Obsojanje zaradi seksualnega življenja
Ne rečem, da je to isto, vendar je pa skoraj enako (razlika je le v tem, da je v prvem primeru punca vezana, v drugem pa samska), in obojemu je skupno to, da tipe to moti. Bi ti hotela tipa, ki bi bil s tabo pripravljen it v resno zvezo, še prej bi ti pa povedal, da ko je bil samski, je vsak drugi dan seksal z drugo punco?*skokica* napisal/-a:No, tip je metal v isti koš tiste, ki varajo in tiste, ki pač seksajo naokoli. Verjamem, da on ne bi hotel ne ene, ne druge, ampak izjave v smislu, da zato ona ni normalna, so pa naravnost smešne. Nobenemu ne škoduje, nobenega s tem ne prizadane ...
Pa še to:
študent_p napisal/-a:To, da se je pripravljena zabavat, me ne moti, vendar pazi: če se punca na vsakem žuru napije, me to odbije. Še bolj me odbije, če se potem pijana poljublja z vsemi poprek. In če mi kaj dvigne pritisk, je to sledeča izjava: "Saj sem samska, zato lahko kadarkoli in kjerkoli bluzim s katerimikoli tipi. Sam si ne bi želel punce, ki se je poljubljala z 50. tipi in dala dol z 20. (navajam kot primer.)*coco* napisal/-a:''zmeraj za žur'' je blo mišljeno, da je pripravljena se zabavat,če je le možno in ne da jo moraš ti prej 2 dni prosit da bosta šla kam.
še eno vprašanjce če lahko: tu je govora o motečih stvareh na ženski- vas zmoti, če se ga dekle napije?(ker mi je enkrat en fant čist zgroženo pripovedoval kako se ga je njegova punca napila)
- delusional
- Cosmopsiho
študent_p napisal/-a: Bi ti hotela tipa, ki bi bil s tabo pripravljen it v resno zvezo, še prej bi ti pa povedal, da ko je bil samski, je vsak drugi dan seksal z drugo punco?
če ma kej v glavi, tega ne bo povedal. če dobro zgleda, je logično da je mel veliko šans. to je jasno, brez da ti pove. umetnost je takega tipa, ki je bil kurbir, dobit za resno vezo. fajn je tudi, če se potem ne sprehajata po njegovem domačem kraju (mestu) in ga vse s katerimi je spal pozdravljajo. Zanimivo je to, da če pa tip vidi žensko s katero je spal, da ima zraven nekega moškega, je niti pod razno ne bo šel pozdravljat.
jah lubica...kaj si pa prčakovala?da ti bojo aplavderal? recimo ta punca k je pršla trkat na vrata tvoje mame(bdv to je res mal pathetic, kot da te ne more nikjer drugje vidt pa ti na samem reč...ko da prčakuje kaj da te bo mama zdej skloftala pa rekla da se tko ne smeš več obnašat al kaj?mislim...so drugi načini ne trkanje po vratih:P)...mogoče si jo z nečim prizadela-to ne pomen da zdej predn spiš s kakim tipom da se to vprašaš...sm kaj če si bla z NJENIM tipom?
poleg tega...mislim da se morjo vedet kje so meje...ni treba bit najbolj zategnjena pa oh-ne-dam pred-poroko ne pa tut da ti glih na čelo piše cena za uro.
normalno, da ti tipi ne bojo rekl, da si lahka...mogoče zato ker s tem zgubijo šanse, da se daš dol z njimi?njim pač to ugaja...verjetn zato ker majo korist od tega...ne pa prodajat tle fore kot da tipu ni važno s kukimi si spala-mogoče ne nekomu ki hoče od tebe samo eno stvar
tko da lej...nč tle joj kako si folk upa in da si ti čist užaljena pol...vsak si razlaga stvari po svoje...teb tut na čelu ne piše da seksaš iz užitka, zato pa pač ljudje sklepajo na tisto kar jim je najbolj verjetno-v tem primiru da je neka oseba lahka.
poleg tega...mislim da se morjo vedet kje so meje...ni treba bit najbolj zategnjena pa oh-ne-dam pred-poroko ne pa tut da ti glih na čelo piše cena za uro.
normalno, da ti tipi ne bojo rekl, da si lahka...mogoče zato ker s tem zgubijo šanse, da se daš dol z njimi?njim pač to ugaja...verjetn zato ker majo korist od tega...ne pa prodajat tle fore kot da tipu ni važno s kukimi si spala-mogoče ne nekomu ki hoče od tebe samo eno stvar
tko da lej...nč tle joj kako si folk upa in da si ti čist užaljena pol...vsak si razlaga stvari po svoje...teb tut na čelu ne piše da seksaš iz užitka, zato pa pač ljudje sklepajo na tisto kar jim je najbolj verjetno-v tem primiru da je neka oseba lahka.
Študent, prav, imaš pač tako mnenje. Ampak še enkrat - ona s tem nobenega ne prizadane. In tukaj jaz vidim glavno razliko. Tudi sama ne verjamem, da bi lahko skakala iz ene postelje v drugo, ampak takih ljudi ne obsojam. Obsojam pa ljudi, ki varajo, ker s tem pač nekoga prizadanejo. Ti pač take punce ne bi hotel. Tako kot jaz npr. ne bi hotel fanta, ki kadi. Pa to ne pomeni, da kadilci niso normalni.
Bom povsem odkrita. Če bi mi to povedal, še preden bi se dobro spoznala, bi ga najbrž odpisala. Če bi mi pa to povedal potem, ko bi mi že zlezel pod kožo, bi pa ta del njega najbrž sprejela.
študent_p napisal/-a:Bi ti hotela tipa, ki bi bil s tabo pripravljen it v resno zvezo, še prej bi ti pa povedal, da ko je bil samski, je vsak drugi dan seksal z drugo punco?
Bom povsem odkrita. Če bi mi to povedal, še preden bi se dobro spoznala, bi ga najbrž odpisala. Če bi mi pa to povedal potem, ko bi mi že zlezel pod kožo, bi pa ta del njega najbrž sprejela.
-
- Sramežljivka
[/quote]študent_p napisal/-a:In če mi kaj dvigne pritisk, je to sledeča izjava: "Saj sem samska, zato lahko kadarkoli in kjerkoli bluzim s katerimikoli tipi. Sam si ne bi želel punce, ki se je poljubljala z 50. tipi in dala dol z 20. (navajam kot primer.)
se strinjam, punce ki bi se dajale dol kr z tipi ki jih dost ne poznajo so lahke i to bi hitro vsi zvedli i veliko tipou bi probalo to izkoristit, noben pa nebi hotu resne zveze niti zdej niti kasneje ker bi vedu kakšna je
študent_p napisal/-a: Bi ti hotela tipa, ki bi bil s tabo pripravljen it v resno zvezo, še prej bi ti pa povedal, da ko je bil samski, je vsak drugi dan seksal z drugo punco?
sem v podobni stiuaciji. sicer ni bil dobesedno vsak dan z drugo, ampak vem pa da bi lahko nafilal kakšen fotoalbum

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
vseenomiska23 napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:Sori, ampak, da gre ena zvonit na vrata tvoje mame...wtf??
heh, ja mogoče pa ga je srala s kakimi tipi ko so bli v zvezi, pol pa so punce od teh tipov to zvedle!
A ti bi šla zvonit mami od bejbe, s katero te je tip prevaral?

Halo? A smo lahko še bolj bedni in patetični?

delusional napisal/-a:ne vem, kaj takega še nisem slišala... ne paše jim da kvariš poštene fante!
in štajerke (tud kot opažam tle na forumu) niso nikoli veljale za najbolj....... mirne

sicer vem, da bom malo ot, ampak kaj je to s štajerkami? pridem v Lj, sam čujejo, da sem iz štajerske, pa me že po rokah nosijo

"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
- Kraj: Somewhere over the rainbow.*
summer_player napisal/-a:študent_p napisal/-a:In če mi kaj dvigne pritisk, je to sledeča izjava: "Saj sem samska, zato lahko kadarkoli in kjerkoli bluzim s katerimikoli tipi. Sam si ne bi želel punce, ki se je poljubljala z 50. tipi in dala dol z 20. (navajam kot primer.)
se strinjam, punce ki bi se dajale dol kr z tipi ki jih dost ne poznajo so lahke i to bi hitro vsi zvedli i veliko tipou bi probalo to izkoristit, noben pa nebi hotu resne zveze niti zdej niti kasneje ker bi vedu kakšna je[/quote]
Ojoj, kolk let pa maš? Si že naredu osnovko? Kr ponavad ljudje tam tako predalčkajo ljudi. Pol praviš da bi morala vsaka počakat 3 mesce?

Ljudje mamo pač potrebe. A vi ste tudi lahki če se date dol s kero k je slušajno ne poznate, tako kot te pozna lastna mama? Nee, vi ste pol carji.

In kakšna je, po tvojem mnenju? Sej se ne prodaja! Normalen človek, enako sposoben za resno zvezo, enako sposoben ljubiti kot vsi drugi.
Kdo bi jo hotu izkoristit? Sej se mu ne rabi pustit