se dalo rečt hendikep, ne zdi se mi ravno nek blagoslov. To pravim, ker imam ta hendikep tudi jaz, za razliko od žene, ki ga nima, in bi bil dvajsetkrat raje tak, kot ona, kot kompliciran, kot sem jaz.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 22. Avg. 2009 23:16, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Če si sexala s samskimi tipi, potem ne vidim razloga, da bi ženske pi*dile.
Sem pa imela težave glede tega, da je cela šola govorila, da sem ku*ba, ampak brez razloga (res brez razloga).. Še en tip je prišel do mojega tipa na dan, ko sva se spoznala in mu par stvari povedal na uho, kar je malo zakompliciralo in pokvarilo najin začetek.
Drugače pa naj vsak dela kar hoče in kar mu paše, samo da varno in da ne prizadane namenoma koga :flower:
A goal without a plan is just a wish.
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jlpktnst »

Meni se zdi da ima avtorica čisto ok poštimano v glavi. Nisem dobil občutka da se daje dol dnevno z naključnimi ali pa z vezanimi tipi. Samo to, da priznava avanture kot take...

Zame osebno to sicer ni, tudi ne bi imel punce ki je že imela 100 tipov. Samo deset, dvajset, to pa pri normalnih osebah in zaščiti ni tako velika številka.

Mi gre pa na k***c kako smo slovenci zaplankani in puritanski. Žalost... sploh marsikatere ženske so naravnost kritične. Med seboj sploh, zelo nesramne, zelo zlobne. Te zlobne ženske jezike bi bilo potrebno zatret. Se tudi zelo pogosto neresnice širijo, ali pa napihujejo resnični dogodki. Kot ste sami ugotovili 99% ga najebejo nedolžni oz. dokaj normalni. Samo zato da lahko čenče meljejo.
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jlpktnst »

Ajča napisal/-a:Če si sexala s samskimi tipi, potem ne vidim razloga, da bi ženske pi*dile.
Sem pa imela težave glede tega, da je cela šola govorila, da sem ku*ba, ampak brez razloga (res brez razloga).. Še en tip je prišel do mojega tipa na dan, ko sva se spoznala in mu par stvari povedal na uho, kar je malo zakompliciralo in pokvarilo najin začetek.
Drugače pa naj vsak dela kar hoče in kar mu paše, samo da varno in da ne prizadane namenoma koga :flower:

Ženske pizdijo zato ker so puritanske pras**e. Domnevam da so fovš. Pa mogoče še kaj, čisto razumet itak ni možno. Pri zlobnih govoricah pač moraš nastopit hitro in strogo. Ne pustit da se širijo. Postavit se zase. Direktnega soočenja ponavadi te ženske ne prenesejo.

Je imel kolega tudi že težave s tem. Kar ene random pras*** so razširile govorice okrog...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

LaHauteCouture napisal/-a:nisi kul če seksaš s človekom za kogar ti ni mar in komur ni mar za tebe
Zakaj pa tko misliš? Jz bi pa rekla, da sta oba vpletena kvečjemu samo profitirala, oba sta dobila lepo dozo užitka, si rekla hvala, I'll still respect you in the morning, in šla vsak svojo pot - jz ne vidim problema (pustimo ob strani kaj pa če je bil vezan in ona tega ne ve, bla bla)
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

Alwaleed napisal/-a:mogoče take punce ne bo hotel tak tip, kot si ti; je bo pa zato toliko bolj vesel tak tip, kot sem jaz.

S punco, ki ni zakompleksana glede seksa, je veliko več prav, kot pa narobe.

Za razmerje je taka ženska perfektna. Sproščen odnos do seksa ne glede na predsodke okolice pomeni, da ima samozavest in poštimane poglede v glavi.

Dosti raje imam tako, kot pa eno, ki ne seksa - četudi bi rada - ker se boji, da je potem kak tak, kot si ti, ne bo hotel.

he he he, sam je pa res na vsake kvatre (sploh na tem forumu) lepo slišat kakšen post v tej smeri tut z moške strani.
Zadnjič spremenil Kika, dne 23. Avg. 2009 17:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

jlpktnst napisal/-a:Zame osebno to sicer ni, tudi ne bi imel punce ki je že imela 100 tipov. Samo deset, dvajset, to pa pri normalnih osebah in zaščiti ni tako velika številka.

Število bivših partnerjev ni posebej pomembno. Važno je, da človek ni okužen z virusom HIV. Za to obstaja test. Za hepatitis A in B se da cepit, sifilis, gonorejo in klamidijo se pozdravi z eno tableto, herpes in HPV pa pri večini ne kažeta simptomov in jih eventuelno dobi večina ljudi.

Nevarnost od spolnih bolezni je prenapihnjena. Res nevaren je le virus HIV, ki pa je v Sloveniji redek in se pri vaginalnem seksu - tudi nezaščitenem - redko prenaša.

Za drugo je pa omembe vredno le, da se je v Sloveniji težko testirat, je pa npr. za klamidijo pomembna detekcija, da ni kasneje z zanositvijo težav...
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a summer_player »

Beiib. napisal/-a:Ojoj, kolk let pa maš? Si že naredu osnovko? Kr ponavad ljudje tam tako predalčkajo ljudi. Pol praviš da bi morala vsaka počakat 3 mesce? :eek:
Ljudje mamo pač potrebe. A vi ste tudi lahki če se date dol s kero k je slušajno ne poznate, tako kot te pozna lastna mama? Nee, vi ste pol carji. :evil:
In kakšna je, po tvojem mnenju? Sej se ne prodaja! Normalen človek, enako sposoben za resno zvezo, enako sposoben ljubiti kot vsi drugi.
Kdo bi jo hotu izkoristit? Sej se mu ne rabi pustit ;) Si pomislil na to? ;) Tko da, v tem sploh ni pointa.

ni važno kolk sm star, sigurno več od tebe, sledeč po tvojem pisanju.
Moje mnenje je da bi tako punco sam izkoristu i nikoli nebi hotu met resne zveze z njo, ker bi biu razočaran. vse je lepo i praf da z nekom seksaš dokler ni čustev al jih imata pa oba, kr se lahko hitro zgodi da eden nekj čuti do drugega , drugi pa ne. to mi pa več ni pošteno.
kot praviš da se mu ne rabi pustit, če se tuk fukari okoli se bo dala dol z vsakim lušnim ki bo pršu mimo i takšno se da izkoristit.
pač svet se vrti da je vse odvisno od vas, tip ni nikdar lahek kr je vedno odvisno od vas al mu boste dale al ne;)
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a študent_p »

summer_player napisal/-a:tip ni nikdar lahek kr je vedno odvisno od vas al mu boste dale al ne
Lahko malce bolj pojasniš?
sportsman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sportsman »

nobodys toy napisal/-a:
Beiib. napisal/-a:Če lahk to delajo tipi, ne vem, kaj bi bilo narobe, če to delamo tud me. In oni so pa potem seveda še carji, mi pa kurbe. :eek:

^^podpis

ja tako spet vi mislite - spet kakor za katerega

zakaj bi bili carji - krbe so kurbe, kurbirji so kurbirji,svine pa svine

pa sori za take izraze - samo taki pač obstajajo
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a summer_player »

študent_p napisal/-a:
summer_player napisal/-a:tip ni nikdar lahek kr je vedno odvisno od vas al mu boste dale al ne

v večini primerou bo tip osvajau tipico.
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow.*

Neprebrana objava Napisal/-a Beiib. »

summer_player napisal/-a:
študent_p napisal/-a:

O groza. Ne, ni nujno. Očitno maš pa 'lepe' izkušnje s tem. Al si ti tak kurbir, pa veš kako se izkoristi žensko, al te je pa ena lepo zjebala. ;)
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a študent_p »

summer_player napisal/-a:
študent_p napisal/-a:

Aha, no, to je res, vendar noben normalen tip ne bo punce osvajal v nedogled. Ko bo videl, da stvari ne grejo nikamor, bo odnehal. Še jaz bi se zaletel z glavo v zid, ker sem se okoli ene trudil 5 mesecev...zato, da na koncu ni bilo nič.
Odgovori