Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a študent_p »

Zame je debela ženska že tista, na kateri se vidi, da je "zalita". Lani sem imel obupno izkušnjo z eno takšno. Skratka, močnejše punce nikoli več.
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

^^ kakšna pa je bla ta izkušnja? :D Samo to da je bla debela?
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

A to je še vedno tista stvar, da je prijateljico s sabo na zmenek pripeljala? :D :lol:

Yap, it's just something fat people do.

:P
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

Glede višine in teže pa teh for.Kolegica je velika malo manj kot 160cm in ima 68 kilogramov in je zelo suha. Ampak to je zaradi njenih kosti in ne zaradi maščobe. Tako da sodit po kilogramih je nesmiselno. Se pa strinjam s tem, da je vse okej, dokler si zadovoljen s seboj in tvoja teža ne vpliva na tvojo psiho in seveda zdravje
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka

Peterca18 napisal/-a:^^ kakšna pa je bla ta izkušnja? :D Samo to da je bla debela?
Ne.
*skokica* napisal/-a:A to je še vedno tista stvar, da je prijateljico s sabo na zmenek pripeljala? :D :lol:

Nisem rekel, da samo debele to počnejo. Je pa očitno, da nima stvari pošlihtanih v glavi, kar je potrdila tudi njena sošolka. Dobila je edino, kar si je zaslužila; odpis brez pojasnila. Glavno, da sedaj uživam s punco, katera je očitno res privlačna, da jo gledajo tipi na ulici.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

študent_p napisal/-a:
Peterca18 napisal/-a:^^ kakšna pa je bla ta izkušnja? :D Samo to da je bla debela?
Ne.
*skokica* napisal/-a:A to je še vedno tista stvar, da je prijateljico s sabo na zmenek pripeljala? :D :lol:

Nisem rekel, da samo debele to počnejo. Je pa očitno, da nima stvari pošlihtanih v glavi, kar je potrdila tudi njena sošolka. Dobila je edino, kar si je zaslužila; odpis brez pojasnila. Glavno, da sedaj uživam s punco, katera je očitno res privlačna, da jo gledajo tipi na ulici.

No to je zame en tak znak nepošlihtanosti v glavi pa otročjosti, ker važn da jo drugi tipi gledjao na ulci in se ti boljš počutiš ker s tem seb ego filaš. :roll:

Drgač pa zame bi kdo reku, da sm debela medtem k pa kdo drug, da mam pač obline in boke in vse...

Zame je bit debel (ne glede na spol) to, da te to ovira pr življenju, da ne morš po 10ih štengah ne da bi zraven sopihal.
Tud kile nekak niso glih realna ocena, kolegica je bila bolj močna pa je začela v ibr športat (tko po 3 ure na dan, vsak dan) in se ji je oblika telesa ful spremenila medtem k kile pa ne tok zlo...
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka

*QueenBitch* napisal/-a:No to je zame en tak znak nepošlihtanosti v glavi pa otročjosti, ker važn da jo drugi tipi gledjao na ulci in se ti boljš počutiš ker s tem seb ego filaš. :roll:

Drgač pa zame bi kdo reku, da sm debela medtem k pa kdo drug, da mam pač obline in boke in vse...

Zame je bit debel (ne glede na spol) to, da te to ovira pr življenju, da ne morš po 10ih štengah ne da bi zraven sopihal.
To te ugotovitve je prišla ona sama, meni se samo fajn zdi. :)
In to, da si debel takrat, ko te to ovira pri življenju; s kolesom sem se peljal na faks, ko sem jo zagledal pred sabo (videl sem jo v hrbet) in se je nekako čudno opotekala med hojo. Če te to ovira že med samo hojo, potem res ne vem.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Josephina napisal/-a:
Black Amber napisal/-a:Zame je debela vsaka ženska, ki je tehta več kot 70kg... tukaj je seveda mišljeno za vse tiste ženske, ki v višino ne merijo več kot 1.75.

Torej, če si nekje pod 1.75 in tehtaš 70 ali več kg je zame debelo!!!

Bolj butaste izjave pa že dolgo nisem slišala.

:roll: js tud... svašta
Poison~GirL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Poison~GirL »

*ka!a* napisal/-a:
Josephina napisal/-a:
Black Amber napisal/-a:Zame je debela vsaka ženska, ki je tehta več kot 70kg... tukaj je seveda mišljeno za vse tiste ženske, ki v višino ne merijo več kot 1.75.

Bolj butaste izjave pa že dolgo nisem slišala.

:roll: js tud... svašta

haha in zakaj je merilo lih 70kg? lahko si pa čis mejhna pa jih maš 69, pa po tvoje nisi debela, ampak če jih maš pa pr 1.75cm 70 je pa to debelo? :lol:
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Po tej teoreiji sem jaz debela bajsa (163cm, 75kg). Zate ja. Zame ne. Res bi rada malo shujšala. Drugače pa se odlično počutim v svoji koži. In to mi več pomeni, kot pa, koliko kg pokaže tehtnica. Sem že shujšala za 15kg. Pa več ni šlo, ker imam tako zgradbo telesa. Tudi prebave nimam sanjske, kot moj fant recimo (jaz prej pridobim kak kg ob samem pogledu na kruh zvečer, on pa lahko fuuuullll večerja, pa bo prej shujšal).
Drugače je zame ženska debela, ko res izstopa iz množice. Moja mami tudi ima "šlauf" okoli trebuha, pa zame ni debela. Ona lahko hujša kolikor želi. Poznalo se ji bo povsod, sam okoli trebuha ne. Tisti bo ostal isti.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaHauteCouture »

buubbika napisal/-a:Okostnjak, plastik-fantastic, fej in fuj,...:
Slika

:roll: :roll:
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

js sm tud 176cm, mam mal mn kt 70kil, pa useglih nism bajsa (je pa res, da tud okostnjak nism)... no ja, pač usak svoje...

ja une slikce gor so pa res to to.

pa tist trebuh, k je small_star omenila, ja, js sm tud poskušala svega i svačega, sm bla tud na robu anoreksije, se ukvarjam s šprotm... pa mi trebušček še zmerj ostaja... pač pa se zato nimam za debelo žensko.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

buubbika napisal/-a:Debela ženska:
Slika

Dobra ženska:
Slika

Okostnjak, plastik-fantastic, fej in fuj,...:
Slika

Jaz se bom strinjala z njo.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

*QueenBitch* napisal/-a:
Tud kile nekak niso glih realna ocena, kolegica je bila bolj močna pa je začela v ibr športat (tko po 3 ure na dan, vsak dan) in se ji je oblika telesa ful spremenila medtem k kile pa ne tok zlo...

Kako se ji je spremenila oblika telesa?
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

študent_p napisal/-a:Glavno, da sedaj uživam s punco, katera je očitno res privlačna, da jo gledajo tipi na ulici.

:gruebel: :rofl: :wall:
Odgovori