Obsojanje zaradi seksualnega življenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a študent_p »

Beiib. napisal/-a:
summer_player napisal/-a:
študent_p napisal/-a:In če mi kaj dvigne pritisk, je to sledeča izjava: "Saj sem samska, zato lahko kadarkoli in kjerkoli bluzim s katerimikoli tipi. Sam si ne bi želel punce, ki se je poljubljala z 50. tipi in dala dol z 20. (navajam kot primer.)

se strinjam, punce ki bi se dajale dol kr z tipi ki jih dost ne poznajo so lahke i to bi hitro vsi zvedli i veliko tipou bi probalo to izkoristit, noben pa nebi hotu resne zveze niti zdej niti kasneje ker bi vedu kakšna je

Ojoj, kolk let pa maš? Si že naredu osnovko? Kr ponavad ljudje tam tako predalčkajo ljudi. Pol praviš da bi morala vsaka počakat 3 mesce? :eek:
Ljudje mamo pač potrebe. A vi ste tudi lahki če se date dol s kero k je slušajno ne poznate, tako kot te pozna lastna mama? Nee, vi ste pol carji. :evil:
In kakšna je, po tvojem mnenju? Sej se ne prodaja! Normalen človek, enako sposoben za resno zvezo, enako sposoben ljubiti kot vsi drugi.
Kdo bi jo hotu izkoristit? Sej se mu ne rabi pustit ;) Si pomislil na to? ;) Tko da, v tem sploh ni pointa.[/quote]Komu je to namenjeno?
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow.*

Neprebrana objava Napisal/-a Beiib. »

študent_p napisal/-a:
Beiib. napisal/-a:
summer_player napisal/-a:
študent_p napisal/-a:In če mi kaj dvigne pritisk, je to sledeča izjava: "Saj sem samska, zato lahko kadarkoli in kjerkoli bluzim s katerimikoli tipi. Sam si ne bi želel punce, ki se je poljubljala z 50. tipi in dala dol z 20. (navajam kot primer.)

se strinjam, punce ki bi se dajale dol kr z tipi ki jih dost ne poznajo so lahke i to bi hitro vsi zvedli i veliko tipou bi probalo to izkoristit, noben pa nebi hotu resne zveze niti zdej niti kasneje ker bi vedu kakšna je

Ojoj, kolk let pa maš? Si že naredu osnovko? Kr ponavad ljudje tam tako predalčkajo ljudi. Pol praviš da bi morala vsaka počakat 3 mesce? :eek:
Ljudje mamo pač potrebe. A vi ste tudi lahki če se date dol s kero k je slušajno ne poznate, tako kot te pozna lastna mama? Nee, vi ste pol carji. :evil:
In kakšna je, po tvojem mnenju? Sej se ne prodaja! Normalen človek, enako sposoben za resno zvezo, enako sposoben ljubiti kot vsi drugi.
Kdo bi jo hotu izkoristit? Sej se mu ne rabi pustit ;) Si pomislil na to? ;) Tko da, v tem sploh ni pointa.
Komu je to namenjeno?[/quote]

Playeru ;)
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

Spoštovani gospod Študent,

študent_p napisal/-a:Kasneje takšne punce ne bo noben normalen tip hotel za resno zvezo.

mogoče take punce ne bo hotel tak tip, kot si ti; je bo pa zato toliko bolj vesel tak tip, kot sem jaz.

S punco, ki ni zakompleksana glede seksa, je veliko več prav, kot pa narobe.

Za razmerje je taka ženska perfektna. Sproščen odnos do seksa ne glede na predsodke okolice pomeni, da ima samozavest in poštimane poglede v glavi.

Dosti raje imam tako, kot pa eno, ki ne seksa - četudi bi rada - ker se boji, da je potem kak tak, kot si ti, ne bo hotel.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

look who's back! :eek: :eek: :eek: :D
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Jochie napisal/-a:look who's back! :eek: :eek: :eek: :D

Sem ugotovil, da že predolgo ignoriram ta forum. So punce vmes malo odrasle :D
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaHauteCouture »

Alwaleed napisal/-a:
Jochie napisal/-a:look who's back! :eek: :eek: :eek: :D

Sem ugotovil, da že predolgo ignoriram ta forum. So punce vmes malo odrasle :D

ti očitno nisi če si spet prišel na forum..
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

LaHauteCouture napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:Sem ugotovil, da že predolgo ignoriram ta forum. So punce vmes malo odrasle :D

ti očitno nisi če si spet prišel na forum..

Tebe nisem imel v mislih. :)

Dejmo nehat smetit, da nas ne bo kdo tepel.
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

res ne? :(
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

LaHauteCouture napisal/-a:res ne? :(

Ti rabiš še par let, da dozoriš. ;)
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

odkar sodelujem na cosmo forumu se počutim dosti bolj zrelo..
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

LaHauteCouture napisal/-a:odkar sodelujem na cosmo forumu se počutim dosti bolj zrelo..

Občutek te vara ;)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Alwaleed napisal/-a:Spoštovani gospod Študent,

študent_p napisal/-a:Kasneje takšne punce ne bo noben normalen tip hotel za resno zvezo.

mogoče take punce ne bo hotel tak tip, kot si ti; je bo pa zato toliko bolj vesel tak tip, kot sem jaz.

S punco, ki ni zakompleksana glede seksa, je veliko več prav, kot pa narobe.

Za razmerje je taka ženska perfektna. Sproščen odnos do seksa ne glede na predsodke okolice pomeni, da ima samozavest in poštimane poglede v glavi.

Dosti raje imam tako, kot pa eno, ki ne seksa - četudi bi rada - ker se boji, da je potem kak tak, kot si ti, ne bo hotel.

Torej, če samska punca ni za avanturce in ne skoči z vsakim v posteljo, ki pride mimo, pomeni, da je zakompleksana glede seksa? :)
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

...
Zadnjič spremenil LaHauteCouture, dne 24. Avg. 2009 20:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

^^ ce ti je tako neumno use skupaj, kaj pol delas se tukaj?

in ne vem, kaj je narobe s tem, da ima clovek rad sex. to je normalno, clovesko. to je potreba. in nevem zakaj se je treba zadrzevat nevem tudi po pol leta, da das tipu, ce mu nakoncu itak das. zakaj nebi ze prej sexala in uzivala?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

missy, kaj ženske vedno date, si nikoli ne vzamete? :)
Odgovori