Obsojanje zaradi seksualnega življenja
^^OMFG
Pri nas se tudi najde kaka taka, ampak sej je čisto sama kriva. Če na tak način iščeš pozornost jo tudi dobiš, zato se ne buni.
Jst poznam tuki eno, ki se je tudi tak sloves drži - čisto upravičeno. Pač gre takoj z skorajda vsakim, tudi, če so med sabo kolegi. Sej tipi se vrjetno ne branijo, pol pa pač ob pivu mastno pokomentirajo, logično. In je zdej tudi dobila tipa sebi primernega ranga, ker nje takšen kot ga mam npr. jst enostavno nebi hotu met.
To, da drugi okličejo punco za kur*o in ji naprtijo 100 afer, ki se sploh niso zgodile je pa že druga zgodba. Folk pač ne prenese ljudi, ki uživajo večjo priljubljenost kot oni sami. Sem tudi jst že zvedla za kako spicy zgodbico, ki jo je kdo izvil iz trte in mi jo namenil - ampak to se pozabi v 5ih minutah (potem, ko se človek neha smejat).
Aja, btw, ene 2 leti nazaj je stara mama klicala mojo mamo, od kdaj mam otroka pa še ena kolegica mi je potem rekla, da se je marsikdo takoj spomnu, da sem pa res bla noseča. Pol sem se s časom spomnala, da sem pazla in na sprehod peljala voziček s kolegovim otrokom.
Me pa zanima kako se počuti tisti, ki strobentlja tako novico v javnost (npr. o mojem otroku), potem ko se le-ta izkaže za čisti trač. Pri sex aferah se to ne zve tolko, folk sam presodi ali verjame ali ne - tuki se pa direkt pokaže kaka je situacija.

Pri nas se tudi najde kaka taka, ampak sej je čisto sama kriva. Če na tak način iščeš pozornost jo tudi dobiš, zato se ne buni.
Jst poznam tuki eno, ki se je tudi tak sloves drži - čisto upravičeno. Pač gre takoj z skorajda vsakim, tudi, če so med sabo kolegi. Sej tipi se vrjetno ne branijo, pol pa pač ob pivu mastno pokomentirajo, logično. In je zdej tudi dobila tipa sebi primernega ranga, ker nje takšen kot ga mam npr. jst enostavno nebi hotu met.
To, da drugi okličejo punco za kur*o in ji naprtijo 100 afer, ki se sploh niso zgodile je pa že druga zgodba. Folk pač ne prenese ljudi, ki uživajo večjo priljubljenost kot oni sami. Sem tudi jst že zvedla za kako spicy zgodbico, ki jo je kdo izvil iz trte in mi jo namenil - ampak to se pozabi v 5ih minutah (potem, ko se človek neha smejat).
Aja, btw, ene 2 leti nazaj je stara mama klicala mojo mamo, od kdaj mam otroka pa še ena kolegica mi je potem rekla, da se je marsikdo takoj spomnu, da sem pa res bla noseča. Pol sem se s časom spomnala, da sem pazla in na sprehod peljala voziček s kolegovim otrokom.

Me pa zanima kako se počuti tisti, ki strobentlja tako novico v javnost (npr. o mojem otroku), potem ko se le-ta izkaže za čisti trač. Pri sex aferah se to ne zve tolko, folk sam presodi ali verjame ali ne - tuki se pa direkt pokaže kaka je situacija.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
ma morš mal pazit... sploh kar se teh klap tiče. to, da se zapleteš z vsemi iz družbe je naravnost odvratno tudi meni (pa ne leti to na avtorico teme, ampak na splošno)
recimo konc koncev je slovenija tok mejhna, da je diskretnost zelo zaželjena.
ff pa tut dandanes ni lahko dobit
aja, pa kar se mene tiče, je zaščita obvezna... za ostale pa ne vem
recimo konc koncev je slovenija tok mejhna, da je diskretnost zelo zaželjena.
ff pa tut dandanes ni lahko dobit

aja, pa kar se mene tiče, je zaščita obvezna... za ostale pa ne vem

- undercover
- Komunikatorka
Ja no v družbi se na tak način lahko takoj slabo zapišeš.vsaj med puncami.
glede zaščite pa ...ne grem nikoli brez.tudi nisem še imela takšnega partnerja da bi mu 100% zaupala glede spolno prenosljivih bolezni.
presenečajo me pa zmeraj novi znanci, od katerih zvem da so že velikokrat brez zaščite...česar pa..ne moram razumeti.
glede zaščite pa ...ne grem nikoli brez.tudi nisem še imela takšnega partnerja da bi mu 100% zaupala glede spolno prenosljivih bolezni.
presenečajo me pa zmeraj novi znanci, od katerih zvem da so že velikokrat brez zaščite...česar pa..ne moram razumeti.

Miss Evie napisal/-a:Ma rečte mi kar hočete ampak zame so take punce lahke oz. se nizko cenijo. Isto mnenje imam za fante.
Je pa tudi ena stvar - odvisno zakaj fant/punca ima toliko spolnih partnerjev.
- Zaradi užitka: OK, to še nekaj razumem, samo zakaj vsak teden z drugim (bogve kakšne spolne prenosljive bolezni ima in higieno)! Si lahko zrihtaš kakega fak frenda.
- Zaradi (samo)dokazovanja: Več partnerjev si imel-a bolj sexi/privlačna se počutiš. Aham yeah right.
Delajte kar hočete, samo jaz takšnih oseb ne spoštujem. Ni ravno treba zavlačevat s sexom več tednov/mesecev, amapk vsakemu drugemu, ki te lepše pogleda in s prstom pomiga pa tudi ni treba dat.
Se podpišem pod tole!
Ne razumem, zakaj takšno obsojanje? Pa naj seksa s komer in s kolikor tipi hoče, to je popolnoma njena stvar. Poleg tega je še napisala, da je zasedeni moški ne zanimajo, torej v čem je problem? Rada ima spolnost, trenutno se noče vezat, kaj druge sploh briga to, kako "lahka" je? Nikjer ni spraševala ali je lahka ali ne in ali se spoštuje ...
Je pa res, Jagoda, da so dejanja tista, ki vplivajo na ugled človeka in na govorice. Če si sama zadovoljna s sabo in s vojim seksualnim življenjem, potem se ne obremenjuj, kaj si o tem mislijo drugi. O ženskah, ki hodijo zvonit na vrata tvoji mami, pa sploh nimam besed. Očitno nimajo pametnejšega dela in se potem raje ukvarjajo z življenjem drugih ljudi kot pa s sabo.
Je pa res, Jagoda, da so dejanja tista, ki vplivajo na ugled človeka in na govorice. Če si sama zadovoljna s sabo in s vojim seksualnim življenjem, potem se ne obremenjuj, kaj si o tem mislijo drugi. O ženskah, ki hodijo zvonit na vrata tvoji mami, pa sploh nimam besed. Očitno nimajo pametnejšega dela in se potem raje ukvarjajo z življenjem drugih ljudi kot pa s sabo.
Jaz bi moral pri veliko puncah že na poljub čakat nekaj mesecev, če sploh bi dočakal, vključno z dotično, ki sem jo omenjal. Hvala lepa, to ni zame, imam toliko samospoštovanja, da ne bom čakal in čakal.haley napisal/-a:Ni ravno treba zavlačevat s sexom več tednov/mesecev, amapk vsakemu drugemu, ki te lepše pogleda in s prstom pomiga pa tudi ni treba dat.
Kasneje takšne punce ne bo noben normalen tip hotel za resno zvezo.lorelaj napisal/-a:Ne razumem, zakaj takšno obsojanje? Pa naj seksa s komer in s kolikor tipi hoče, to je popolnoma njena stvar. Poleg tega je še napisala, da je zasedeni moški ne zanimajo, torej v čem je problem? Rada ima spolnost, trenutno se noče vezat, kaj druge sploh briga to, kako "lahka" je? Nikjer ni spraševala ali je lahka ali ne in ali se spoštuje
Nimam le pometeno, ampak tudi spolirano pred svojim pragom. Škoda tudi mojih besed, ker ste očitno normalne vse tiste, ki na forumu pišete, kako ste prevarale svojega tipa ipd.Kika napisal/-a:mah te debate so itak že prežvečene miljonkrat, tut na tem forumu.
študent_p, kdo pa si ti, da lahko sodiš o 'normalnosti'?
vsak naj pomete pred svojim pragom, potem pa sodi. eh... škoda besed
-
- Sramežljivka
- Kraj: Somewhere over the rainbow.*
študent_p napisal/-a:Nimam le pometeno, ampak tudi spolirano pred svojim pragom. Škoda tudi mojih besed, ker ste očitno normalne vse tiste, ki na forumu pišete, kako ste prevarale svojega tipa ipd.Kika napisal/-a:mah te debate so itak že prežvečene miljonkrat, tut na tem forumu.
študent_p, kdo pa si ti, da lahko sodiš o 'normalnosti'?
vsak naj pomete pred svojim pragom, potem pa sodi. eh... škoda besed
Človek vara že vse od takrat ko seksa. Pol boš reku, da 75% ljudi na svetu ni normalnih?